arkadaşlarim yok. sosyal hayatim yok.

fleur1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
692
302
18
25
6 seneden beri arkadaşlarim yok ve sosyal hayatim yok. Çok mutsuzum bu konuda. Ne yapaccam?

Bu geçen altı seneyi umarım sadece arkadaşım neden yok sosyal hayatım neden yok diye düşünerek geçirmedin !!Bu kadar zaman aralıgında kendi kendine yetebilmeyi öğrenmiş olman gerekirdi.Kendine yetebilmek prangalardan kurtulman demek.
Çünkü duygusal ya da fiziksel olarak insanlara bağımlı olmak bir zihin prangasıdır.
Destek göremediğin an yıkılmaya başlarsın.
Keyif alabileceğin bir durum bile senin için sıkıntılı hatta çileli görünmeye başlar.
Halbuki bireyselleştiğin an, ben kendime yeterim dediğin an çevrendeki olumsuz sandığın şeylerden keyif anları bile çıkaracağını farkedersin yıkılmaz ve güçlü hissetmenin verdiği muhteşem his de cabası. :)

neden arkadaşın yok?
az arkadaşın olmasını falan anlarım ama hiç olmaması biraz tuhaf
Evet hiç.6 sene önce turkiye geldim gelin olarak.hemen hamile kaldim hem de peş peşe.hep evdeydim çocuklar ile ilgileniyordum(hala).sadece kocamin ailesi taniyorum.çikarsak onlara gidiyoruz, kaynanam ile tabii, beraber yaşiyoruz çunku...ailem burda yok... Acaba sikinti benden mi diye duşunuyorum....sizce

Afedersin.. Bu durumunu ilk basta belirtmemissin ben de hemen felsefeye baglamisim. Eşinin arkadaş cevresi varsa onlarla zaman gecirebilirsiniz yani bayanlar olarak. Birde belediyelerin bayanlarin sosyallesmesi icin actigi kurslar var zamanin olurmu bilmem ama onlara katilirsan oradan da azcok arkadas edinirsin. Cocuklara kayinvaliden de bakar sanirim. Cocuklar okula gitmiyor mu okuldaki velilerlede guzel bir ortam kurabilirsiniz. Baskada ne önersem bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…