arkadaşlar yarın kavuşuyorum bebeğime darısı sizlere

surayn

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
300
1
316
Yozgat
meraba arkadaşlar 26 yaşında 4 yıllık evliyim eşimde azo probleminden dolayı tüp bebek yaptırdık çok şükür tuttu şimdi kızımza hamileyim yarın sezeryan olcam allahın izniyle dularınızı bekliyorum bende burdaki herkese dua ediyorum hep allahım tüm olmayanlara nasip etsin lütfen hiç umutsuz olmayın rabbim derdi verirken dermanınıda verir sadece sabredin ben bu günlere geleceğimi hiç tahmin edememiştim ama çok şükür bebeğime kavuşmama saatler kaldı darısı tüm olmayanlara hoşçakalın

sağolun arkadaşlar allah hepinizden razı olsun rabbim tüm olmayanlara ve ve bu yolda çaba harcayanlara en kısa zamnda nasip etsin

Allah tamamına erdirsin hayırlı bir şekilde kurtul canım darısı bana ve bu yolda olanlara

canım sorunsuz bir doğum olur inşallah.. Allah mutlu huzurlu bir ömür verir...

meraba arkadaşlar 26 yaşında 4 yıllık evliyim eşimde azo probleminden dolayı tüp bebek yaptırdık çok şükür tuttu şimdi kızımza hamileyim yarın sezeryan olcam allahın izniyle dularınızı bekliyorum bende burdaki herkese dua ediyorum hep allahım tüm olmayanlara nasip etsin lütfen hiç umutsuz olmayın rabbim derdi verirken dermanınıda verir sadece sabredin ben bu günlere geleceğimi hiç tahmin edememiştim ama çok şükür bebeğime kavuşmama saatler kaldı darısı tüm olmayanlara hoşçakalın

hadı hayırlısıyla gıt sezeryana..
saglıkla gelsın kollarına kzın..
hayırlı evlat olsun...:CüvCüv:

rabbım saglıklan senı kızına kvustursun
sag avcuna adımızı yaz öle gır doguma

arkadaşım allah tek avazda bebeğine kavuştursun inşallah, allah yardımcın olsun, dualarımız seninle..

ay maşallah hadi bakalımmm inşallahhh sağ salim sağlıklı güzeller güzeli bir evladın olurrrr sende mükemmel bir anne olursunnnnn darısı benim ve benim gibi bebişlerini bekleyen annelere tabi unutmadan allahımmmm bebek isteyenlerede acill anne olmayıı nasip etsinnn

herhalde bu saate kadar gelmiştir kızçe annesinin kollarına. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım, sağlıklı, mutlu, huzurlu, hayırlı bir evlat olsun vatana ve sizlere.

Back
X