Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım zaten yanındaki kız arkadaşından hoşlandığını belli etmiş eğer senden hoşlansa arkadaşlarının adını ağzına bile almaz. Arkadaşına yaklaşmak içinde seni kullanıyor ama bunu çok masumca sana çaktırmadan yapmaya çalışıyor, sende şüphede kalmışın bir yandanda yanlış anlıycan diye korkuyor, iyi düşün.
Merhabalar benim hoslandigim bir cocuk var ayni okuldayiz. Gecen hafta iki arkadasim ben ve o bulusmustuk sonra arkadaslarım kalkmisti biz ikimiz kalmistik .o gun kahveleri ben ismarlamistım oda bir daha musait oldgunda soylersin bi kahvede ben ismarliycağıam dedi. Dun mesajlastik buluscaktik iste birden konu arkadaslrıma geldi onlarnda gelip gelmiyecegni sordu bende konusmadm daha onlarla dedim. Konusup ayarlarsan haber ver banada, gelemezlersede sorun degil seninle istedign yere gideriz dedi. Bu mesaj ustune arkadaslarımdan birinden hoslandıgıni dusundüm ve eger pazartesi olursa arkadslrımda gelir dedm oda : 'aslında benimde bugün akşam üzeri misafir karşılamam gerekiyor otogardan,yanında çok duramayabilirim ama gel bugün dersen geleceğim'dedi ardındanda 'bana yarında uyar anlıyacağın'diye bir mesaj daha attı. Yarn bulusacağız sizce yarin nasil davranmaliyim gercekten arkadaslrımdan birinden mi hoslaniyodur(