Arkadaşlarım destek bekliyorum

Sevgilinizin güven veren davranışları yok da ondan bir güvensizlik yaşıyorsunuz. Çünkü zamanında sizi görünce eski sevgilisini unutan adam gün gelir bir başkasını da görünce sizden bıkabilir bu hep bir olasılık yani.

Canim akisina birak. Skma.sktigin surece kacar. Ustune gitme.yeni iliskiniz.sen kacan ol.o degil.oyle rahat biriyse bu rahatlik senden kaynaklaniyordur. kaybetme korkusu yok diyosun.demek ki kaybetme korkusu vermiyosun. yapma. cek kebdini.sevgini gosterme.emin olamasin. bana cok guvenilir gelmedi. aslinda ama sen daha iyi bilirsin.kendini cek.birak ugrassin. ugrasmazsa zqten devam etmeni gerektircek bisi yok.

ayrica icinde bir huzursuzluk varsa bil ki dogrudur.uzak kalmani oneririm.ayni yollardan gectim. duygularimla hareket edip 7 ay surdurdum iliskimi.sonuc husran.aglayan oldm.hala daha da vazgecmeye calisiyorum.inan daha zor paylasilan seyler cogalinca.bence cek.kendini.icin huzursuzsa uzak dur.kendini alistirma ona.sonra uzulursun.

Arkadaşlara katılıyorum.Kendini ona fazla alıştırmamaya çalış.Daha ilk buluşmanızdan bir kere fiziksel temasa geçmeye çalışan bir erkeğin tam olarak duygularından nasıl emin olabilirsin ki .Ortada güvensizlik varsa aranızdaki şey fazla sarpa sarmadan uzaklaşmaya çalış çocuktan.

Eskiden onemsemezdim ama simdilerde bayaa onemsiyorum. Eski sevgilisinin kotu huylarindan sikayet eden, eski kiz arkadasini iliskiden skildigi icin, kiskancligindan biktigi icin vs vs gibi eften puften sebeplerden terk eden adamlardan korkacaksin. Bak eski sevgilisi kiskanc diye biktigini soylemis sana zamaninda, simdi de sen onu cok kiskandigini soyluyorsun. Yakinda senden de bikmayacagi ne malum? Guven olmaz boyle insanlara. VE icinde kotu bi his varsa (ki buraya konu actigina gore var) o iliski yurumez.. iki tarafinda iliskiden beklentisinin ayni olmasi gerekir.

Cidden su sitede yuzlerce konu okumusumdur, kendim de dahil olmak uzere, sevgilisinin sevgisinden, iliskinin gidisatindan emin olamayan kimsenin iliskisinin yurudugunu henuz gormedim. Varsa da istisnadir. icinizdeki sese kulak verin derim.

Bu konuyu defalarca konustuk onunla ama herkesle aynı olacak diye birşey yok kendini sürekli onunla kıyaslama ve hep kötü düşünüyorsun sana karsı seffafım gayet dedi. Facebook şifresini verdi mesela numarasını değiştirmesini istedim hala değiştircek heryerde o nosu var diye artık üstüne gitmek istemiyorum kavga ettik daha önce bu sebebten. Gvensziliğimi de biliyor ve inanmazsan bana hep mutsuz olacaksın inanmalısın elimden geleni yapıyorum mutlu olmamız için diyor.

İlk bulusmamız değildi bulusuyorduk hep arkadastık sonra sevgili gibi takılmaya baslamıstık...

Eski sevgilisiyle o sır araları baya kötüydü ama onunlayken benimle bulusmadı hiç mesela birkaç kez cıtlattım ama yanasmadı buna.. Ve bana onu seviyorum diyordu hatta bir keresinde hayatımda olmasını istediğim kişi o eminim dmeişti bunu yüzüne vurdum bak noldu die her zaman hersey tutmayabiliyor hayat demişti.

