arkadaşlar yorumu olan varsa paylaşalım

IHLAMUR01

EN BÜYÜK İSRAF NEFESLERİ BOŞA GEÇİRMEKTİR.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
357
28
118
slm arkadaşlar.ilk gebeliğim geçen ay oldu kimyasal düşük yaptım 1yıllık evliyiyim.doktorum cinsel rejime gerek yok dedi fakat benim merak ettiğim 1 konu var.normalde hamile olup olmadığımızı bilmesekte,adetimden kaç gün önce cinsel ilişkiyi bırakmamız gerek.normalde gün aşırı birlikteliğim var.düşük yaptığımda 1 hafta kala adetime bırakmıştık.fakat bilgi almak istiyorum kafama takıldı.

Adetten kaç gün önce onu bilmiyorum ama doktorum ovulasyon geçtikten sonra 3-4 gün cinsel perhiz demişti bana. Daha sonrası için bir şey söylemedi. Ama bence regle 3-4 gün kala da bırakmak iyi olabilir. Sonuçta bebek tutunmaya çalışıyor ve rahimdeki kasılmalar olumsuz etkileyebilir diye düşünüyorum ancak kesin bilmediğim için hatalı bir şey de söylemek istemem.

tşk bende adetten 1kaç gün önce diye biliyorum ama kesin 1 bilgim yok.tşk arkadaş.

yorumu olan sadece bir kişi mi bu konuda arkadaşlar?bilgisi olan varsa paylaşırmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…