- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- 53
- Konu Sahibi Hayalimde11
-
Ben de bu dönem giricem ilk defa Pek de bilgi sahibi değilim Ama zaten kendimi denemek gibi bişey olacak Daha başlamadım çalışmaya Hadi bakalım :)
Kpss A da bissürü farklı alan sorusu da çözmemiz gerektiğini öğrendiğimde zor olduğunu anladımhayırlı olsun canım kesınlıkle gir en azından bir ortamı gorursun
Kpss A da bissürü farklı alan sorusu da çözmemiz gerektiğini öğrendiğimde zor olduğunu anladım
B grubundan girdim alanım sağlık olduğu için atanmam nispeten kolaydı,bölüm önemli biliyosun, 83 puanla ilk tercihime yani ankaraya atandım e zaten ankarada yaşıyodum mis gibi oldu
Lakin ben 2010 kpss ile atandım beklediğim puan 88 di, kopya çekenler yüzünden standart sapma değişince 83 oldu,hakkımı helal etmiyorum
maşallah canım..Keske bende sağlık falan okusaydım cok pısmanım
Alirsin cnm umutsuzluga dusme duzenli calis yeterBize en az 85 lazım ya benım ısım cok zor :\
Ben gunde 6 saat calismayla kazandim b grubuydu benimki atanmayi hayal edince insan calismaya istekli oluyo umudunu kaybetme son ana kadar calis isletmede kac puan laxim
A grubundan mı gireceksin
Ben gunde 6 saat calismayla kazandim b grubuydu benimki atanmayi hayal edince insan calismaya istekli oluyo umudunu kaybetme son ana kadar calis isletmede kac puan laxim
Ben duz memurluk icin girmistim gk gy konu anlatimi test cozumu dahil abimde son 3 ayda calisip 90 aldi ama son ana sikistirmadan yana degilim hergun bu saati doldurcam diye soz verdim krndime bahanr olmamasi lazim ama ben uzun sure calistim 3 ay degilBende b grubundan gircem hergün 6 saat nasıl bir düzen yaptınız acaba soru çözüm dahilmi sadece konu anlatımmı :)
Ben duz memurluk icin girmistim gk gy konu anlatimi test cozumu dahil abimde son 3 ayda calisip 90 aldi ama son ana sikistirmadan yana degilim hergun bu saati doldurcam diye soz verdim krndime bahanr olmamasi lazim ama ben uzun sure calistim 3 ay degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?