Arkadaslarıma hafif kırıldım

Normalde iş onun işi değil ama patron bugun bitmesi gerekiyor ve tek kişi bitiremez bölüşün dedi . O da bana dedi işte " ben zam alamıyorum , gecen ay avans istedim vermedi gidemem hiçbir yere demeye başladı ve ofiste de iş falan yapmadı tv izliyordu

acaba niye zam almamış... neyse

EE nasıl paatronmuş oo ?
Yapsın bir toplantı !
Sizde herkesin sorumluluğunu yerine getirmeyin arkadaşım süper kahramanlığa gerek yok.
Sonra bir bakmışsınız iş size yaftalanmış.
Arkadaşlar diyor ki patron bize ne yapacak en kötü kovar . Kovarsa da zaten işimize gelir para alırız diyorlar tazminat

Sizde kendi payınıza düşeni yapsaydınız.geri kalanı da patrona derdiniz arkadaşlar paylaşmak istemediler bende bu kadarını yapabildin tek başıma diye.neden kendinizi paralıyorsunuz?kırılmak çözüm değil herkes kendi tercihlerinden sorumlu.

:KK70::KK70:
Ofistekiler rahatça nette tv. izliyor, patron izin vermediği halde kafalarına göre çıkabiliyor, yaptıkları hatalara göz yumuluyorsa ordakiler ondan o kadar rahat. Biraz yumuşak yüzlü galiba patron (işbölümü yapılmasını isteyemeyecek kadar) , sorumluluklarını yerine düzgün getiren bir tek siz varsınız galiba o yüzden size yıkmış işleri arkadaşlarınızla bir olup..
Bir de dün beni aradı patron neden diğerlerine paylaştırmadın vs diye bende bahane sundular dedim . Yok işte kim bahane buldu diye biraz kırıldı sonradan da hiç aramamış onları neden yapmadınız işleri diye

Sizde kendi payınıza düşeni yapsaydınız.geri kalanı da patrona derdiniz arkadaşlar paylaşmak istemediler bende bu kadarını yapabildin tek başıma diye.neden kendinizi paralıyorsunuz?kırılmak çözüm değil herkes kendi tercihlerinden sorumlu.
Evet Haklısınız .
Insanlık olsun yapayım bitireyim dedim . Hani Işler aksamasın diye . Ama bundan sonra yetiştiği kadar

Kusura bakmayın ama haklılık haksızlık değil sizinki direk enayilik herkes maaşını alıyor ne demek zam yapmadı orucluyum vs:sinirli:

Merhaba hayırlı Ramazan'lar ,
Ben ofis Tarzı bir işyerinde çalışıyorum . Muhasebe yapıyorum . Küçük bir şirket kurumsal değil Yanımda da iki arkadas daha var . Hafta sonları da dönüşümlü çalışırız ama genelde insanları idare eden hep ben olurum . Onlar gelemiyorum diye rica ettiğinde Gelirim bs . Patron bugün yoktu . Dışarı işleri elemanımızı da evrak almak için uzak bir yere gönderdi . Bugun de ayın son günü olduğu için Ödemeler var malım . SSK , banka vergi dairesi ne gidilmesi gerekiyordu . Ofisboy dışarda olduğu için bu işler bana kaldı .
Patronda hepsine tek yetişemezsin diğer kişilerle bölüşün öyle gidin dedi .
Yanımdaki arkadas nette tv izliyordu dedim ki SSK ödemesi yapmaya gidebilir misin bende diğerlerine gideceğim çabuk biter dedim . Kız bana " patron benim maaşıma zam yapmıyor o Yüzden gitmek istemiyorum . Hem ben Oruç tutuyorum "dedi . ( ama kendisi her hafta sonu bu hafta benim yerime sen gelir misln diye ricada bulunan biri ) Diğer arkadaşta ben gidemem dedi . Patronda bugun bunların bitmesi gerekiyor bölüşün dedi diğerleri bahane buldular ben sorumluluk hissettim yetişebildim kadar gitmeye çalıştım .
Sonuç gun bitti ama hafif kırıldım . Haksız mıyım ?
Haklısınız birdaha sizde kimseyi idare etmeyin bütün işleri tek başınıza yaptığınızıda hissettirin.

