arkadaslar yarın yumurtalarım toplanacak çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum ağrı olacak mı
arkadaslar yarın yumurtalarım toplanacak çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum ağrı olacak mı
okarsa önemlı değil diyeceğim yarın toplanacak sabah transfer nasıl oluyo bilgilerıını paylasırmısın benımle
Benimde yarın toplanacak yumurtalarım korkuyorumBenim çok fazla yumurtam oluşmuş eğer sıvı birikmesi olursa rahimde transfer yapılmıcak yumurtalar dondurulacak dedi dr'um..
Sevgili kardeşim,nasıl geçti bugün? Endişeni okuyunca hepimiz gibi sana da şans dilemek istedim,umarım korktuğundan kolay geçmiştir herşey......:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar,Rabbim izin verirse benimde cumartesi günü yumurtalarım toplanacak.Çok gergin ve endişeliyim dua edin lütfen.Toplatan arkadaşlarada geçmiş olsun.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.Hem madden hem manen çok zor bir süreç Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?