arkadaşlar nişanlımın boyu 1.95 civarı. Yatakların boyu daha doğrusu karyola standart 2 mt olduğu için biz özel yaptıracağız 2.15 civarı felan olacak. bişey sormak istiyorum. Yatak örtüsünü henüz almadım. yatak örtülerinin boyu standart mı oluyo. Alırsam sonradan kısa gelir mi? okadar para vereceğm yabana gitmesin. Bilgimde yok bu konuda. Evli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
canim bence 2.15 yaptirmaniza gerek yok tam 2 yeterli yani benim esiminde boyu uzun 2 ye 2 tam yani.tabi senin ne istedigin daha önemli.
yatak örtüsüde ebatlari degisiyor istedigin ebatta bulabilecegini hic sanmiyorum belkide vardir sorman lazim yoksada diktirebilirsin istedigin örtüyü.
tamam yatak örtüleri yere kadar iniyor sürünüyor ama sonuçta 2 mt yataklara göre ayarlanıyo onlar. bu durumda benim alacağım standart boy örtüler kısa kalmaz mı:26:
canım benim eşimin boyu 196cm.ve bizim yatağımızda 2mt.yani hiç sorun olmuyor.ayrıca evinizin yatak odası bu kadar büyük yatağı kaldırırmı bide o var.ama sen ille 215 yaptırcam diyosan yatak örtüsünü diktirirsin.zaten eğer yatağın yerden çok yüksek olmazsa o zaman piyasadakiler yeterli olur .boyları standarttır ama oldukça büyük dikiliyor sorun olmaz sanırım
valla bencede 2mt yeterli ama nişanlım daha uzun istiyo canım. örtüde kısa kalır komik olur diye hazır almak istemiyorum ama okadar hazır model varken diktirmeyide istemiyorum. istediğim model olmazsa sonra üzülürüm. napıcağımı bilmiyorum anlayacağın