arkadaşlarım dönüp bakmıyor bile

tavsancan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
2.630
1.191
123
42
Merhaba arkadaşlar, kastettiğim arkadaşlarım siz değilsiniz dönüp bakmayan, umarım bakmışsınızdır da okuyorsunuzdur bu yazımı, kendimi küçük emrah gibi hissediyorum...

Arkadaşımı arıyorum bu hafta buluşalım, ooo öyle yoğunum ki vsvsvs.... diyor tamam

zaten pek arkadaşım yok, olanı da arıyorum meşgul,

Bende aynıyim. Ise gidenlerle gitmeyenlerin saati günü birbirine uymuyor malesef. Üzülmeyin kafanıza da takmaya derim. Benim hiç arkadaşım yok komşuda yok. Eşinle annenle falan gez. O arkadaşını da bence arama sık sık görüşelim diye. Görüşmek isteyen gelir.

Bende aynıyim. Ise gidenlerle gitmeyenlerin saati günü birbirine uymuyor malesef. Üzülmeyin kafanıza da takmaya derim. Benim hiç arkadaşım yok komşuda yok. Eşinle annenle falan gez. O arkadaşını da bence arama sık sık görüşelim diye. Görüşmek isteyen gelir.

artık hiççç aramak ıstemıyorum aama ne onu ne baskasını, dıger bır arkadasım var o da bulusuruz canım dıyor sonra ne ses var ne seda, ben yıne arıyorum bır ıkı ay sonra yıne aynı şey.. belkı o da benım gıbı hem ıstıyor hem bulusmuyor, aama sanmıyorum ya. sen de mi ben gıbısın ? sıkılmıor musun yanlış yapmıyor muyuz sence?

artık hiççç aramak ıstemıyorum aama ne onu ne baskasını, dıger bır arkadasım var o da bulusuruz canım dıyor sonra ne ses var ne seda, ben yıne arıyorum bır ıkı ay sonra yıne aynı şey.. belkı o da benım gıbı hem ıstıyor hem bulusmuyor, aama sanmıyorum ya. sen de mi ben gıbısın ? sıkılmıor musun yanlış yapmıyor muyuz sence?
89 doğumlumusun arkadaşım. Sıkıldım hemde çok ama telefon ettiklerim bir tek sen aradığında aklına geliyorsa sen arayinca görüşürüz gelicem buluşalım vs diyorsa salla gitsin çünkü ben öyle yapıyorum. Çok ağladım hatta eşim napayım parayla arkadaş mi tutarım falan diyodu baktım olmuyor alıştım. Ağla ağla nereye kadar.

89 doğumlumusun arkadaşım. Sıkıldım hemde çok ama telefon ettiklerim bir tek sen aradığında aklına geliyorsa sen arayinca görüşürüz gelicem buluşalım vs diyorsa salla gitsin çünkü ben öyle yapıyorum. Çok ağladım hatta eşim napayım parayla arkadaş mi tutarım falan diyodu baktım olmuyor alıştım. Ağla ağla nereye kadar.
wallaha mı ya, 80liıyım evlenınce işi bıraktım zaten ordayken de arkadas edınemezdım kuru kuru işe gıder gelırdım , aynen bı kere bır arkadasıma durmadan ısmarlıyordum sureklı hedıyeler alıyordum benden ıyısı yoktu sonra parayı azalttım kestım hatta da baya ters teptı , yani parayla elde edınce hep vermek gerekıyor ılk heves ben de yagdırdım ama tabı elın kızına neden ısmarlıycam kı bır şeyler durmadan anlamadım, cıkarsın bırer kahve ıcersın gelırsın

:KK70::KK70:
Gece gece gulumsettin ya.
Baktim kuzucum benim:KK68:.
Yas kac?
Hayattan bezmislikmi var uzerinde ne:KK67:

belkide sıkıntıları vardır.azönce bi arkadaşım faceden mesaj attı görüşelim özledim diye cevap yazamadım.canım istemiyor çünkü anksiyete bozukluğu tedavisi görüyorum 1.5 aydır.arkadaşlarımın yanında panik atak gelirse diye korkuyorum buluşmak istemiyorum.tabi arkadaşların hep aynı davranıyorsa boşver gitsin öyle arkadaşlık olmaz

belkide sıkıntıları vardır.azönce bi arkadaşım faceden mesaj attı görüşelim özledim diye cevap yazamadım.canım istemiyor çünkü anksiyete bozukluğu tedavisi görüyorum 1.5 aydır.arkadaşlarımın yanında panik atak gelirse diye korkuyorum buluşmak istemiyorum.tabi arkadaşların hep aynı davranıyorsa boşver gitsin öyle arkadaşlık olmaz
öyle mıdır belkı sorunu var ben anlamıyorum, gecmıs olsun size de ,cok kötüymus ya, ben de tedav ıolmak ıstıyorum en azından psıkolog arkadasım gıbı dinler benı konuşur moral verir , yada şu haplar iyi gelebılır

Merhaba arkadaşlar, kastettiğim arkadaşlarım siz değilsiniz dönüp bakmayan, umarım bakmışsınızdır da okuyorsunuzdur bu yazımı, kendimi küçük emrah gibi hissediyorum...

