Arkadaşlarımızdan bize geçen kelimeler neler...

asibuz

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!!
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
386
4
96
Diğer
Arkadaşlarımızla takıldığımızda bir süre sonra ikizler gibi oluruz genelde onlar ne söylüyorsa aynı kelimeleri kullanmaya başlarız bazen aynı hareketleri bile yaptığımız olur onlardan bize geçen kelimeler neler mesela...

Ben burada bir arkadaşımdan can kelimesini aldım mesela o herkesin ismini söyler ardından can ekler...

Arkadaşlarımızla takıldığımızda bir süre sonra ikizler gibi oluruz genelde onlar ne söylüyorsa aynı kelimeleri kullanmaya başlarız bazen aynı hareketleri bile yaptığımız olur onlardan bize geçen kelimeler neler mesela...

Ben burada bir arkadaşımdan can kelimesini aldım mesela o herkesin ismini söyler ardından can ekler...

:1shok:aa kim acaba bu asibuzum tanıyorum sanki bi yerlerden:jeyyar:

bana da geçen kelimeler var ama ilk aklıma gelen yine buradaki bir arkadaşımdan 'aga' kelimesini kaptım ben ona aga derim o bana aga der o da candır hehe:lepi:

aklıma gelince yazarım yineŞeniz

Arkadaşım değil,yazlıktan komşumuz Ayşe Teyze'den kaptığım sözcük grubu var.:jeyyar:
''Hayret bir şey ! '' :smiley-cool:
Kendimi bildim bileli ,günde birkaç kez bu lafı tekrarladığı için duyuyordum.Benim dağarcığıma yerleşmesi zor olmadı yani.kaydirigubbakcemile3​

bana da geçen kelimeler var ama ilk aklıma gelen yine buradaki bir arkadaşımdan 'aga' kelimesini kaptım ben ona aga derim o bana aga der o da candır hehe:lepi:

ben o ikisininde kim olduğunu biliyorum:lepi:
söyliyeyim mi söyliyeyim mi...sırnaşık şey.

arkadaşımın ikinin biri bu aralar sık sık söylediyi şey (betinlemesi iyi )Allahım okadar sık kullanıyorki ooooffffff yanilülülülülülülülülülülülü
bu arada o çooook sevdiyim arkadaşımda K K ya üye inş benim bu yazımı okumazdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol::roflol:

Anmışımda gelmiş ....can. Aga'yıda kullanıyorsunuz çok siz ona alışmakmı istemedim ne aa maga gelmez bana naaarin ve zaaarifim huyum kurusun.sositososito

Bir arkadaşımdan da şaka gibi cümlesini kaptım gerçekten şaka gibi herşeye uyuyor ve ben sürekli takılmış plak gibiyim şu ara...

salla KKoooOoopppPPP hhhHHHhhoooOOopPPpp bunları cnm dostum aklıma taktı hep dıyom

ay bende bu aralar canım arkadaşımdan KUŞUM....... kelimesine taktım walla agzımdan dusmuyor .............

En yakın arkadasımdan " Manyağı" Kelimesine alıştm örneğn " tv manyağı,kitap manyağı" kaydirigubbakcemile5

Back
X