Nasıl başlasam bilemiyorum,arkadaşlarım eski sevgilim hepsi içiçe... ilk önce ben 2 ay önce meb kampında biriyle tanışmıştım ama farklı şehirlerdeydik,sevgili olduk falan,çok düzgün bi insan,gelecekle ilgili hedefleri olan vs.ve üniversiteye son 2 senemiz kaldı,hem benim hem onun deli gibi ders çalışması gerek,üstelik o tıp istiyo bu yaz tatilinde bile sürekli çalıştı,zaten ailesi çok baskıcı,ikimizde istanbulu istiyoruz ama bunun için çok çalışmamız gerekiyo ve bu yüzden ayrılmak zorunda kaldık,okul başlayınca benim tek derslerime odaklanmam gerekiyo yoksa seni ne 2 yıl sonra ne de ömür boyu görebilirim filan dedi,o beni o kadar hırslandırdı ki artık deli gibi ders çalışıyorum.geçen hafta oldu bu ayrılık ve benim en yakın arkadaşımın sevgilisi seni aldatıyo olabilir dedi ben şok oldum ortaya sunduğu bi neden yoktu,bunu en yakın arkadaşıma söyleyince bilmem olabilir hiç düşünmemiştim dedi (halbuki o günün sabahı bu çocuk seni çok seviyo ama derslerle bu ilişkinin yükünü taşıyamam diye korkuyo bence demişti ama birden 180 derece döndü..)tartıştım onunla çok içim dolmuştu çünkü,aynı zamanda bi başka arkadaşıma daha söyledm o da olablr dedi bu üç kişi yakın arkadaş..ama neden sunmuyolardı,sevgilim bana tonlarca şey söyledi,iki sene sonra için sözler verdi,beni asla unutmana izin vermiycem,elimden ne gelirse yapıcam vs vs ve bu bi hafta içinde 2 günde bir bana yazdı gelecekle ilgili benimle planlarından bahsetti bana sürekli çok çalış ileriye odaklan tamam mı diyip durdu,bundan sonra hayatımda başka erkek olmuycağına dair sözler istedi de istedi, ve ben o arkadaşlarımın yaptıklarını kaldıramıyorum,ilk ayrıldığımda günlerde ya aldatıyosa diye sorgulayıp durdum,içime kurt düşürdüler bunları yapmaya hakları yoktu,çok iğrenç bi iftiraydı,eğer kalkıp bana söz verip benden sözler istemeseydi bunları demeseydi belki ama kanıtlıycak hiçbi şeyleri yokken bunu dediler,ve bi haftadır nasılsın,naptınız diye bi allahın kulu gelip sormadı,ben anlamıyorum neden bu kadar düşüncesiz davranıyolar,iki kişiyi geçtim ama birisi benim 10 yıllık dostumdu,hiç sormadı yanımda olmadı bu zamanımda...nolur fikirlerinizi söyleyin,çok doluyum..teşekkürler şimdiden