Kusura bakmayın ama haklılık haksızlık değil sizinki direk enayilik herkes maaşını alıyor ne demek zam yapmadı orucluyum vs:sinirli:
Şu anda varya o kız o kadar rahat dizi izliyor işyerinde .
Bir de ne dedi biliyor musun Patton'a ben oruçluyum bundan sonra akşamları 1 saat erken çıkayım . Bugün de diyor ki o bana 1 saat erken çıkmama izin vermezse bende ona böyle Yaparım çalışmam .

Merhaba hayırlı Ramazan'lar ,
Ben ofis Tarzı bir işyerinde çalışıyorum . Muhasebe yapıyorum . Küçük bir şirket kurumsal değil Yanımda da iki arkadas daha var . Hafta sonları da dönüşümlü çalışırız ama genelde insanları idare eden hep ben olurum . Onlar gelemiyorum diye rica ettiğinde Gelirim bs . Patron bugün yoktu . Dışarı işleri elemanımızı da evrak almak için uzak bir yere gönderdi . Bugun de ayın son günü olduğu için Ödemeler var malım . SSK , banka vergi dairesi ne gidilmesi gerekiyordu . Ofisboy dışarda olduğu için bu işler bana kaldı .
Patronda hepsine tek yetişemezsin diğer kişilerle bölüşün öyle gidin dedi .
Yanımdaki arkadas nette tv izliyordu dedim ki SSK ödemesi yapmaya gidebilir misin bende diğerlerine gideceğim çabuk biter dedim . Kız bana " patron benim maaşıma zam yapmıyor o Yüzden gitmek istemiyorum . Hem ben Oruç tutuyorum "dedi . ( ama kendisi her hafta sonu bu hafta benim yerime sen gelir misln diye ricada bulunan biri ) Diğer arkadaşta ben gidemem dedi . Patronda bugun bunların bitmesi gerekiyor bölüşün dedi diğerleri bahane buldular ben sorumluluk hissettim yetişebildim kadar gitmeye çalıştım .
Sonuç gun bitti ama hafif kırıldım . Haksız mıyım ?
iş ile arkadaşlık başka şeydir. asla ezdirmem kendimi herkes aynı maaşı alıyorsa aynı işi yapacak o orada tv izlesin ben bu sıcakta gideyim iş peşinde koşturayım ben olsam patron öyle dedi der, yok illa gitmiyorum derse patrona söylerdim gerisine karışmazdım..
haftasonumu da başkasının işi var diye heba etmezdim kimde ise sıra o gelsin , hastalık ölüm hariç kimseyi idare etmem.

iş ile arkadaşlık başka şeydir. asla ezdirmem kendimi herkes aynı maaşı alıyorsa aynı işi yapacak o orada tv izlesin ben bu sıcakta gideyim iş peşinde koşturayım ben olsam patron öyle dedi der, yok illa gitmiyorum derse patrona söylerdim gerisine karışmazdım..
haftasonumu da başkasının işi var diye heba etmezdim kimde ise sıra o gelsin , hastalık ölüm hariç kimseyi idare etmem.
Sizin yorumlarınıza ara ara denk geliyorum . Kendinizi asla ezdirmeyecek yapıda biri olduğunuz belli . Keşke bende biraz böyle olabilsem .
Patron malesef iyi niyetimi kullanıyor ama hata da bende kullandırdığım için .
Her hafta sonu rutin gitmiyoruz . Mesela bir hafta iş varsa bir hafta yok ya da kimin işi yetişemediyse o gidiyor . Genelde işlerim hafta içi bitiriyorum ama bazen de patron biri gelsin diye mecbur tutuyor. Bazen öyle üst üste 3 defa geldiğim oldu bana diyor ki yok sen üst iste 2 defa geldin 3 kere değil

Back
X