• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlarım Gelin Şu Soruyu Cevaplayalım...

hopeless__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
159
1
26
İstanbul
Terk eden sevgiliniz geri döndü mü hiç? Döndüyse nasıl döndürdünüz? Bu soru için benim de bir cevabım var elbet, aşk

acısı çeken arkadaşlara bir umut olur belki yazdıklarımız... Ben çok acı çektim mesela ama artık acıya bağışıklığım var eskisi gibi

değilim. Benim gibi büyük aşk acısı çekmiş olan varsa geçmişinde, yardım edelim bizim gibi olanlara... Sizi üzen sevgililerinize noldu

mesela? Burada paylaşalım. Hepimiz neler yapıp neler yapmayacağımızı daha net görmüş oluruz böylece...

seviyorsa döner arkadaşım naz yapar gurur yapar inat yapar ama seviyorsa muhakkak döner.Hem kadın hem erkek için aynı bence bu durum.

seviyorsa döner arkadaşım naz yapar gurur yapar inat yapar ama seviyorsa muhakkak döner.Hem kadın hem erkek için aynı bence bu durum.

Dönerler erkekler... eee katil olay yerine bir kez daha gelir öyle değil mi? benim erkek arkadaşım 2 kere geri döndü ama yine acı çektirdi bana her anında yanında olan tek insandım onu seven tek insandım hayatında ona destek olan tek insandım ama o beni hep ağlatmayı acıtmayı seçti biliyor musun yemek yiyemedim hala da öyle bu zorlanıyorum yemede böyle ayrılık falan olunca ama acıya alıştırdım kendimi ve o naptı ayrılıklarda yiyemediğimi bildiği halde acıtmaya devam etti egosunu şişirmeye çalışıyor seviyorum dedi bir ara ama ben ona inanmıyorum artık bitti benim için 1,5 aydır ayrıyız. Ona ağzıma geleni söyledim bana çektirdikleri içimde kalmasın diye ağzıma ne gelirse ama , en sonunda da seni önemseyen seven tek insanı da kaybettin dedim el altında sanmasın diye beni,hiçbir mesaja cevap atmadı zaten. Ama elbet çekecek başka kızlar ona kötü davranacak ve beni geri isteyecek eden bulur yanına kalmaz öyle değil mi? yani sonuç olarak erkekler seviyorsa gitmez gidiyorsa el altında tutar geri dönerse kontrol içindir bu kadar basit.

Terkeden her erkek döner. Ya da dönmek ister. Dönmeyenin ya yüzü yoktur ya da zaten öylesine takılmıştır.
Dönenin de sonu yine ayrılık olur.Kadın ne kadar acı çekse dönmeseni istese de dönen erkeğe yeniden aynı güvenle bağlanamaz.
Zaten o ilişkinin beyin ölümü gerçekleşmiştir.Sadece uzatmalar oynanır sonuç yine biter. Denenmişin denemesi olmuyor.

Terkeden her erkek döner. Ya da dönmek ister. Dönmeyenin ya yüzü yoktur ya da zaten öylesine takılmıştır.
Dönenin de sonu yine ayrılık olur.Kadın ne kadar acı çekse dönmeseni istese de dönen erkeğe yeniden aynı güvenle bağlanamaz.
Zaten o ilişkinin beyin ölümü gerçekleşmiştir.Sadece uzatmalar oynanır sonuç yine biter. Denenmişin denemesi olmuyor.

Kesinlikle öyle ben döndüm 2 kere noldu sonuç hüsran...Döndüğümde de ona hiç güvenim yoktu zaten ve haklıydım da güvenmemekle.. Şu saatten sonra dönerse kesinlikle pişmanlığı için olur benim gibisini bulamazsa döner elbet yine ama dönse nolur? onu kabul etmeyecek bir kız bulur karşısında. Ondan uzak duruyorum çalıştığı tarafa gitmiyorum whatsappta sürekli beni kontrol içerisindeydi açmıyorum dediğim gibi yukarda arkadaşa, ağır şeyler dedim ona ve sonunda bir mesajla kaybettiğini söyledim beni dönecek diye zannediyor ama çekecek o bana yaptıklarından ve dönecek kendi... Şuan gerçekten ne kadar hataymış diyorum.

