• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlarımın yaptığına alınmam normal mi

Hilalimsiyim

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
138
Puanlar
18
merhabalar, dün 2 erkek arkadaşımı bir de kız arkadaşımı ve fakülteden çok samimi olduğumuz bir assitanımızı eve çağırdım. Ev benim değil bir akrabamın kalmadığı evi. Ben de ramazan’ı burada geçiriyorum. Brownie, güllaç, patates salatası ve kısır yaptım arkadaşımla (çaya geldiler) . Erkekler gelir gelmez yarı takılarak yarı da ciddi güllacın sütü biraz az olmış ama çok güzel, kısır biraz iç harca benzemiş ama yine de çok iyi (evde nar ekşimiz kalmamıtşı ve ilk defa yaptım, tatları gerçkten kötü de değildi) diyerek her şeye bir kulp buldular. Dahası onlara sormadım bile. Dün yemekte kremalı mantar faln yapmıştık, tencereyi açıp bunu böyle mi yaptınız (sanki bir bk biliyorlarmış gibi) falan diyip dalga geçtiler. Gerçekten çok saygısızca geldi ve hiç de komik bulmadım. Tüm gün uğraştığım şeylere en ufak bir şey demeleri bile bana garip geldi. Alıngan mıyım bilmiyorum

Valla bir yere davete gittiysen ev sahibi oturup uğraştıysa teşekkür eder yersin. beğenmemezlik nedir ... zıkkım yesinler. Gerçekten çok görgüsüz ve edepsiz insanlarmış. Bunları insan yerine koyduğun için sen hatalısın :KK51: Onun dışında Türkiyedeyken erkek denen güruhla minimal muhattap oluyorum, saygıdan, görgüden bihaberler saçmalayıp kafamı bozuyorlar ancak.

Zevzeklik etmisler, komik de degil gercekten. Umarim zikkimin kokunu yiyin deyip tabaklarini almissinizdir onlerinden.
Bana yardım eden arkadaşım o erkeklerden birinin sevgilisiydi. Patates salatasını kız yaptı diye “mükemmel olmuş” faln diyip durdular. Benim yaptıklarıma kulplar bularak sonunda da şaka yapıyoruz be çok güzel olmuş falan deseler de hiç
Komik gelmedi

Bana yardım eden arkadaşım o erkeklerden birinin sevgilisiydi. Patates salatasını kız yaptı diye “mükemmel olmuş” faln diyip durdular. Benim yaptıklarıma kulplar bularak sonunda da şaka yapıyoruz be çok güzel olmuş falan deseler de hiç
Komik gelmedi

Bu tipleri niye davet etmistin ki :KK51:

merhabalar, dün 2 erkek arkadaşımı bir de kız arkadaşımı ve fakülteden çok samimi olduğumuz bir assitanımızı eve çağırdım. Ev benim değil bir akrabamın kalmadığı evi. Ben de ramazan’ı burada geçiriyorum. Brownie, güllaç, patates salatası ve kısır yaptım arkadaşımla (çaya geldiler) . Erkekler gelir gelmez yarı takılarak yarı da ciddi güllacın sütü biraz az olmış ama çok güzel, kısır biraz iç harca benzemiş ama yine de çok iyi (evde nar ekşimiz kalmamıtşı ve ilk defa yaptım, tatları gerçkten kötü de değildi) diyerek her şeye bir kulp buldular. Dahası onlara sormadım bile. Dün yemekte kremalı mantar faln yapmıştık, tencereyi açıp bunu böyle mi yaptınız (sanki bir bk biliyorlarmış gibi) falan diyip dalga geçtiler. Gerçekten çok saygısızca geldi ve hiç de komik bulmadım. Tüm gün uğraştığım şeylere en ufak bir şey demeleri bile bana garip geldi. Alıngan mıyım bilmiyorum
Bir daha çağırmazsınız olur biter. Üzülecek bir şey yok. Ergen patavatsızlığı gibi görünüyor.

Gücenmekte çok haklısınız. Onlar binde birini yapamazlar. Ya ne.bileyim,

17-18 yaş aralığı galiba,ergen ergen tavırlar. Çok eminim normalleri bu ,herşeye kulp bulan şaka yollu insan ezikleyen bu tipler kolay lokma buldukları herkese böyle davranıyordur. Önceden sempatik gelen bu halleri ,size dönünce canınız sıkılmış.Seviyeli arkadaşlar bulun.......

