arkadaşlarım tarafından sevilmiyorum :((((

emberassed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
216
13
68
ya ben hep arkadaşım beni satar endişesiyle yaşıyorum...o yüzden insanlara çok yakın olamıyorum .ve şimdi yurtta kalıyorum ..biriyle tanışınca ona fazla mı önem verir görünüyorum herkes benden uzaklaşıyor.nedir sebep bilmiyorum ama bi şekilde her yeni tanışma dönemindekarşımdaki kişi tarafından dışlandığımı ezildiğimi hissediyorum.mutsuzum kızlar a o kadar yalnız amaçsız hissediyorum ki kendimi hiçbişey yapmak içimden gelmiyo.hiç arkadaş eğlencesi nedir bilmem.gezme nedir arkadaşlarla bilmem.yani tanıştığğım kimseyle konuşmak için hiç anı konu konuşma olmuyor bende.bi de kekeliyorum arada konuşurken o da özgüven eksikliği gibi görünüyor.itici oluyor demek ki.kızlar ne tavsiye edersiniz herkesin sevdiği saydığı bi kız olmak zoor muu?

kusura bakmayın cümleler düşük olmuş ama derdimi anlatabilmişimdir inşallah.uykusuzum ve çook ama çokk mutsuzum...

Herkesin sevdiği ve saydığı bir kız olmak bu kadar önemli mi önce onu netleştirmek lazım. Bu mümkün değil gibi görünüyor. Herkese hoş görünüyorsan bir sorun var demektir. Senin insanlarla ilişkindeki dikkat ettiğin şey onların gözündeki yerin. Buna takıldığın için geriliyorsun. Onları memnun etmeye çalışmak yerine sen memnun olmak için birşeyler yapsan. Karşındaki insan için gerçekten ne düşünüyorsun? Konuşacak birşeyler bulabiliyor musun? Eğer bulamıyorsan denemeye değmez. İlişki kurulacak milyonlarca insan var. "Arkadaşım beni satar" şeklinde yaklaşırsan zaten baştan o iş olmaz. Önce bir satsın sonra düşünürsün ne yapacağını. En yakının bile seni satabilir. Ama bu ihtimalle kendini kahredersen hayat yaşanmaz olur.

Yanlis anlamada acaba sadece sen oyle hissediyo olabilirmisin yani bi insani bi kisi sevmez,ikisi sevmez belki ücü ama her tanistigin insan neden seni sevmesin dislasin ki oyleyse yine sende bi sorun vardir hem herkez herkezle aarkadas olamk iyi gecinmek zorunda degil sanirim asil sorun senin kendi ozguven eksikligin bundan dolayi kendini baskalarinin gozunde degersiz goruyo olabilirmisin?

zaten problem şu herkes birbiriyle iyiyken ben dışta kalıyorum ve karşımdaki bana saygı duymuyor (yahut ben öyle hissediyorum) yani ortaya bu tip sebeplerden dolayı bi karakter koyamıyorum .sonra çevremde sevilen biri olunca kim olursa osun ben onu sevemiyorum çekememezlik diyebilirsiniz

kendimi gerçekten değersiz görüyorum ve düzeltemiyorum budurumu ne yapmam lazım bilmiyorum

Kaç yaşındasın şu anda?

Genelde ergenler Boyle hissederde arkadas o yuzden sormusama sen ergenlikten cikmissin 20 Yas ay bi Yas degil otur bi sunu dusun neden kendini degersiz hissediyosun?Bunun mantikli bir sebebi yada bi yasanmislik varmi yoksa bu senin kendi kendine yarattigin biseymi?

20 yaşındayım neden sordun ?

İnsanın hayatında bazı dönemler oluyor böyle boşluğa düştüğü,insanlarla ilişkilerini irdelediği. Sen de öyle bir dönemdesin,tıpkı benim bir zamanlar olduğum gibi. Bende 20 yaşımda böyle şeyler hissetmiştim. Bence biraz içine kapanmalısın. Şimdi insanlarla ilişki kurmaya çalışırsan her türlü başarısız olacaksın. Biraz zaman tanı kendine.

ben her konuda kendimi hep en alt tabakada görmüşmdr bu yaşa kadar. nedenini bilmiyorum .kime sorsam fıtratın böyle der. ama ben bunu yani bu hisleri kadarim olmaktn çıkarmak istiyorum..beceremiyorum. o yüzden tavsiye bekliyorum

İşte bundan kurtulmak için zaman ihtiyacın var. Senin kaderin ne olur kimse bilemez. Kendini neden alt tabakada görüyorsun,bunun cevabını senden başkası bilemez. Bunun üzerine biraz düşün.