Aynen canım çok dogru yazdıkların.
Benimkide ayrıldık defalarca döndü.Her defasında kendi geldi..Ben birşey yapmadım hiç.
Sevdiginden mi geliyordu yoksa baska sebeplerimi vardı bilmiyorum ama dönüyordu her seferinde duramıyordu.
Bu sefer büyük gitti ama
:23:
Dönmezz :1:
Bende merak ediyorum aslında dönecek mi gelecek mi;ne zaman ne olunca dönerler ? diye merak ediyorum:1:
Benim için dönüp dönmemesi birşey ifade etmiyorda sonuç degişmez tek istedigim o yerle bir olan gururunu görmek:20:

Son giden dönemedi... Yüzü de yok lüzum de... Gelir mi bilmem ama gelirse eğer iyi şeyler duymayacak,yaptıklarına tekrar pişman olacak...
Daha öncekiler hep dönmek istedi... Denediler bunu...Kendi giden de döndüü,benim gittiklerim de ...
Birşey yapmaya gerek yok özel olarak..Kendinize güvenin kafi...
Dağıtamadıkları insanları dağıtmaya çok niyetli oluyor bazıları...Fırsat vermemek en iyisi...

gerçekten güvenilecek erkeklerde seviyorsa arar seviyorsa döner mantığı ile düşünüyor ve gerçekten mutlu olunacak onlarca ilişki sadece gurur yüzünden bitiyor

Aynen canım çok dogru yazdıkların.
Benimkide ayrıldık defalarca döndü.Her defasında kendi geldi..Ben birşey yapmadım hiç.
Sevdiginden mi geliyordu yoksa baska sebeplerimi vardı bilmiyorum ama dönüyordu her seferinde duramıyordu.
Bu sefer büyük gitti ama
:23:
Dönmezz :1:
Bende merak ediyorum aslında dönecek mi gelecek mi;ne zaman ne olunca dönerler ? diye merak ediyorum:1:
Benim için dönüp dönmemesi birşey ifade etmiyorda sonuç degişmez tek istedigim o yerle bir olan gururunu görmek:20:

benim için de etmiyor ama dönsün istiyorum çünkü bana çok şey yaşattı o kadar çok fedakarlık yaptım ki anlatsam ohooo.. Onu istemiyorum ben de ama senin gibi dönsün istiyorum neden biliyor musun? ben zamanında çok gözyaşı döktüm hak etmediğim halde ama o hak ettiğini yaşasın istiyorum benim peşimden gelsin istiyorum seni istemiyorum sen yaptıklarıma değmezsin bundan sonra karşıma çıkma diye gözlerine baka baka söylemek istiyorum bunları.. kalbim o kadar kırıldı ki bundan sonra birine daha güvenemem en güvendiğim kişi oydu ama o ona yaptıklarıma rağmen her şeye rağmen bıraktı çekti gitti acıya dediğim gibi alıştım ama alışana kadar hüngür hüngür ağladım kendimi paraladım allah da şahidim ama eminim eden bulur canım ve pişmanlıklarını göreceğiz inşallah

Son giden dönemedi... Yüzü de yok lüzum de... Gelir mi bilmem ama gelirse eğer iyi şeyler duymayacak,yaptıklarına tekrar pişman olacak...
Daha öncekiler hep dönmek istedi... Denediler bunu...Kendi giden de döndüü,benim gittiklerim de ...
Birşey yapmaya gerek yok özel olarak..Kendinize güvenin kafi...
Dağıtamadıkları insanları dağıtmaya çok niyetli oluyor bazıları...Fırsat vermemek en iyisi...

bir gün mutlaka gelir. Çünkü eğer verilmiş sözler ileriye yönelik yapılmış planlar varsa bir sevgi varsa ve bizim gibisini bulamadılarsa gelirler ve hep dediğim gibi çektirdilerse de geliyorlar allah pişman ediyor onları kapımıza mutlaka geliyorlar. Çünkü kırdıkları bir kalp var. Kalp kıran mutlu olamaz ki...

gerçekten güvenilecek erkeklerde seviyorsa arar seviyorsa döner mantığı ile düşünüyor ve gerçekten mutlu olunacak onlarca ilişki sadece gurur yüzünden bitiyor

asıl olay ne biliyor musun canım? Gerçekten devam edilebilecek ilişkilerde en başından beri ya biterse diye bakılması yanında mutluyken huzurluyken bunu doya doya yaşayamamak... benimki belki de dönmez bilemiyorum çünkü ağır laflar ettim hak ettiği lafları ettim ve beni kaybettin de dedim o suçlu da olsa beklediği şu '' ben suçluyum ama özür dilemem suçluyum demem suçluluğumu bilirim ama tribi de ben atarım ha suçlu olduğumu yüzüme vurursan da hata yaparsın'' onun düşüncesi bu. Ve bu yüzden geri dönmeyedebilir ama dönmesini isterim bana yaşattıklarını yaşaması için,onu istemiyorum ve bu onu acıtacaktır geldiği gün o zaman tamamıyla acı çekecek ben nasıl çektiysem...