Kzılar hepsini biliyorum inanın.. Ama artık farklı hissediyorum seviyorum onu alıştımm ona Daha bugün size bunu yazdıktan sonra cıkısıma geldi süpriz yaptı oturduk beraber sarıldı bana öptü hep beraber fotoğraf cekildk ilk kez bende onu öpmek ona sarılmak istiyorum yapıyorum da yanında mutluyum :S ayrıldığım an düşüncelrimle boğuşuyorum ya ayrılıp kurtulcam ki yapamam yapaamam seviyorum işte :S yada bu kötü düşüncelerden kurtulmam lazım bilmiyorumm

ilişki uzmanı olduk resmen de böylesi olmayaydı iyiydi

karbeyaz00 tomvejerry gerekli tespitleri yapmış ama ben de kendi gözlem ve tecrübelerimi paylaşmak isterim: eğer sevgilisi varken zaten size onu kötülüyorsa ve o kıza saygı duymuyorsa size de yakın davranıyorsa bu yapıyla alakalı bir durumdur ve emin olun münferit bir olay da değildir. bazı insanların tabiatı böyle, bir süre geçer o ilişkiden daha doğrusu sorumluluk eklenince sorumluluk almaktan kaçınır ve kusur aramaya başlar, kafasında ilişkiyi bitirdiği için de başka birilerine yakınlık gösterir arkadaşlık adı altında. bir şekilde vicdanını rahatlatacak bahaneyi bulduğunda sevgilisini terk eder ve yeni kişiyle ilişkiye başlar. belki yeni insan eski sevgilinin aşırı kıskançlığı yüzünden sevgilisi tarafından terk edildiğini düşünür ama o aşırı kıskançlığı yaratan da çoğu zaman erkeğin aşırı rahat davranışlarıdır. böyle erkekler maalesef var ve asla değişmiyorlar.

pozitif düşünme meselesine gelince; karşınızdaki kişiyi tanımıyorum önyargılı olmak istemem ama eski ilişkimden örnek vereyim; o kadar pozitifti ki kavga ederdik ve ertesi gün hiçbir şey yokmuş gibi davranırdı sanırdım ki adam huzur arıyor ve çok iyi niyetli ne de güzel hep pozitif düşünceyle sorunları çözme derdinde kimi zaman da kendime kızardım ne geçimsizim diye. kötü sonumuzun üzerinden 6 ay geçince fark ediyrum ki adamın pozitifliği umursamazlığından ileri geliyor. kaybetme korkun yoksa, karşındakinden eminsen, kıskanılıyorsan neden pozitif olmayasın ki... huzurlarını ancak bir şey kaçırır o da özgürlüklerinin kısıtlanması ki kıskançlık da buna dahildir.

son olarak; eski sevgilimin tüm abartılı sevgi gösterilerine, gözyaşlarına rağmen aylarca onunla olmak istememiştim "içimdeki ses" yüzünden... sonra o sese kulaklarımı tıkayıp ona inandım ve tarifi mümkün olmayan acılar çektim. hissettiğim ne varsa ne paranoya ne de kaygıymış hepsi gerçekmiş. umarım siz de aynı acıları yaşamazsınız. hakkınızda hayırlısı olsun...

Peki nasıl anlayabilirim onun beni gercekten sevdiğini rahatını kaçırmam lazım bu durumda.. Ama o bana gercekten cok güveniyor farkındayım bu yüzden kaybetme korkusu yok. Artık bir yola girdim hem ortada fol yok yumurta yokken ayrılmk sacma ve suclu ben olurum ki evet suclu olurum yani suan ayrılmak da istemiyorum seviyorum onu daha birkaç saat önce sarıldm ona kollarında oturdum ama bu rahat tavırları filan sniirimi bozuyor ve konustuğumuzda hep o haklı cıkıyor kendimi haksız buluyorum. Ben önceki ilişkimde de böyle ayrılık düşünceleri içindeydim bide bu var olumsuz düşünüyorum herseyi korkuyorm suan ayrılsam da acı cekerim sonucta he ilerde fdaha büyük olur o ayrı.. Ama suan onunla ayrılsam boşluğa düşerim ki hayatımın zor bir dönemndeym okul için hazırlanıyorm iş hayatm va bir yandan bocalarım ayrıldığımı düşününce cok daha kötü oluyorum. Eminim ben bunları burda yazıyorum düşünüyorum ya o orda herseyden habersiz ohh beni seviyor bulustuk güzel gecti fotoları ona atim die düşünüyodur .. sorun bende mi ya

