Arkadaslarıma hafif kırıldım

Yakinsin ama sonucta kalkip onun masasina gideceksin. Ha uzatabilirsen uzat ama ozellikle kalkip verme. Birazdan kalkicam o zaman veririm diyebilirsin. Şuan bisey okuyorum vs. Ben direk kalk kendin al derim o mizaç meselesi. Karadenizliyim pat pat söylüyorum gülüp geçiyorum. Yani hem suratı asık bi tavir takınmıyorum ama yinede lafımı söylüyorum.
Mesela boşum o anda diyelim ki ?

Cumartesi işini bir kağıda yazarak takip etmeyi teklif edin. Herkesin ne kadar gelip gittiği kağıt üzerinde belli olsun. Yani bu konuda biraz bastırın rica etmeyin 'bundan sonra böyle böyle yapıyoruz arkadaşlar başka türlü haksızlık oluyor' deyin.
Bundan sonra yazacağım zaten geldiğim haftaları

Normalde iş onun işi değil ama patron bugun bitmesi gerekiyor ve tek kişi bitiremez bölüşün dedi . O da bana dedi işte " ben zam alamıyorum , gecen ay avans istedim vermedi gidemem hiçbir yere demeye başladı ve ofiste de iş falan yapmadı tv izliyordu
Ve o tuttuğu orucun kabul olduğuna inanıyor bravo hak yiyor ama bunu napcaz

Bahane üretmeye alışın. Mesela bende çalışırken sorumlumu kırmıyordum her dediğine tamam diyordum biri işe gelmez ben giderim bayram olur rica eder çalışırım millet bi hafta izin alır izne çıkar falan derken bi bayram ailemle tatile gidecektim izin aldım uçak biletleri falan hazır önce burun kıvırdı çok izin diye sonra umursamadım biletlerim hazır dedim derken tatilde aradı eee bilmem kim annesinin görmeye gidecekmiş sen gel dedim o bilmem kim annesinin görmeye gidecekse yerine başkası baksın kimsenin yerine bakmıyorum zorunda değilim dedim o günden sonra hiç öyle ricalarda bulunamadı kimse. Sizde bahane üretin bi haftasonu gel mi diyorlar arkadaşımla şununla planım var diyin iş yerinde bi şey mi yapar mısın dediler işim var şunu yapıyorım yada zam yapmadı patron diyin bilgisayarla falan uğraşıp kalkmayın

Merhaba hayırlı Ramazan'lar ,
Ben ofis Tarzı bir işyerinde çalışıyorum . Muhasebe yapıyorum . Küçük bir şirket kurumsal değil Yanımda da iki arkadas daha var . Hafta sonları da dönüşümlü çalışırız ama genelde insanları idare eden hep ben olurum . Onlar gelemiyorum diye rica ettiğinde Gelirim bs . Patron bugün yoktu . Dışarı işleri elemanımızı da evrak almak için uzak bir yere gönderdi . Bugun de ayın son günü olduğu için Ödemeler var malım . SSK , banka vergi dairesi ne gidilmesi gerekiyordu . Ofisboy dışarda olduğu için bu işler bana kaldı .
Patronda hepsine tek yetişemezsin diğer kişilerle bölüşün öyle gidin dedi .
Yanımdaki arkadas nette tv izliyordu dedim ki SSK ödemesi yapmaya gidebilir misin bende diğerlerine gideceğim çabuk biter dedim . Kız bana " patron benim maaşıma zam yapmıyor o Yüzden gitmek istemiyorum . Hem ben Oruç tutuyorum "dedi . ( ama kendisi her hafta sonu bu hafta benim yerime sen gelir misln diye ricada bulunan biri ) Diğer arkadaşta ben gidemem dedi . Patronda bugun bunların bitmesi gerekiyor bölüşün dedi diğerleri bahane buldular ben sorumluluk hissettim yetişebildim kadar gitmeye çalıştım .
Sonuç gun bitti ama hafif kırıldım . Haksız mıyım ?

