- 11 Ekim 2015
- 201
- 140
- 18
- 40
- Konu Sahibi ladyforbaby
-
Aynen canım tadı tuzu da olmuyor kış mevsimindeki balık gibi.Bende çok balık severim gecen gün aldık ama kış gibi yenmiyor da mübarek.çeşit te yok zaten
Canım ben de iMom kullanıyorum içinde omega var. Ama pek çok kaynakta bir gıda takviyesinin gıdanın yerini tam anlamiyla tutamayacağı yaziyor. Ondan içim pek rahat değil. Çiftlik alabalıgi oluyor burda.ondan yiyorum.ama onu da yetiştirenler hep balıklara ilaç veriyormuş..Ben balık yiyemedim hamileliğimde çok sevmiyordum çünkü iğreti geldi doktorum o nedenle omega 3 "700" verdi bana onu kullandım
Canım ilçede oturuyorum malesef Büyükşehir değil bura. Yoksa büyük marketlerde envaiçeşit balık olur yaz da olsa biliyorum.imkanlarim kısıtlı. Büyükşehirde doğup büyüdükten sonra ilçede yaşamak çok zor.Somon yiyebilirsiniz güvenle.. Soğuk deniz balığı olduğu için, direk gemilerde donduruluyor, ızgarası çok lezzetli olur. Omega 3 hapları da somondan yapılıyor zaten.. Büyük marketlerin balık reyonlarından da soğuk zincir boZulmadan dilimlenmiş olarak temin edebilirsiniz.
Canım ben de iMom kullanıyorum içinde omega var. Ama pek çok kaynakta bir gıda takviyesinin gıdanın yerini tam anlamiyla tutamayacağı yaziyor. Ondan içim pek rahat değil. Çiftlik alabalıgi oluyor burda.ondan yiyorum.ama onu da yetiştirenler hep balıklara ilaç veriyormuş..
Somon yiyebilirsiniz güvenle.. Soğuk deniz balığı olduğu için, direk gemilerde donduruluyor, ızgarası çok lezzetli olur. Omega 3 hapları da somondan yapılıyor zaten.. Büyük marketlerin balık reyonlarından da soğuk zincir boZulmadan dilimlenmiş olarak temin edebilirsiniz.
Somon balıkları da çiftlikte yetiştiriliyor. Besin değeri, verilen yemler olarak burada çiftlikte yetiştirilen balıklardan farkı yok.
Yanlışınız var, somon Norveç isveç gibi ülkelerin açık denizlerinde yetişir. Sizin somon dediğiniz iri alabalıkları balıkçılar somon diye kakalıyor. Zaten fiyat farkından da anlaşılır.
Hayır maalesef o sizin açık denizlerde yetişir dediğiniz somonlar norveçte çiftliklerde üretiliyor. Elbette çiftlikler - aynı bizde olduğu gibi- denizde veya toprak havuzda olabilir ama siz o somonların doğal olarak yetiştiğini ve balıkçılar tarafından tutulduğunu düşünmüyorsunuz değil mi? Çiftlikteki balıklar çeşitli yemlerle yetiştirilir ve hasat edilir. Kullanılan yemler de burada kullanılanlardan farklı değil. Ha siz norveçten doğal deniz somonu bulabiliyorsanız ne mutlu size, ama sanmıyorum ki o balıklar buraya ithal edilsin. Zaten fiyatı o kadar yüksek olacaktır ki, o fiyata norveçten gelen dondurulmuş balık yemektense kendi denizlerimizin taze balıklarını yemek sağlık açısından daha tercih edilesi.
Aynen canım semizotu - ceviz - balikKızlar geçen gün bi programda izledim semizotunda omega 3 bulunuyormuş yendiği kadar yenebilirmiş :)
Aynen canım semizotu - ceviz - balik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?