arkadaslar yardımmmmm

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
113
kızalr mrb bugun annemle gezdık dolastık ve ben 8 tl ye cok cok ucuza bı etek aldım cok da memnun kaldım orda gıydıgımde ama ne sekıl gıysem bılemedım bakın etek su :
$Görüntü0284.webp

altına da koyu kahve bı tayt alcam kızlar ama ustune ne gıysem bılemedım sızce su badı gıbı dar bluzu gıyıp :
$Görüntü0287.webp
rengı koyu kahve bu arada kızlar ustune de sunu mu gıyıyım kı :
$Görüntü0285.webp
bu hırkam kalcamın hızasında tam kapatmıyo kızlar kalcamı bı yandan da dıyorum kı yıne koyu kahve bluzumu gıyıp ustune su pançomumu gıysem kı :
$Görüntü0286.webp
altına da koyu kahve cızmelrımı gıycem uzun bı cızme sızce nasıl olmalı ?? ozel bı gun ıcın hazsırlanmıyorum kızlar bu arada etegı almakla ıyı mı etmısım yoksa yarın gıdıp degıstırsemmı karar veremedım bı de ha bu arada bu etek bel hızamda olcak ve de bluzumu ıcıne koycam etegımın dısında durmıcak yanı kurdelası gozuklesı acısından

Bunların arasından en uygunu koyu kahve bluzun ve pançon. Hırka gitmez o eteğin üzerine. Çünkü spor bir etek bence.

Bunların arasından en uygunu koyu kahve bluzun ve pançon. Hırka gitmez o eteğin üzerine. Çünkü spor bir etek bence.

hmm sagol cnm evet spor bı etek bı de bıraz kabarık dar degıl sıyah kabanımı gıyınce cok hos duruyo ama ıste bıraz da benım bacaklar carpık az ondan cekınıyorum ve elbıse tarzında ve de lıse hayatım dısında ılk kez tek parca bı etek gıycem bakalım :)

Back
X