17-18 yaş aralığı galiba,ergen ergen tavırlar. Çok eminim normalleri bu ,herşeye kulp bulan şaka yollu insan ezikleyen bu tipler kolay lokma buldukları herkese böyle davranıyordur. Önceden sempatik gelen bu halleri ,size dönünce canınız sıkılmış.Seviyeli arkadaşlar bulun.......
24-25 yaşındalar bu arada :(

Allah başka dert vermesin

bir daha görüşmem
daha da eve davet etmem
şaka ise bile komik değil

eve çağıracak kadar samimiyetiniz varda yemeyin o zaman diyecek samimiyetiniz yok mu?

buna alınıp konular açana kadar yerdim yiyeceğimi çokta güzel olmuş beğenmeyen yemesin der gülerdimmm

Ben erkeklere bu konuda hiç yüz vermem

Bir kere bir kız arkadaşımla ben, iki erkek arkadaşımızı yemeğe çağırmıştık
Kimse kimsenin sevgilisi değil bu arada

Bunlar yaptığım mercimek çorbasına yarım kaşık Kimyon atmışım diye eleştirdiler
Mercimekte Kimyon olmazmış
Oysa ben güneyliyim ve mahluta da mercimek de azıcık Kimyon konarak pişirilir

Baktım uzatıyorlar, şöyle dedim, “siz bizi çağırdığınızda kimyonsuzunu yapın, öyle de içeriz”
Hayatta mutfağa girmiş tipler değiller bu arada
Çorba bile yapamazlar

Yurdum erkeğine bu konularda söz hakkı verme
Direkt “tamam, haftaya da sana gelelim, bakalım neler yapacaksın görelim” de

Komik gelmedi
Ben olsam beğenmiyorsanız yemeyebilirsiniz (demisligim var) ya da bir dahakine siz yapin görelim derdim. Hadi bir kere neyse de her şeye laf edilmez yahu, terbiyesizler. Bir daha çağırma bunları.

universitede ilk misafirim iki erkek yakin arkadasimdi. sutlac yapmistim ama annem tarif verirken pirinc unu detayini atlamis. bir de ev arkadasim memleketten usenmemis kirik pirinc getirmis ony kullaniyorduk. sütlaç bambaska birsey oldu, arkadaslarim gjdene kadar dalga gecti "bu sütlaç degıl sütlü pilav, sütlav" diye🤣
erkekler biraz dalgaci oluyor hele de o yasta. ben alinmamistim ama siz alindiysaniz daha onlara cips bile vermeyin. kiymet bilmez pislikler

Ben erkeklere bu konuda hiç yüz vermem

Bir kere bir kız arkadaşımla ben, iki erkek arkadaşımızı yemeğe çağırmıştık
Kimse kimsenin sevgilisi değil bu arada

Bunlar yaptığım mercimek çorbasına yarım kaşık Kimyon atmışım diye eleştirdiler
Mercimekte Kimyon olmazmış
Oysa ben güneyliyim ve mahluta da mercimek de azıcık Kimyon konarak pişirilir

Baktım uzatıyorlar, şöyle dedim, “siz bizi çağırdığınızda kimyonsuzunu yapın, öyle de içeriz”
Hayatta mutfağa girmiş tipler değiller bu arada
Çorba bile yapamazlar

Yurdum erkeğine bu konularda söz hakkı verme
Direkt “tamam, haftaya da sana gelelim, bakalım neler yapacaksın görelim” de
gecen aylarda evime iki erkek arkadasim geldi birine sozum vardi diye ugrastim saatlerce kayseri yaglamasi actim. tabii ki sekli yamuk yumuktu onlar da epey geyik yapti. ama sonra elestirme sirasi bana gelsin diye ortaya fikir attim, yemekteyiz baslatmaya karar verdik. ben sirami savdim, bundan sonra da o ikisinin sofrasina oturacagiz. simdi ramazandan dolayi yapamadik baharda baslayacak ben de onlari elestirecegim:))

artık eski arkadaşların

İki çubuk kraker ve bir bisküvi yetermiş, hiç gerek yok iki yumurta kıramayacak tiplerden yemek eleştirisi almaya. Yemek programları sağolsun herkes bir çeşit gurme oldu, birde kadınsınız ya sanki ağırlamak göreviniz gibi oluyor. Muhtemelen diğer kıza yanlamak için sizi yermişlerdir, erkeklerde duygusal zeka olmadığından böyle saçma şeylere giriyorlar hep. Ben olsam onların yaptığı işte bir hata bulduğum an yapıştırırım, gözünün yaşına bakmam çünkü ben biraz kim tutarım. Evime gelip yemeğimi yiyip bana hakaret edemezler, izin vermem

Back
X