Arkadaşlarımla gece dışarı çıkacağız ama ne giysem karar veremedim

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Acıkcası daha önce hic gece kulübüne falan gitmedim o yuzden kafam karışık öyle çok lüks bi mekana gitmeyeceğiz gece kulubu bar tarzı bir şeyler içip dans edebileceğimiz bir yer olacak yani çok süslü bir sey olmaz. Boyum uzun olduğu için topuklu da giymek istemiyorum ne tarz seyler giyebilirim sizce :)

Tayt çizme ve tunik tarzı bi şey giyebilirsin. Bara giderken şık şıkıdım giyinmeye gerek yok bence. Ortalama bi şıklık yakalasan yeterli

O da çok günlük olmaz mı

Şu tarz olabilir:

....

Ben bazen kot-tişört-converse bile giderim yani :) ama şöyle bi şey arkadaşlarınla mesela süslenip püslenip gtmeyi düşünüyorsanız ona göre etek bluz kombini de yapabilirsin
....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bacak boyunuz çok uzunsa, bilek üzerinde biten bir pantolon giyerseniz hem bacağınız daha kısa görünür hem de modaya uygun olur.Çok abartılı olmayan topuklu bir ayakkabı giyebilirsiniz. Üzerinize kısa kollu ve ya straplez bir şey giyebilirsiniz. Dans edecekseniz bir süre sonra sıcak olacaktır.Ben ne giyeceğimi bilemediğim bir ortama gidiyorsam, siyah tercih ederim, sadeliği de şıklığı da kaldırır çünkü.
iyi eğlenceler :)

kısa bir etek giy altına şık bi çizme üstünede ince bir gömlek, bluz tarzı olabilir gögüs dekoltesi olursa şık olur elinede büyük bir portfoy canta alırsın hem spor hem şık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…