- 20 Ekim 2018
- 2.609
- 3.998
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani, zenginlik bu mu?Genelde orta sınıf arkadaslarım lise ve üniversite hepsi ev kredisi ödüyor ve çalışmak zorunda. Benim onlar gibi bir borcum yok. Çalışmak tamamen kendi isteğimle olan bir durum.
Lüks bir yasantıda gözüm yok Tek isteğim ve dilegim bir çocuğum olsun öyle çok büyük harcamalarım yok. Hastane hastane gezdim bebeğim olmuyor diye. Kısmet işte. Zengin gibi değilim. Eşimin durumu çok iyi harcadığıma yediğime gezdiğime karışmıyor. Ama ben gösterişi seven biri değilim. Kimseye hava yapmıyorum. İnsanların bu şekilde davranması hoş değil. Allah isteyene daha fazlasını versin. Çok yakın arkadasım Baya zengin ailesi. Kız normal biri ile evlendi. Ev kredisi ödüyor. O bile senin gibi çocuklu adamla evlenmezdim ne kadar düzgün olsada dedi.Yani, zenginlik bu mu?
İnsanlar kendi ayakları üzerinde duruyor, siz ise hazırda olanı yaşıyorsunuz.
Benim zenginlik kavramım çok başka.
İnsan kendisinin olmayan bir iğneye bile ‘benim’ dememeli, diyememeli.
Ha rahatsızsanız, çevre değiştirin.
Sizin gibi borcu olmayıp, malı mülkü sağlam olanlarla gezin tozun, kimsenin gözüne batmazsınız.
Bence zihninizin bir yerlerinde arkadaşlarınızı burda yaptığınız gibi ezikliyorsunuz ve onlar da bunu hissetmiş, sizi hayatlarından çıkarmışlar. Orta sınıfmış.. Ah siz burjuva mi oluyorsunuz bu durumdaGenelde orta sınıf arkadaslarım lise ve üniversite hepsi ev kredisi ödüyor ve çalışmak zorunda. Benim onlar gibi bir borcum yok. Çalışmak tamamen kendi isteğimle olan bir durum.
Saçma olan kısmı burası işte babanızın " binlerce " evi var ama sizin arkadaşlarınız ev kredisi ödeyen ve çalışan insanlar. Siz özel okula gitmeniz mi yaşadığınız yerdeki tek zengin kızı siz değildiniz herhalde. Zengin olup çevresi sizin mantığınıza göre bu kadar fakir olan sizden başka kimseyi görmedim.Genelde orta sınıf arkadaslarım lise ve üniversite hepsi ev kredisi ödüyor ve çalışmak zorunda. Benim onlar gibi bir borcum yok. Çalışmak tamamen kendi isteğimle olan bir durum.
Bunun tam tersi bir hayat yaşıyorum. Zenginim çok güzelim sürekli gezerim 36 bedenim akşamları eve gidip minik topuklu tüylü terliklerimi ve röhtoşmbrımı giyip bir bardak buzlu suyumu kadehten yudumlarken arka fondan keman solo dinletisi ile meditasyon yapıyorumBen burda hava yapmıyorum bazı eleştiriler çok agır. Babamın tonla dairesi var ve babamla konuşmuyorum birçok aile problemim oldu. Orta semtte oturuyordum. Ama durumumuz iyiydi. oturduğumuz bina bizimdi. Paraya değer vermedim. Ailemden destek görmedim. Öyle gösterişli bir hayat yaşamıyorum. Çok lüks tatillere felan gitmiyorum. Sürekli gezmiyorum. Eşim hep çalışıyor. Bende evdeyim genelde yalnız takılıyorum. Oturduğum yerde kimseyi tanımıyorum. Tamamen yalnızlık içindeyim.
Yazım şekliniz o kadar irrite edici ki. Burdan bile insanlar yazım şeklinize gıcık oldu düşünün demekki çevrenizde de öylesiniz.Genelde orta sınıf arkadaslarım lise ve üniversite hepsi ev kredisi ödüyor ve çalışmak zorunda. Benim onlar gibi bir borcum yok. Çalışmak tamamen kendi isteğimle olan bir durum.
