• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslara nasip olmayan ev

Serenay15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2021
24
-29
1
31
Merhaba Arkadaslar,

aile dostlarimiz bir kac hafta önce bir daire almayi niyetlendiler. Her sey cok iyi ve güzeldi ve adi da konmustu, bizi de götürdüler bakmaya. Cok güzel bir daireydi. Bankaya evraklari imzalamaya gittiklerinde banka ortada hata oldugunu ve basvurduklari krediyi veremeyeceklerini söylediler.
Tabi bizimkiler cok üzüldü ve aradan bir kac hafta gecti simdi bize o daireyi almamizi söylüyorlar.
Cok kararsiz kaldik. Bizde bu aralar ev bakiyoruz ve gercekten cok güzel bir daire ama olur mu? Biz hayrini görür müyüz yoksa onlar bize ziyarete geldiklerinde üzülürler mi ve gözleri kalir mi?
Size ne yapardiniz?

Zaten sizi almaniz icin tesvik eden onlarmis. Ama yine de bilemedim.

Merhaba Arkadaslar,

aile dostlarimiz bir kac hafta önce bir daire almayi niyetlendiler. Her sey cok iyi ve güzeldi ve adi da konmustu, bizi de götürdüler bakmaya. Cok güzel bir daireydi. Bankaya evraklari imzalamaya gittiklerinde banka ortada hata oldugunu ve basvurduklari krediyi veremeyeceklerini söylediler.
Tabi bizimkiler cok üzüldü ve aradan bir kac hafta gecti simdi bize o daireyi almamizi söylüyorlar.
Cok kararsiz kaldik. Bizde bu aralar ev bakiyoruz ve gercekten cok güzel bir daire ama olur mu? Biz hayrini görür müyüz yoksa onlar bize ziyarete geldiklerinde üzülürler mi ve gözleri kalir mi?
Size ne yapardiniz?
Onlardan gizli gidip alsanız haksızsınız diyecem ama bu devirde parayı veren düdüğü çalıyor ne yapalım siz almasanız başkası alacak hem size siz alın da demişler. Bu kadar düşünceli olmayın 😇

Nasip sonuçta ben kendim beğenip alamadığım birşeyi arkadaşımın imkanı varsa almasını isterim

gittiğinizde evi beğenmişseniz bunu görüp ince düşünce ile söylemişler.
gözleri kalacak olsa neden söylesinler ki.
arkadaşlarınızı iyi tanırsınız, içten pazarlıklı insanlar değillerse bence kötü düşünmeyin

Beğendiysen al bence
Alırken darısı kova hatunun başına dermisin plizzz 😆😆

Ben almam.
Dünyada daire mi bitti, sevdiğim insanların o kadar heves edip uğraştığı bir şeyi bile bile almam ben.
Bana bir şey olacak diye değil göz möz kalmaz da, onlar bana her geldiğinde üzülebilirler, içlerinden ‘keşke sorun çıkmasaydı’ diye geçirebilmelerine olanak vermem.

Back
X