arkadaslar yumurta toplama işlemi sırasında ağrı oluyo mu

nil cim meraba canım mesela benim kabus gibiydi uyanıktım çünkü biliyosun nese arkadaş bu saate toplatmıştır...:)))) berbattı biraz rahim filmini andırmıştı bana böle yarısı kadar onun kadar deilsede aşağıdan yapılanda berbat acıdı sadece baş dönmesi yaptı koldan verdikleri ege üniv. malesef biraz gaddar ben kendimi bildiğimden anestezi istemiştim ama tınlamadılar bin dereden su getirip canlı canlı yaptılar halbuki benim gibi hassas insanları uyutmaları gerek ama babalarının kızı deiliz yaa istediğin kadar acıdan yırtın sadece bağırma arkadaşlarını korkutacan dışardakileri dediler be deyyus versene o zaman anesteziyi ben kendimi bilyomda istiyom dimi

:)) bazen böyle yaşadıklarımıza sonra gülüveriyoz ...evet canım sen istisnasın bence sen çok hassas birisisin :1hug:

arkadaşım
ebn de çok bulantı yaptı ama ilk yarım saat deli danalar gibi dolaştım sonra bütün gün ( bugün) ağrım oldu ama şimdi iyiyim minoset içtim ilk gün olurmuş Yalnız bebeişler herşeye değer Allah yardımcın olsun

slm arkadaşlar ben daha yumurta toplama işlemine geçmedim ama çok korkuyorum rahim filmi çektirdim onun kadar ağrı oluyormu çok tedirginim rabbim inş isteyen herkese evlat sevgisi tatdırsın hepinize bol şanslar

Kizlar cok heyecanliyom opum.yarin 10 da agri oluyomu cok korktum.simdi biraz okudum forumdaki yazilari:KK17::KK17:

12 ağustosta yumurta toplama işlemim oldu hiç bişey hissetmiyorsunuz zaten anestezi altında olduğunuz için ben uyandıktan sonra ne ağrı ne sızı hissettim sadece hemşireme çok acıktım demişim 17 ağustosta transferim oldu oda ağrı sızı olmadı çok basit işlemler şuan 6+3 günlük hamileyim Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın kızlar...

12 ağustosta yumurta toplama işlemim oldu hiç bişey hissetmiyorsunuz zaten anestezi altında olduğunuz için ben uyandıktan sonra ne ağrı ne sızı hissettim sadece hemşireme çok acıktım demişim 17 ağustosta transferim oldu oda ağrı sızı olmadı çok basit işlemler şuan 6+3 günlük hamileyim Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın kızlar...
Allah razi olsun canm sanada kucagina almayi nasip etsin Rabbim .atlatsaydik bi an once bu islemleri cok heyecanli gunler

Allah razi olsun canm sanada kucagina almayi nasip etsin Rabbim .atlatsaydik bi an once bu islemleri cok heyecanli gunler

Bende senin gibiydim canım ama göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor tedavi en strestlisi beta hcg testi yaptıracağın günü beklemek hayırlı haberler almanız ve sorunsuz tedavi geçirmeniz dileği ile unutmayın bu tedaviyi gören hastaların yüksek dozda morale ihtiyacı vardır ve pozitif düşünün size negatif enerji veren insanlardan uzak durun...

Merhaba arkdaslar acil olarak cvp istiyorum yardımcı olun.bnden dün 19 tane yumurta toplandı doktorum.ohss olma durumum olduğu icin transferim diğer aya erteledi fakat dün okadar ağrım sizin olmadi bugün karnımın içleri resmen ameliyat olmuş gibi acıyor kasiklarim da da ağrılar mevcut. Iki büklüm geziyorum ağrı kesiciyle diyorum şuanda doktorum antipiyotik ve bazi ilaçlar vermis ama genede agrilarim var sizce bu durum normal mi yoksa ohss olmayanı basliyorum

Back
X