Kırılmak ne alaka anlamadım. Siz kendiniz için birşey istememişsiniz ki yapmamalarına kırılıyorsunuz.

Patrona söyleseydiniz, “ X ve Y, maaşlarına zam yapılmadığı için ve oruçlu oldukları için gidemezlermiş. İşleri sizinle bölüşsek olmaz mı?” diye.

Ve o tuttuğu orucun kabul olduğuna inanıyor bravo hak yiyor ama bunu napcaz
O kadar Yüzsüz ki sabah 1 saat gec geliyor işe aksamda Patrona dedi ki 1 saat erken Çıkabilir miyim ben Oruç tutuyorum . Patron da olmaz dedi ama akşam kimseyi dinlemedi hazırlandı ve çıktı .

Zam yapmayan bir işyerinde işine gelmiyorsa kalmasın bir zahmet.
Ayrıca patron okadar geniş imkanlar sunmuş ki nette
TV izliyor !yaptığını bizzat PATRON ile görüşürdüm.
Yapmam etmem diye birşey yok herkesin ortak çalışma alanı orası.

Bahane üretmeye alışın. Mesela bende çalışırken sorumlumu kırmıyordum her dediğine tamam diyordum biri işe gelmez ben giderim bayram olur rica eder çalışırım millet bi hafta izin alır izne çıkar falan derken bi bayram ailemle tatile gidecektim izin aldım uçak biletleri falan hazır önce burun kıvırdı çok izin diye sonra umursamadım biletlerim hazır dedim derken tatilde aradı eee bilmem kim annesinin görmeye gidecekmiş sen gel dedim o bilmem kim annesinin görmeye gidecekse yerine başkası baksın kimsenin yerine bakmıyorum zorunda değilim dedim o günden sonra hiç öyle ricalarda bulunamadı kimse. Sizde bahane üretin bi haftasonu gel mi diyorlar arkadaşımla şununla planım var diyin iş yerinde bi şey mi yapar mısın dediler işim var şunu yapıyorım yada zam yapmadı patron diyin bilgisayarla falan uğraşıp kalkmayın
Aynı şeyi bana da Yaptılar . Bayram için izin istedim . Vermediler sonra baskası istedi verdiler . Adamına göre muamele işte

Zam yapmayan bir işyerinde işine gelmiyorsa kalmasın bir zahmet.
Ayrıca patron okadar geniş imkanlar sunmuş ki nette
TV izliyor !yaptığını bizzat PATRON ile görüşürdüm.
Yapmam etmem diye birşey yok herkesin ortak çalışma alanı orası.
Kaç kere şikayet ettiler patron da bşy yapmıyor hata bende . Ben kendimi yoku yokuna yıpratıyorum .

Kırılmak ne alaka anlamadım. Siz kendiniz için birşey istememişsiniz ki yapmamalarına kırılıyorsunuz.

Patrona söyleseydiniz, “ X ve Y, maaşlarına zam yapılmadığı için ve oruçlu oldukları için gidemezlermiş. İşleri sizinle bölüşsek olmaz mı?” diye.
Patron o anda orada değildi onunla bölüşemezdim .

Kaç kere şikayet ettiler patron da bşy yapmıyor hata bende . Ben kendimi yoku yokuna yıpratıyorum .
EE nasıl paatronmuş oo ?
Yapsın bir toplantı !
Sizde herkesin sorumluluğunu yerine getirmeyin arkadaşım süper kahramanlığa gerek yok.
Sonra bir bakmışsınız iş size yaftalanmış.

:KK70::KK70:
Ofistekiler rahatça nette tv. izliyor, patron izin vermediği halde kafalarına göre çıkabiliyor, yaptıkları hatalara göz yumuluyorsa ordakiler ondan o kadar rahat. Biraz yumuşak yüzlü galiba patron (işbölümü yapılmasını isteyemeyecek kadar) , sorumluluklarını yerine düzgün getiren bir tek siz varsınız galiba o yüzden size yıkmış işleri arkadaşlarınızla bir olup..

Back
X