Ergenlıkle alakası oldugunu dusunmuyorum üstelık 20 yaş sanıldıgı gıbı bır kızın kendını bilen bir yaşı değildir daha resıt sayılalı 2 yıl olmus . Ergenlık 12den 22ye kadar sürer.
Konuya donmek gerekırse asla ınsanları memnun etmek ıcın cabalama.
Kendın ol. Herkes herkese ıtıcı veya cekıcı gelebılır herkeslede anlasamazsın bır arkadasın da dediği gıbı anlasılıyorsa problem vardır. İnsanlar cesıt cesıt karaktere sahıpler elbette birini bulursun kafana göre.

Etrafında cok ınsan olunca popüler veya cok arkadasım var zanneder ınsanlar halbukı cokluk her zaman tehlıkedır. On tane 10 kurusta bır lira eder 2 tane 50 kurusta. Gercekten ıyı nıyetını sıcaklıgını sevdıgın bırıyle yakın ol .

Ben hep etrafindakilerin sana senin gozunle baktigina inanirim yani yanlis anlama ama sen kendine guvenmiyosun sevmiyosun ki baskalarindan bekliyesin.Sen ne Kadar kafandan acaba beni seviceklermi simdi surda yanlismi yaptim diye dusundukce daha cok yanlis yaparsin yani dusundugun sey gelir basina.Once sunu beynine kazi kimse senden daha ustun degilherkez sen ben gibi bi insan Doktor olur muhendis olur sonuc olarak insan yani capi hacmi senin bu dunyada kapladigin yer Kadar kendi egonu biraz yukseltmen lazim insanlarla onlar icin degil kendin icin arkadaslik kur sen mutluysan istiyosan onalrla gorus konus sadece seni sevsinler diye degil ki seni birileri sevmeyedebilir bu gayet normal bunu once Kabul etmen lazim sen tanidigin herkezi seviyomusun?Herkez herkezle anlasmak mecburiyetinde degil seni seven on kisi olucagina bi kisi olsun Saglam olsunbilmem anlatabildimmi?

herkesi memnun etmeye çalışırken kendi kişiliğimi karakterimi kaybetmişim galiba.siz doğal ol diyosunuz nasıl doğalolucam diye düşündm....bu nasıl bişey

herkesi memnun etmeye çalışırken kendi kişiliğimi karakterimi kaybetmişim galiba.siz doğal ol diyosunuz nasıl doğalolucam diye düşündm....bu nasıl bişey

doğal olmak demek kimseye kendini sevdirmek için çabalamamak demek canım..

Oncelikle ozguvenini yukseltmeye bak bence. Kendini niye alt tabakada goruyorsun canim, ne munasabet? Sen de herkes kadar degerlisin yani, birak kendini asagilamayi. Kendinle baris ve kendini sev. Elalemi gozunde cok yucelttigin icin karsilarinda kekeliyorsun. Onlar seninle konusarak ya da arkadas olarak lutfetmiyorlar, siradan seyler bunlar. Inan ki bu hareketlerini insanlar goruyor, hissediyor. Yanlis anlama ama boyle ezik davranan insanlar arkadas olarak da cazip gorunmuyorlar, daha kendine hayri yok gibi duruyorlar. Herkes tarafindan sevilmeyi bosver. Kimse herkes tarafindan sevilmez, ne olursan ol illa sevmeyenin olur. Insanlara yarancam, kabul gorcem diye sekilden sekle girme, yaprak gibi savrulursun boyle. Ben neyim, kimim diye sorar durusun... Dogal ol, yani neysen o. Bir kusurun varsa duzeltmeye calis. Onun disinda kendini fazla irdeleme. "Ben buyum, ister sevsinler, ister sevmesinler" diyebil. Kendinle baristigin zaman insanlar sana gelecektir. Ama boyle zor.
Yasin da oyle cok ufak degil, ben 16 yaslarinda ergensindir sandim. O yaslarda insanlar cok takiyorlar bu tur seylere cunku. Kendini toparlama vaktin coktan gelmis.

sadece kendimi beğendirme çabasından kurtulsam herşey iyi olmayacak benim için çünkü ben çevremde sevilen çevresi geniş insan gördüğümde mutsuz oluyorum kıskanıyorum sonra da gereksiz bi çaba içine giriyorum....

herkes tarafından sevilen biri yoktur..mutlaka sevmeyen birileri çıkar..mesela sen başkaları tarafından sevilen birini sevmediğini söylemişsin..
Aslında sonucunda kendini mutlu etmek için başkalarının üzerine çok düşmen insanları boğar,ve seni kolay ulaşılır olarak görülmeni sağlar.. amannn nasıl olsa istediğim an gelir gibi ikinci plana bırakılırsın..
kendini biraz çekmeni tavsiye ederim..önce kendi kendinle ortamlardan keyif almaya çalış...yalnız başına sinemaya-tiyatroya-alışverişe git.arkadaşların hadi kalk gidelim dediğinde ben kitap okuyacağım size iyi eğlenceler de..bir iki bu şekilde davranırsan kendinden keyif almaya başladığın vakit başkalarıda senden keyif almaya başlar..
unutma senin değer verdiğin insanlardan hiçbir eksiğin yok..yani önce kendine özen göster,değer ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…