yazdıklarınızı tekrar okudum da o kadar benziyor ki yaşadıklarıma,telefon numarası değiştirmeden, eski sevgilisiyle ilgili anlattıklarına hatta farklı açıdan da olsa sinemada tepkinize karşı söylediklerine dek... ben 1.5 yıl bu sorularla huzursuz oldum ona güvenmeyi denedim sonra ve evlilik yoluna girdik varolmadığını bildiğim facebook hesabıyla isteme gününde bile başkalarını aradığını öğrendim ardından ve bunu bile kendince açıklayıp beni suçladı kendi haklılığını savundu. hep o haklı ben haksız oldum, çoğu zaman ona hak verdim kendimi çekilmez, kıskanç, geçimsiz biri gibi gördüm ve özgüvenimi yitirdim. onunlayken herşey kusursuzdu çünkü o anı yaşayan biriydi ama o gittiğinde geceleri uyuyamazdım sorular içimi kemirirdi ve somut bir neden de yoktu. ayrıldıktan sonra arkamdan çevirdiği işleri öğrendim ve tek savunması "herkes bakıyor birilerine ne var bunda" oldu. oysa feybuku kendi kapattırıp üstüne bir de feysbuk bizim için tuzak olmaması daha hayırlı derdi. neticede hissettiğim hiçbir şey yersiz değilmiş. maalesef iş işten geçtikten sonra bunu anladım. umarım siz aynılarını yaşamazsınız ama eski kız arkadaşının kıskançlığından söz etmesi kötülemesi ve şimdi de "SEN" mutsuz olursun bana güvenmezsen demesi bile bir süre sonra ilişkinizi çıkmaza sokabilir ve siz daha fazla bağlanmış olursunuz. ben 4-5 ayda aslında onu çözmüştüm ama resmen kendime eziyet etmişim. süre uzadıkça kolaylaşmıyor aksine kopmak da zorlaşıyor. bu arada bana güvenmezsen mutsuz olursun demek şu anda bana çok bencilce bir cümle olarak geliyor ki aynısını birebir duymuş bir insanım. o zaman ise benim mutluluğumu düşünüyor işte diyecek kadar gözüm körmüş...

Son düzenleme:

Bu yazdıklarını okuyunca daha da kötü oldum farklı düşünen varrr mıı ?? Gerçekten kötüyüm daha şimdi konustuk ya bilmiyorum kafam karısık ayrılmak da istemiyorum am korkuyorum

üzgünüm kötü hissetmeniz için yazmamıştım, sadece kendi deneyimlerimi paylaştım. herkes elbette aynı olmaz. umarım içinizdeki ses yalnızca kuruntudan ibarettir.

Erkeklerin %90'ı böyle artık. Hep tavlayana kadar emek sarfediyorlar, önem veriyormuş gibi görünüyorlar sonra hepsi uçuyor gidiyor. Erkek arkadaşın seni seviyordur ama yeterince değil belki zamanla daha çok sever seni tanıdıkça diyeceğim ama zaten bir maziniz varmış. Şimdi yapman gereken kurnaz davranıp onun ağına düşmemeye çalışmak öyle davranmalısın ki senin ona olan aşkının hevesmiş geçmiş gibi olduğunu hissetmeli. Bunun için de mesela ona hiçbir konuda karışma, numarasını değiştirmesini söyleme, ne bileyim face ine karışma bir nevi çok da umrumda değilsin havası ver ona. Aslında en güzeli ayrılman ama bunu henüz kaldıramayacağını söylediğin için böyle diyorum.