Profildeki beren saat ve baya güzel kadın aslında. Ortalama üstü hatta.Yazım şekliniz o kadar irrite edici ki. Burdan bile insanlar yazım şeklinize gıcık oldu düşünün demekki çevrenizde de öylesiniz.
benim maddi durumum hep iyiydi, calısıyorum is yerimden kimse zaten iyi bir hayatımın oldugunu bilmiyor. Cünkü söylemiyorum :) geçenlerde bir arkadaşım öğrendi oooo cart curt yaptı susturdum geçti. Sonrasında hiç muhabbeti dönmedi.
ve arkadaşınıza hak veriyorum. 10 yıl kredi öderim ama sürekli calısıp kendi cocugunu bana kitleyen bi adamla refah içinde yasamak icin evlenmem.
ek olarak profil resminizdeki sizseniz öyle buralara cok güzelim ondan evlendi yazacak tarzda bir güzelliğiniz yok. Ortalama türk kadınısınız. Lütfen eşinize gidip kkdakiler bile beni kıskandıdemeyin.
Ben kendisi sandım, gerçi Beren saati de ortalama üstü bulmuyorum. :)Profildeki beren saat ve baya güzel kadın aslında. Ortalama üstü hatta.
Atanana kadar eşinize guvenmis yasamissiniz işte ne var bunda.Merhaba arkadaşlar. Evliyim bazen evliliğimde ufak tefek sıkıntılar olsada mutluyum çok şükür. Eşimin maddi durumu iyi ailesi varlıklı. Benimde ailemin durumu gayet iyiydi. Kendime denk biri ile evlendim. Maddi olarak. Arkadaslarımın kıskandığını farkkettim. Herkes lüks yaşıyorsun gezip tozuyorsun vb. söylemlerde. Bir çoğu tavır aldı benimle konuşmuyor. Hiç bir problem yokken bir arkadasım evlenince unuttn eşinle takılıyorsun diye beni hayatından çıkardı. Ben sosyal medyada hayatını eşini paylaşan biri değilim. Az fotograf paylaşıyorum. Eşimle hiç paylaşmıyorum. Eşim evlenip boşanmıştı ve çocuğu var ilk evliliğinden. Herkes bu adamla parası için evlendin gezip tozmak hayatını yaşamak için diye söyleniyor özellikle akrabalarım. Gerçekten kimseyle muhattap olmuyorum. Üstelik kendimde çalışıyorum önümüzdeki atamada atanıcam. Böyle eşime güvenip yasamıyorum. Bir şeyler için çaba veriyorum. Ama çoğu insanın gözüne batıyor bu durum.Birçok arkadasım ev kredisiyle ugraşırken hazırdan ev sahibi araba sahibi olmam üzerine laf sokuyorlar. Güzel olmasan bu adam sana bakmazdı dedi geçen bir arkadasımda. Gerçekten evlenince en iyi arkadas eşin oluyormuş.
Ev kredisi ödemek ne kadar küçük düşürücü bişey burada öğrendimLüks bir yasantıda gözüm yok Tek isteğim ve dilegim bir çocuğum olsun öyle çok büyük harcamalarım yok. Hastane hastane gezdim bebeğim olmuyor diye. Kısmet işte. Zengin gibi değilim. Eşimin durumu çok iyi harcadığıma yediğime gezdiğime karışmıyor. Ama ben gösterişi seven biri değilim. Kimseye hava yapmıyorum. İnsanların bu şekilde davranması hoş değil. Allah isteyene daha fazlasını versin. Çok yakın arkadasım Baya zengin ailesi. Kız normal biri ile evlendi. Ev kredisi ödüyor. O bile senin gibi çocuklu adamla evlenmezdim ne kadar düzgün olsada dedi.
Ben burda hava yapmıyorum bazı eleştiriler çok agır. Babamın tonla dairesi var ve babamla konuşmuyorum birçok aile problemim oldu. Orta semtte oturuyordum. Ama durumumuz iyiydi. oturduğumuz bina bizimdi. Paraya değer vermedim. Ailemden destek görmedim. Öyle gösterişli bir hayat yaşamıyorum. Çok lüks tatillere felan gitmiyorum. Sürekli gezmiyorum. Eşim hep çalışıyor. Bende evdeyim genelde yalnız takılıyorum. Oturduğum yerde kimseyi tanımıyorum. Tamamen yalnızlık içindeyim.
Normal biriyle evlenen arkadaştan bunu duyunca kim bilir ne kadar uzuldunuz...Kız normal biri ile evlendi. Ev kredisi ödüyor. O bile senin gibi çocuklu adamla evlenmezdim ne kadar düzgün olsada dedi.
Al benden de 20 senedir ev kredisi ödüyorum. Ben de bi ayrı fakir hissettimEv kredisi ödemek ne kadar küçük düşürücü bişey burada öğrendimbana normal geliyordu bugüne kadar iliklerime işlemiş fakirlik