- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.891
- 598
- Konu Sahibi Hayalimde11
kaliteli yayınları cozersen yuksek almak zor degıl

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil canm o adami ben hic dinlemedim cnku gercekten cok sıkıcı benm hocanın ismi ömer gümüş on numara anlatiyor smdi bile dinleyesim geldi inşallah sende seversin tarih cok uzun yazma bence bende yazarak daha iyi anlıyorum ama bitmiyor gerçekten yarisinda biraktim x yayıncılığin dedigim ders notlarini alırsan sana çok yardımcı olurRamazan Yetgin mi? Herkes onu izliyorda.Ben çok sıkılıyorum ama kendim yazarak çalışmayı daha çok seviyorum.Ama konuların henüz yarısındayım ve bitmeyecek diye korkuyorum![]()
B grubundan girdim alanım sağlık olduğu için atanmam nispeten kolaydı,bölüm önemli biliyosun, 83 puanla ilk tercihime yani ankaraya atandım e zaten ankarada yaşıyodum mis gibi oldu
Hem a hem b ise 1 yıl yeterli değil. Hele ki değişen sistem sorularıyla. Günceli takip etmek inanılmaz önemli. Ha bir de bunun yds si var, yds olmadığı zaman çoğu puan türü hesaplanmıyor. iibf mezunuysan gk-gy çok kasman lazım. a dan hazırlanacaksan diğer dersleri de öyle. Bu sene olmadı diyip pes etmek yok en az 2 yıl anca bilgiler oturuyor.
Kopya cekilen bolum ogretmenlik grubuydu ve puanlar tekrardan hesaplandi, diger puanlar ayni kaldi, ben de girmistim o sene,83, ama.88 bekliyodum 2010 kpss kopya çekilen sınavdı biliyorsun, bilmem kaç tane birinci çıkınca hesaplar değişti
Ben de konuyu takip edeyim. Bu sene sadece ortami gormek icin girecegim, hic hazirlanamadim ama seneye cok saglam calismam lazim.
Matematigim rezil, ilkokul seviyesindebu matematikle ogretmen atamalari icin 80 ustu almam mumkun mudur acaba, ille kursa mi gitmeliyim (yaz tatilinde kuzenim calistiracak yeter mi acaba
) kafamda deli sorular
![]()
Evet bu muhabbete 3 senedir hazırlanan insanları duydum.
Hem sadece gy gk.
Şaştım kaldım.
Gy gk deyip geçmemek lazım.
Son 2 yıldır baya zorladılar.
Vallaha ben 3 senedir dershaneye giden birisini tanıyorum.
Kız hala 83 filan alıyor.
Ki çok da çalışkan.
Dershaneden çıkmayan bir tip.
Üstelik sayısalcı.
hiç mat. yapamdan 80 üstü alabilmeniz için sözelden full e yakın yapmanız lazım.
Hiç mat. yapamdan 85 alan birisini gördüm.
Bir de bu sene kpss son diyorlar.
Öğretmenlik nasıl olur bilemem.
Ne kadar çalışırsan çalış öyle güncel soruları geliyor ki insan şaşırıp kalıyor. 2013 kaliteli sınavdı, seçiciydi. Ondan sonra ciddi anlamda zorlamalar başladı. 2013 den öncesi ise son üç beş ay kala çalışılıp yapılacak bir sınavdı (bana göre)
Hic de yapamam demeyeyim ama aylarca gece gunduz calisirsam ancak yarisini cozebilirim o matematik sorularinin :) ah ah o matematik olmasaydi....
Yapabildigim kadarini yapmak icin ugrasacagim artik.
Kpss icin de her sene soylentiler cikiyor ama yillardir hicbir sey de degismiyor, bekleyip gorecegiz artik.
Kendinizi öyle şartlandırmayın.
Yapamam demeyin.
Yapanların sizden ne fazlası var.
Haklisiniz, çalışınca yapilamayacak sey yok, ama temelin zayif olmasi korkutuyor iste...
Haziranda baslayacagim calismaya ancak yetistiririm, kpss kalkarsa da ogrendigim matematik yanima kar kalsin :)