arkadaşlarım yardım edin,lütfen okuyun.

gizemarslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
21
0
36
İstanbul
hamileler,doğum yapacaklar sizden bir isteğim var,lütfen bana birer ayetel kürsü okuyun.çok yıprandım,dayanacak halim kalmadı,ağlayarak yazıyorum,yıllardır uğraşıyorum anne olmak için,rabbim vermiyor.hayatımın tadı kalmadı,teselliler boşuna.yapayalnızım bu dünya da,kimseye derdimi anlatamıyorum,eşim bile yabancı oldu,aramız bozuldu,

sadece dua istiyorum hamileler anne olacaklar ,rabbim sizin duanızı kabul ediyor,Allah rızası için benim adım emine adıma dua istiyorum.lütfen 1 tane ayetel kürsü okuyun.

canım benım benımde 5 yasında oglum var daha sonrada cok ıstememe ragmen hamıle kalamamıstım 2 gun once doktora gıttıgmde baska bı hastalık ıcın o zaman ogrendım hamıle oldugumu kısmet boyleymıs ıns senınde hayırlısıyla olur cocugun ben dua etcem senn ıcın

Eminecım elbette okuycam kalbini ferah tut Yüce RABBİM elbette seni duyacak... benimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı ikincisi için çok uğraştım seni çok iyi anlayabiliyorum en son ALLAHA bıraktığım anda mucezisenı gönderdı... sende kendini ALLAHA teslim et... ayetul kursu okuyacam senin için

Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda duyursun haberini inşallah..okudum.Rabbim neylerse güzel eyler umudunu yitirme,isyana düşme,elbet var bir zamanı..

okudum canım,duada ettim.
Rabbim inşallah en hayırlı zamanda sana sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eder..

bnde okudum cnm Allah gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…