benim için de etmiyor ama dönsün istiyorum çünkü bana çok şey yaşattı o kadar çok fedakarlık yaptım ki anlatsam ohooo.. Onu istemiyorum ben de ama senin gibi dönsün istiyorum neden biliyor musun? ben zamanında çok gözyaşı döktüm hak etmediğim halde ama o hak ettiğini yaşasın istiyorum benim peşimden gelsin istiyorum seni istemiyorum sen yaptıklarıma değmezsin bundan sonra karşıma çıkma diye gözlerine baka baka söylemek istiyorum bunları.. kalbim o kadar kırıldı ki bundan sonra birine daha güvenemem en güvendiğim kişi oydu ama o ona yaptıklarıma rağmen her şeye rağmen bıraktı çekti gitti acıya dediğim gibi alıştım ama alışana kadar hüngür hüngür ağladım kendimi paraladım allah da şahidim ama eminim eden bulur canım ve pişmanlıklarını göreceğiz inşallah

Aynen canım aynen ..hislerimiz aynı..
O kadar üzüldük artık sıra onlarda..O hallerini görmek bizimde hakkımız bence de...
O fedakarlıklar;o gözyasları boşuna olmamalı...Çıkmalı acısı...
İnşallah o günleri görürüz
:47:

bir gün mutlaka gelir. Çünkü eğer verilmiş sözler ileriye yönelik yapılmış planlar varsa bir sevgi varsa ve bizim gibisini bulamadılarsa gelirler ve hep dediğim gibi çektirdilerse de geliyorlar allah pişman ediyor onları kapımıza mutlaka geliyorlar. Çünkü kırdıkları bir kalp var. Kalp kıran mutlu olamaz ki...

:46::46::46:
inşalaahhh

Son düzenleme:

Aynen canım aynen ..hislerimiz aynı..
O kadar üzüldük artık sıra onlarda..O hallerini görmek bizimde hakkımız bence de...
O fedakarlıklar;o gözyasları boşuna olmamalı...Çıkmalı acısı...
İnşallah o günleri görürüz
:47:

kesinlikle çıkacak ben inanıyorum allahın adaleti. Gün gelir devran döner. Bize yaşattıkları acıyı kendileri bizim için yaşarlar canım.

Daha çok yorum yapılması gerekn bir konu bu bence. Yaşayanlar neler yaşadı nasıl döndüler anlatsınlar biz de anlatalım. Çünkü acı çeken bir sürü arkadaşımız var ve bizim yaşadıklarımızı yaşamasınlar neler yapılmamalı birlikte tartışalım arkadaşlar

Daha çok yorum yapılması gerekn bir konu bu bence. Yaşayanlar neler yaşadı nasıl döndüler anlatsınlar biz de anlatalım. Çünkü acı çeken bir sürü arkadaşımız var ve bizim yaşadıklarımızı yaşamasınlar neler yapılmamalı birlikte tartışalım arkadaşlar

Evet ya katılım çok olur insallah..
Bu durumu yaşayan birçokta arkadas vardır kesinliklee...
Bekliyoruz arkadaslar yorumlarınızı
:64:

Evet ya katılım çok olur insallah..
Bu durumu yaşayan birçokta arkadas vardır kesinliklee...
Bekliyoruz arkadaslar yorumlarınızı
:64:

valla bizim durumumuzu yaşayan arkadaşların yorumları şart biz yorumlarımızı yaptık neler yaşamışlar da nolmuş anlatmaları başka arkadaşlar için iyi olur şuan acı çekenler varsa onların neler yapmaması gerektiğini anlatmış oluruz hem ben bunu istiyorum en çok ben çok üzüldüm toparladım kendimi ama başkaları yaşamasın aynı şeyleri gerçekten acı bir durum...

Neler yaptığımı anlatmak uzun sürer neler yapmadığımı söyleyeyim... Yıkılmadım..Geliyor mu diye bakmadım...Beklemedim...Hiç isyan etmedim... Sorgulamadım... İletişime geçmedim... Hayatımı mahvetmiş olmasının gururunu yaşatmadım :34:

Back
X