İştahını dinleyerek değil, metabolizmanı düşünerek yemen gerekiyor..
Öğünler arasını mutlaka 2.5-3 saat olacak şekilde düzenlemelisin..
Tuhaf.. Olayı paylaşan sensin, dikkatsiz davranan yine sensin.
Başlık açmadan önce sanırım öncelikle kendi durumunu düzeltmen gerekiyor..
:1shok:ÇOK KÖTÜ OLDUM YAA ZAVALLI KIZ..ZAYIFLAMA HIRSI NE HALE SOKMUŞ ALLAH ACIR İNŞALLAHTA İYİLEŞİR BELKİ Bİ MUCİZE OLURsenağlamaSEN NE İLACI KULLANIYORSUN? BU OLANDAN SONRA ARTIK BIRAKIRSIN HERALDE DİMİ CANIM:mymeka:
Canım püsküütün söylemeye çalıştığıda senin ilaç kullanman kötü bişi sölememiş ki! Hem kızı anlatıyorsun hem ilaç kullanıyorsun demek istemiş. Senin iyiliğin için canım benim bence de kullanma o ilacı boşver sağlığından olma.
saol canımm ama ben kızı duydum ve ilaç kullanacagım demiyorumkiii ben duydum şok oldum yaa hastane şuan kaynıyo bu olaylaa ki tanıdıgım insan.. bunu duyupta nasıl kullanırım.. Şimdi gittim çalıştıgı poliklinige kızın ve şuuru yerinde yokmuş sabah kalp kriziymiş.. Linda tarzında bi ilaç kullanıymuş dediler
Benim dururmunda ne varmış anlayamadım?????
bende şimdi duydum ve paylaştım.. Dikkatsiz bir harekette etitigimi sanmıyorum..
DAha 1 saat olmadı ben bunu duyalı .. Eger bunu duyar ve zayıflıycam diye kendimi paralarsam bunu demeye hakkınız olur.. ki yinede olmaz.. SAdece duydugum bi olayı paylaştım örnek olsun diye..
canım püsküüt ilaç kullanmana değil asıl o saate kadar yemek yemediğin için öyle demiş eğer iştahını tamamen kapatıyosa heleki yediklerini çıkarma boyutundaysa burda bir durmak gerekir sağlığın için bedeninin bütün besinlere ihtiyacı var
Yok canım lida değil lida tarzında bir ilaç dediler ama tahminim glukofen dir .. Nerden biliyosun nersenizde başta yazmıştım kızın çalıştıgı poliklinkten almıştım o ilacı bende başladımştım 4-5 gündür de kullanıyom ama artık bırakıyorum bu olayla birlikte... Tamam gerçekten ne iştah var ne bişee ilaç sayesinde ama hayatımdan degerli değil...
Agresif tepkilere gerek yok.. Bunu kullandığınız soru işareti sayısına bakarak tahmin ettiğimi de belirteyim..Benim dururmunda ne varmış anlayamadım?????
bende şimdi duydum ve paylaştım.. Dikkatsiz bir harekette etitigimi sanmıyorum..
DAha 1 saat olmadı ben bunu duyalı .. Eger bunu duyar ve zayıflıycam diye kendimi paralarsam bunu demeye hakkınız olur.. ki yinede olmaz.. SAdece duydugum bi olayı paylaştım örnek olsun diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?