- Konu Sahibi hopeless__
canım senin ki iptal olmuş hayırlı olsun oh olmuş onaa :). bir arkadaş yazmıştı bana önceki sayfalarda umursamamak en büyük şey gibisinden bende öyle yapıyorum aslında. en son bana barışalım dedi bende dedim nasıl olacak bunca iğrençliğinden sonra onları duyunca yüzüme kapattı sonra hiç sesimi çıkarmadım normalde sinirlenip ben geri arardım anladı bu bir saat sonra bende rahat bir şekilde açtım. sonra dinlemek istedim ne diyecek diye şu an işim yok bana dediği 'sen işini bul ben ciddi adım atacağım iş bulunca bana haber ver' diyor. beni öyle değersiz bir konuma koymuş ki adam için işim olursa varım peki bu bakınca dünyanın sonu olmayacak kadar küçük bir sorun bunda yanımda olmayan adam beni hayatı rahat geçsin diye çalışma şartı koşuyorsa ileride yine işsiz kalınca koyar kapının önüne. bende ona sana mecbur değilim. iş bulunca beni ben olarak sevebilecek kişilere haber verir seçerim dedim kapattım. daha sesi çıkmadı 5 gün oldu çıkmasın bilerek msj hakkı vs konuşmada yapmıyorum. beni sinir edecek bir şey yapar da cevap veririm diye. ona artık bedduam bile yok layığını bulsun. İçim rahatladı artık inş hepimizin yaraları iyileşir...
benimkinin beyninin iptal olduğu kesin. Hatta bazen bir beyni var mı yok mu ona bile şüphe duyuyorum. Ya insan yazmayacağım deyip her seferinde saçma bahanelerle mesaj atar mı ya? Bu ne yüzsüzlük ne rahatlıktır barışmak istiyorsan açık söyle yol vereyim ya da hiç yazma dimi ama? Evet tatlım benimkiler zaten iyileşti inşallah sizinkiler de iyileşir. Seninkini de tınlama boşver ne hali varsa görsün. Bir daha yazarsa senin gibi sadece para düşkünü iş düşkünü sevgiden yoksun bir insanı istemiyorum hayatımda hadi sana elveda yaz kalsın. Hey allahım nasıl yaratıklar şu erkekler bir anlasak