İyi yetiştirilmiş nitelikli çocukların böyle yapacagini düşünmüyorum.belirttigim gibi herşeyde henüz yeniyim yardım eline ihtyc duydum buraya yazayım dedim hepsi bu kadar . Kötü bir niyet yada düşünce yokYoutube'da istenen abone sayısına ulaşsanız bile para kazanmanız için belli bir izlenme saatine ulaşmanız gerekiyor.
Top havuzunda oynayan bir çocuğu da kimsenin sonuna kadar izleyeceğini sanmıyorum.
Bunun yerine nitelikli bir içerik belirleyip oradan devam etmeniz daha iyi olur.
Ayrıca şu instagram ve youtube sebebiyle büyüyünce kaç çocuğun kendi ailesini dava edeceğini çok merak ediyorum.
Ne diyeceğimi bilemedim.. Bu türlü olması gerekmiyor.. Olmamalı.. Çocuğa mı üzüleyim size mi bilemedim..Karantina günlerinden sonra eşimle işsiz kaldık eşim şimdi yeni yeni gündelik işlerde çalışır.elimden bişey gelmiyor artık sizden ricam bir YouTube kanalı açtım ona abone olursanız çok sevinirim linke tıklayıp abone ol yapmanız yeterli olacak 1 dakikanızı bile almiyacak elim kolum bağlı
...link bu ilginiz için teşekkür ederim
Haklısınız..peki Türkiye'nin işkur bilançosu nedir bunu biliyor musunuz.galiba rahatsnz diye herkes rahat oluyor insanlar sikida sıkıntıda uzun iş kuyrukları var .Abone olmak bişey kaybettirmez bana ama kullanıldığımızı hissettim nedense. Devir sosyal medyadan kolay yoldan köşeyi dönmek.
Ne anısı resmen cocuğun mahremi üzerinden para kazanıyorsunuz yazık başka iş mi kalmadı ... ayrıca burda reklam yapmak yasakMune
Dini duygularınız fazlasıyla içten kendi cocugumu kendimden daha çok düşünecek birini tanımıyorum .Ne anısı resmen cocuğun mahremi üzerinden para kazanıyorsunuz yazık başka iş mi kalmadı ... ayrıca burda reklam yapmak yasakMune
Destek bekledim ama karşılığı böyle olduabartmayin ne mahremi ya? parkta oynayan cocuk. bu sekilde burada paylasilmasi yanlis zaten “cocugun uzerinden” para da kazanamaz bu sekilde videolarla. ortada sizin sandiginiz cocuk isci durumu yok yani.
Bal gibi var ..ben evladının parkta nasil oynadığını binlerce insanın görmesini istemem.buyudugunde ...anne bu ne hal nediye beni rezil ettin elaleme dese haklı cocukabartmayin ne mahremi ya? parkta oynayan cocuk. bu sekilde burada paylasilmasi yanlis zaten “cocugun uzerinden” para da kazanamaz bu sekilde videolarla. ortada sizin sandiginiz cocuk isci durumu yok yani.
Tamam cnm seni bişey icin zorlamiyorum senin canin sıkılmış belli ki .
Ahahaa ne rezili ya. Oyun oynamakla rezil olunmaz. Ama S sassyassyy de katılmıyorum. Ortalık sapık pedofoli dolu. Şahsen bende istememBal gibi var ..ben evladının parkta nasil oynadığını binlerce insanın görmesini istemem.buyudugunde ...anne bu ne hal nediye beni rezil ettin elaleme dese haklı cocuk
Bal gibi var ..ben evladının parkta nasil oynadığını binlerce insanın görmesini istemem.buyudugunde ...anne bu ne hal nediye beni rezil ettin elaleme dese haklı cocuk
Yotuber yada fenomen olmak istiyorsanız yemek sitesi elişi dantel üzerine sayfa açın satışta yaparsınız. Çocuk üzerinden para kazanmaksa da amaç reklam ajanslarına dizi setlerine gidin. Kesinlikle ihtiyaç sahibi değilsinizTamam cnm seni bişey icin zorlamiyorum senin canin sıkılmış belli ki .
Pedofiliden haberiniz yok sanırım ...rezil oldu derken misal.olarak.soledim ...kimse çocuğunu internette ifşaa etmemeli ..ister oyun oynarken ister şarkı sölerken bu tür kanallara karşıyım...sigortasız işçi çalışmakla ne alakası var allasen neyseeeetamam da daha para kazanmiyor. kazanamaz da zaten. kim kimin bebesinin bombos parkta oynamasini izler? ben hic parasiz kalmadim ama su halimle bile empati yapabiliyorum, insan parasiz kaldiginda basvurabiliyor demek ki bu yollara. cocuga kotu bir sey yaptirmiyor sonucta. en fazla kiblenip gecilecek bir konu icin kadina sigortasiz isci calistiriyormus muamelesi yapmak cok gereksiz. bebe de rezil olmaz zaten parkta oynuyor yani.
Sen face yada diğer sosyal ağları kullanırken neden fotoğraf yada video paylasiyorsun acaba ??Pedofiliden haberiniz yok sanırım ...rezil oldu derken misal.olarak.soledim ...kimse çocuğunu internette ifşaa etmemeli ..ister oyun oynarken ister şarkı sölerken bu tür kanallara karşıyım...sigortasız işçi çalışmakla ne alakası var allasen neyseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?