arkadaslar yumurta toplama işlemi sırasında ağrı oluyo mu

penses

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
1.455
13
316
Kütahya
arkadaslar yarın yumurtalarım toplanacak çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum ağrı olacak mı

arkadaslar yarın yumurtalarım toplanacak çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum ağrı olacak mı

hayır canım zaten yumurtaların toplanırken uyutuyorlar hiç bişey hissetmiyorsun uyandığındada biraz sancın oluyor adet sancısına benzer okadar

okarsa önemlı değil diyeceğim yarın toplanacak sabah transfer nasıl oluyo bilgilerıını paylasırmısın benımle

ben de çok korkuyordum ama o an sadece uyuyorsun, 10 dakika sürüyor.. sonrasında kuvvetli bir adet sancısı oluyor, çok az da kanamam olmuştu benim, parol vermişti bana hemen hemşire, o gün hep dinlendim ben, akşama doğru tekrar ağrı kesici içtim.. çok korkutucu değil.. gerçekten.. şimdiden bol şans.. transferi ben de bilmiyorum olamadı çünkü..

delikafadulden korkulacak hiç bir şey yok...bende çok tedirgindim ama zaten uyutuyolar ...sanki hiç bir şey olmamış gibi uyanıyosun cnm...benim kanamam olmadı çok az bir karın ağrısı hissetmiştim ve ertesi güne bir şeyim kalmadı...her insanda farklı cnm...bol bol dua et....inş. hakkında hayırlısı olur...

korkmana gerek yok çünkü zaten uyuyor olacaksın sonrasında adet sancısı benzeri bir sancı olabilir ama oda ağrı kesicilerle geçiyor.yumurta toplandıktan sonra genelde sağlıklı embriyo elde edilmişse 3.gün transfer yapılabiliyor bazende 5. gün bekleniyor.inanki yaşadığın acıları bebeklerini düşündükçe hiç hissetmeyeceksin.tüm bebiş isteyenlere rabbim nasip eder inşallah.

okarsa önemlı değil diyeceğim yarın toplanacak sabah transfer nasıl oluyo bilgilerıını paylasırmısın benımle

canım hayırlı olsun öncelikle korkulacak bişey yok uyuyorsun uyanıyorsun bitmiş hafif bi ağrı çok önemli olmayan transferde tuvalete sıkışık oluyosun o biraz zorluyor ama melekler için herşeye değer değilmi stres yapma yeter canım bol bol dua et allah yardımcın olsun güzelim

iyi akşamlar arkadaşlar ben iki kere tüp bebek yaptım tabi tutmadı arkadaşların dediği gibi yumurta toplama işlemi anestezi altında yapıldığı için bişey anlamıyorsun kendinegelince miğde bulantısı hafif ağrı oluyor korkulacak birşey yok tıransfere gelince daha basit 10 dakikalık bişey hiç ağrı olmuyor allah emeklerinizin karşılığını versin bol şans.

canım benimde yarın yumurtalar toplancak biraz heycanlıyım o kadar kendi kendini korkutma canım bişey olmaz çok basit bi işlemmiş zaten

arkadaşım zor değil uyuduğun için hıssetmıyosun sonra hafıf bı ağrı...................yeterkı tutsun inş...........canım kolay gelsın

slm canım hıc korkma yumoslar toplanırken sen ujyuyor olacaksın cıktıgında eger agrın varsa sole agrı kesıcı yapıolar benım kanamam olmustu kasıklarım agrıyıncada ıgne yaptılar ınanırmısın cıkar cıkmaz ızmırı gezdım :) rahat ol

Benimde yarın toplanacak yumurtalarım korkuyorumBenim çok fazla yumurtam oluşmuş eğer sıvı birikmesi olursa rahimde transfer yapılmıcak yumurtalar dondurulacak dedi dr'um..

yumurta toplama işlemi isteğe bağlı olarak tabiki her hastane veya kliniğin farklı olabilir ben ege ünv yaptırdım tedavimi sadece koldan iğne yiyorsun birde aşağıdan ama aşağıdakini hissetmiyorsun bile 1o dk işin bitiyor acı duymuyorsun ben duymadım ama yumurtasn 30 dan fazla olanlar için sıkıntılı olabilir ben çok rahattım iğne sadece biraz basımı döndürdü nefesimi kesti oda herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş oda 20 sny sonra geçti ve çoookk rahatladımmm korkulacak birşey değil :)) şimdiden geçmiş olsun

Umarım bugün herşey istediğin gibi geçmiştir arkadaşım....Yarına hiçbir şeyin kalmayacağına inanıyorum,yolun kalan kısmında da bol şans ...:Saruboceq:

Benimde yarın toplanacak yumurtalarım korkuyorumBenim çok fazla yumurtam oluşmuş eğer sıvı birikmesi olursa rahimde transfer yapılmıcak yumurtalar dondurulacak dedi dr'um..

Sevgili kardeşim,nasıl geçti bugün? Endişeni okuyunca hepimiz gibi sana da şans dilemek istedim,umarım korktuğundan kolay geçmiştir herşey......:Saruboceq:

nil cim meraba canım mesela benim kabus gibiydi uyanıktım çünkü biliyosun nese arkadaş bu saate toplatmıştır...:)))) berbattı biraz rahim filmini andırmıştı bana böle yarısı kadar onun kadar deilsede aşağıdan yapılanda berbat acıdı sadece baş dönmesi yaptı koldan verdikleri ege üniv. malesef biraz gaddar ben kendimi bildiğimden anestezi istemiştim ama tınlamadılar bin dereden su getirip canlı canlı yaptılar halbuki benim gibi hassas insanları uyutmaları gerek ama babalarının kızı deiliz yaa istediğin kadar acıdan yırtın sadece bağırma arkadaşlarını korkutacan dışardakileri dediler be deyyus versene o zaman anesteziyi ben kendimi bilyomda istiyom dimi

Sevgili kardeşim,nasıl geçti bugün? Endişeni okuyunca hepimiz gibi sana da şans dilemek istedim,umarım korktuğundan kolay geçmiştir herşey......:Saruboceq:

Çok teşekkür ederim arkadaşım, endişelendiğim kadar yokmuş ama şu an kasıklarım acayip ağrıyo...

merhaba arkadaşlar,Rabbim izin verirse benimde cumartesi günü yumurtalarım toplanacak.Çok gergin ve endişeliyim dua edin lütfen.Toplatan arkadaşlarada geçmiş olsun.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.Hem madden hem manen çok zor bir süreç Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.

Arkadaşım eğer benim yazdığımdan gerildiysen sakın korkma derim çünkü genelde anestezi veryolar yani uyuyosun ve uyanınca hiç bişi bilmion ya benim devlette yapılıyo hani iki kereyi devlet karşılıyo ya Ne yaparsın bende Ege üniv. tesinde oluyorum malesef ama yine tutmazsa irenbede yaptırcam 3. yü yani özel gitcem mis gibi alırım anesteziyi uyurum hiç korkma sen... bizler istisnayız geneli uyuyo hiç anlamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…