Arkadaşımı arıyorum bu hafta buluşalım, ooo öyle yoğunum ki vsvsvs.... diyor tamam

zaten pek arkadaşım yok, olanı da arıyorum meşgul,

onlar senin arkadaşların değil
tanıdıkların sadece
bazen yanlış sularda yüzebiliyoruz
bence arkadaş seçimini sorgulamalısın

yani şöyle ifade edeyim
orta boylu insanlarla arkadaşlık etmek istiyorsundur, uzun boylularla yakınlaşmayı es geçiyorsundur, oysa senin arkadaşlıklarıyla mutluluğu bulacağın kişiler uzun boylu olanlardır. gibi

yeni arkadaşlar edinebilmek için bir girişimin var mı?

Kizlar ben yabaciyim türkiyeye gelin geldim yurtdışından arkadaşlarim memleketimda.Turkiyede hiç arkadaşım yok hiç üzülmuyorum arkadaşım eşim her şeyi onunla konuşuyorum.bu zamanda arkadaşa hiç guven kalmadiki derdini anlatiyorsun bir bakmisinki tüm Türkiye duymuş En Büyük TÜRKİYE.bence kendinla barışık ol kendi kendini mutlu et eglen gez keyfina bak

onlar senin arkadaşların değil
tanıdıkların sadece
bazen yanlış sularda yüzebiliyoruz
bence arkadaş seçimini sorgulamalısın

yani şöyle ifade edeyim
orta boylu insanlarla arkadaşlık etmek istiyorsundur, uzun boylularla yakınlaşmayı es geçiyorsundur, oysa senin arkadaşlıklarıyla mutluluğu bulacağın kişiler uzun boylu olanlardır. gibi

yeni arkadaşlar edinebilmek için bir girişimin var mı?

mümkündür dediğin, yani ben istıyrum benden yasca da buyuk olmasın yaşıma yakın olsun,evı de yakın olsun gıdıp gelelım yani teyzeler komsular konusmak ıstıyor onlarla da aklım dengım bır degıl bence ıstemıyorum mesela teyzelerın gelıp gıtmesını ama dengım de yok, arkadas yapmaya calısıyorum da cevrem de olamıyor, evel sene bır kursa gıtmıstım orda da herkesın kankisii vardı ben tektım baya da tek kaldım bıttı kurs zaten.

geçmiş olsun
uzun sürecek mi tedaviniz? Allah şifa versin

ama şöyle birşey var
çok çok çok sevdiğim 3 arkadaşım var
eğer sizinki gibi bir sebeple benimle buluşmak istemeselerdi çok üzülürdüm, bu samimiyeti veremedim mi diye
arkadaşım yanımda olsun, hiç bir şey sorun olmaz benim için...

80 lisin galiba dogrumu okudum.
Ben 94 luyum sen benim ablam ol olmazmi:KK49:. akraba/ kuzen/ komsudami yok hic etrafinda?
olabilir :) ablalık yaparım hosuma gıder, hıc yok cnm ya bır akrabam vardı o da baya yogun hep, hıc gorusmedk bır yıla yakın oldu o da yogun olup facede her gun resım koyanlardan

wallaha mı ya, 80liıyım evlenınce işi bıraktım zaten ordayken de arkadas edınemezdım kuru kuru işe gıder gelırdım , aynen bı kere bır arkadasıma durmadan ısmarlıyordum sureklı hedıyeler alıyordum benden ıyısı yoktu sonra parayı azalttım kestım hatta da baya ters teptı , yani parayla elde edınce hep vermek gerekıyor ılk heves ben de yagdırdım ama tabı elın kızına neden ısmarlıycam kı bır şeyler durmadan anlamadım, cıkarsın bırer kahve ıcersın gelırsın
Niktee 89 yazıyordu ondan sormuştum canım. Kimse ile para arkadaşlığı etme bide herkezin sürekli yardımına koşma çünkü bigün paran olmaz ya da bişiy olur gidemezsin senden kötüsü olmaz. Insanlar gerçekten çok nankör olmuş. Bende ev hanımı yim artık isyanlardayim is arıyorum.

Kizlar ben yabaciyim türkiyeye gelin geldim yurtdışından arkadaşlarim memleketimda.Turkiyede hiç arkadaşım yok hiç üzülmuyorum arkadaşım eşim her şeyi onunla konuşuyorum.bu zamanda arkadaşa hiç guven kalmadiki derdini anlatiyorsun bir bakmisinki tüm Türkiye duymuş En Büyük TÜRKİYE.bence kendinla barışık ol kendi kendini mutlu et eglen gez keyfina bak
doğru, sır mır kalmadı yüzüne vuruverıyorlar aniden gecmısten cekı p cıkarıp..

geçmiş olsun

ama şöyle birşey var
eğer sizinki gibi bir sebeple benimle buluşmak istemeselerdi çok üzülürdüm, bu samimiyeti veremedim mi diye
işte öyle arkadas ne guzel olurdu.. :(

geçmiş olsun

ama şöyle birşey var
Amin çok teşekkür ederim.6 ay sürecek tedavi dedi doktor.1.5 ay oldu %50 düzeldim gibi ama kaygılar aklıma gelince atak gelecek gibi oluyor korkuyorum.haklısın hatta arkadaşlarımından bazıları kızıyor olsa ne olur biz varız her anında diyorlar ama atak gelirse o an beni öyle görmelerini istemiyorum.kendimi aciz hissediyorum :( anksiyete zaten ataktan bile beter.her an korku,endişe...şuan bile var.hep kötü bişey olacak düşüncesi.insan beynine hükmedemiyor.aslında yanımda birileri varken daha az kaygılanıyorum farkındayım.sohbet ederken bişeylerle mesgul olurken düşünmeye fırsat olmuyor.

Back
X