antalyada aramadığı eczane kalmadı yok.bu dhea yok.nolur nereden bulucam .antalyada bulupta kullanan varmı.21st century ,biosteron veya herneyse bulamadım nerden buldunuz siz bu ilaçı.kafayı yiyecem.antalyada yada internetten nerde bulucam. yardım edin nolur biriniz
DHEA'yı bulamadıysan Antalyada mutlaka "GNC shop" vardır. Hani şu doğal ilaçları satan yer. Oradan DHA 250 kolaylıkla temin edebilirsin. Ben DHA 250 kullanmıştım hepsinin içeriği aynı cnm.
yeşim slm canım dhea yı eczaneler satmıyor ben bit pazarı gibi yerin içinde dışardan gelen ilaçları satan yerden aldım,sağlık bakanlığı kaldırdıysada çok sevindim ben de sorun yokken bende yumurtalarımı bozdu onun için kesinlikle bidaha hayatta içmem ben netten araştırdım kalp krizine de yol açıyomuş bence iyice araştır hakkımızda hayırlısı olsun.