Ya ne yaparsam yapim rahat davranıyor dün en sonunda patladım yine gece sen napmaya calısıyosun dedim cok rahat davranıyorsun söz verdiğin halde hala bekletiyorsun numaranı dğeiştirmek için dedm sms im bitince dğeiştircem die düşündüm diyor ama bana söylemedi bile bu düşüncesini 2 gün sonra değiştiririz diyordu halbuki işte böyle syelere sinir oluyorum bana demeden kararlar veriyorsöylemiyor bende kendimi yiyorum beni önemsemiyor diye kuruyorum da kuruyorum bird etartısırken hala askım filan yazıyor biraz yumusak konustu söyle böyle düşümüştüm gibisinden sonra ben içimdkeileri kustum iyice eski kız arkadasın belki bu yüzden ksıaknctı snn tavırlarından filan dedim o da arkadas olun bana karsı istersen onu haklı buluyosun şimdi de saol filan dedi bende yanlıslarını söylüyorum dedim. Yanımda mutluluk rolu yapma mutlu değilsen dedi bende mutluyum ama eve gidince böyle oluyor bıktım deidm o da bende bundan bıktım ama daha ne yapabilirim ki güvenmen için yollarım tükendi artık söyle nasıl inandırabilirim seni cıldırcam filan dedi baya gerildik zaten . Ve bana dediki hersyein farkınd ayani sen ne benden vazgecebildin ne de tam anlamıyla istedin bni benimseyemedin o yüzden böyle yarın gelcem beraber numaraları gecirelim değiştirim hattı filan dedi. Gel filan demedim. Sorun hat değil snn tavırların dedim ( ki aslıında cidden benim şüphelerm güvensizliğim belkide kuruntum sorun olan ) Sonra uyuduk askım yazdk son mesajda sabahta böyle şiirli söz seklinde günaydın mesajı atmıs bana güneşim bilmem neyim gibisinden hep böyle rahat.. Ben günaydın hala rahatsın yani dünden sonra yazdım şimdi uyuyor

Gezinirken bu konuyu da bir okumak istedim ki benim şikayetçi olduğum durumların çoğunu yaşamışsın canım. Yanındayken çok mutlusun ama yalnız kaldığında aklına hep sorular geliyor. Kaybetme korkusuyla yaşıyorsun, kendini üzüyorsun ne yaparsan kendine yapıyorsun. Sen ne kadar değer verirsen o kadar rahat ve ilgisiz davranıyor, sen ne kadar kıskanç olursan o o kadar umursamaz oluyor, bir yanın çok mutlu oluyor ama bir yanında sürekli mutsuz sürekli paranoya içerisinde. Seviyor mu sevmiyor mu diye düşünüyorsun emin olamıyorsun nasıl anlarım diye düşünüp duruyorsun. İkimizde de aynı durum var işte benim ilişkimde 1.5 aylık falan, sanırım bu karşımızdaki kişinin kaybetme korkusu olmamasından kaynaklanıyor gibi, ama bilmiyorum bu konu da ben de çok muzdaribim ve abarttığımı düşünüyordum ki sende de aynı sorun varmış

Benimde 1 bucuk aylık ilişkim sadece 1 senedir tanıyorum fark bu. Adam acayip rahat ya dün bana diyor ki hep benimle olacağını biliyorum bu sekilde zor dedim suna bak cepe kekliğim ben vazgecemem ondan hiç sanki halbuki korkutuyorm da hep ama anlamıyorum bu rahatlığı..

Hala rahat davranıyorsun hiçbirşey olmamıs giibi dedim sbaahki mesajına karsılık.. Diyorki ne yapsam sorun zaten heves bırakmıyorsun içimden geldi güzel söz yazdm cok saol hevesm kalmadı ben bi tıkınim adam hala rahat ne diyim ayrılalım demeyi düşnüüyorm hata yapmak istemiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…