arkadaşımın söylediği tuhaf şey?

kızı sal derken? kendi sürekli bunu dile getirip şuraya geçmek istiyorum sence ne yapmalıyım sence neye çalışmalıyım diye sorduğu için ben de ee naptın halledebildin mi demek istemiştim
Darlama yani. Anlatmak istemiyorsa anlatmaz, sen de daha az paylaşım yaparsın. Ben de bir şeyi erken söyleyince olmuyor, anlatmıyorum artık o yüzden anlıyorum arkadaşını.

Darlama yani. Anlatmak istemiyorsa anlatmaz, sen de daha az paylaşım yaparsın. Ben de bir şeyi erken söyleyince olmuyor, anlatmıyorum artık o yüzden anlıyorum arkadaşını.
Gidip bir kere bile alenen sormadım ki. Kız kendisi açıkça geçiş yapmak istediğini, çalıştığını söylediği için laf arasında sormakta bi beis görmedim. Böyle “ben paylaşmak istemiyorum” deyince de kendimi kötü hissettim sadece

peki 🥲 süreç içerisinde hep bana danıştığı için son raddede de “aklımda şuralar var falan demek yerine saklamak istiyorum deyince bana garip geldi demek ki
ben normalde yaz asklarimi bile anlatirdim cevreme, hic cekinmezdim. bu sefer icimden paylasmak gelmedi. cok yazasım paylaşasim varsa kadinlar kulubunde beni hic tanimayan insanlara yazdim. sonuc olarak aileyle tanistirip söz plani yapana kadar evinde yatıp kalktigim, devamli buluştuğum kuzenime bile soylemedim. hayatımda biri olduğunu biliyordu ama "anlatip enerjisini kacirmak istemiyorum, bir de boyle deneyeyim bakalim" demistim.
alinsa gucense kendi bilir ama sagolsun alinmadi duyunca da cok sevindi, tahmin ettigi kisi oldugunu duyunca mutlu oldu vs.
bazen bize sacma da gelse insanlarin kararlarina ve sınırlarına saygı duymaliyiz bence

Gidip bir kere bile alenen sormadım ki. Kız kendisi açıkça geçiş yapmak istediğini, çalıştığını söylediği için laf arasında sormakta bi beis görmedim. Böyle “ben paylaşmak istemiyorum” deyince de kendimi kötü hissettim sadece
Diğer arkadaşların dediği gibi seninle ilgisi yok. Üstte yazdığım gibi olay kısaca

ben normalde yaz asklarimi bile anlatirdim cevreme, hic cekinmezdim. bu sefer icimden paylasmak gelmedi. cok yazasım paylaşasim varsa kadinlar kulubunde beni hic tanimayan insanlara yazdim. sonuc olarak aileyle tanistirip söz plani yapana kadar evinde yatıp kalktigim, devamli buluştuğum kuzenime bile soylemedim. hayatımda biri olduğunu biliyordu ama "anlatip enerjisini kacirmak istemiyorum, bir de boyle deneyeyim bakalim" demistim.
alinsa gucense kendi bilir ama sagolsun alinmadi duyunca da cok sevindi, tahmin ettigi kisi oldugunu duyunca mutlu oldu vs.
bazen bize sacma da gelse insanlarin kararlarina ve sınırlarına saygı duymaliyiz bence
Zaten kesinlikle. Saygı da duydum hayırlısı olsun dedim. Kötü hissettiğim için kendisine yazmayıp buraya yazdım

Sizin konulariniz hep o bana bunu dedi, arkadaslarim soyle yapti, sinif arkadaslarim bunu dedi seklinde. Insanlarin soylediklerini, yaptiklarini cok fazla takip ustunde cok dusunuyorsunuz.

Ben de iliskimin başlama surecinde emin olana kadar en yakin arkadaslarima bile soylemedim cunku olup olmayacagini gormek istedim. Olmasa da soylerdim ama o belirsizlik doneminde "soylersem olmaz ehi ehi" dedim gectim.

Bu kadar alingan olmayin.

yok artık. Kendisi sürekli bana bununla alakalı sorular soruyordu nasıl yaparım basıl ederim diye. Ben hal hatır manasında sordum. Bu kadar
anlattıklarından öyle görünmüyor yok notlarını söylemiyor yok hangi okula gececeğini söylemiyor. Eğer senle bisey paylasmıyorsa sen de nasıl yaparım ederim diye sorduğunda cevap vermezsin olur biter ya da bu saatten sonra ona göre konuşursun kızı gözünde o kadar büyütmüşsün ki buraya konu açacak kadar
ondan negatif şeyler seziyordum, uzaklaştım
hem böyle diyorsun
kız yakın arkadaşlarımdan biri çünkü.
hem böyle diyorsun
birçok dersimiz de ortak diye konu açmaya çalışırken bunları bile geçiştiriyordu,
kız zaten senle konusmaya çalışmıyormuş ki bu konular hakkında kendinle çelişiyorsun.

kızın tavrı tuhaf değil tampon tampona giden tofaşlar gibi darlıyorsun gibi görünüyor burdan

Sizin konulariniz hep o bana bunu dedi, arkadaslarim soyle yapti, sinif arkadaslarim bunu dedi seklinde. Insanlarin soylediklerini, yaptiklarini cok fazla takip ustunde cok dusunuyorsunuz.

Ben de iliskimin başlama surecinde emin olana kadar en yakin arkadaslarima bile soylemedim cunku olup olmayacagini gormek istedim. Olmasa da soylerdim ama o belirsizlik doneminde "soylersem olmaz ehi ehi" dedim gectim.

Bu kadar alingan olmayin.
Cünkü genelde insanlara tepki vermiyorum. Burada anonim fikir almak ban farklı bakış açıları kazandırıyor. Birçok konum da genelde aynı kişiler üzerinden zaten

Cünkü genelde insanlara tepki vermiyorum. Burada anonim fikir almak ban farklı bakış açıları kazandırıyor. Birçok konum da genelde aynı kişiler üzerinden zaten
Bunun benim dedigimle alakasi yok ki. Ben niye konu aciyorsunuz demedim ki. Insanlarin dediklerini cok dusunup takiyorsunuz dedim.

anlattıklarından öyle görünmüyor yok notlarını söylemiyor yok hangi okula gececeğini söylemiyor. Eğer senle bisey paylasmıyorsa sen de nasıl yaparım ederim diye sorduğunda cevap vermezsin olur biter ya da bu saatten sonra ona göre konuşursun kızı gözünde o kadar büyütmüşsün ki buraya konu açacak kadar

hem böyle diyorsun

hem böyle diyorsun

kız zaten senle konusmaya çalışmıyormuş ki bu konular hakkında kendinle çelişiyorsun.

kızın tavrı tuhaf değil tampon tampona giden tofaşlar gibi daralıyorsun gibi görünüyor burdan
Hayır ben ondan farklı sebeplerden uzaklaştım, hatta buraya konu açmıştım, ancak arkadaşım kendisi ilk başta “böyle bir şey düşünüyorum, ortalamamı şöyle nasıl yapabilirim, şu ders zor” falan diye benimle konuşuyordu. Bizde de huydur büte kaldın mı, ee naptın, bu tarz sorular. Kendimle çelişmiyorum. Kız son zamanlarda bu tavra girdi. Çünkü arkadaşım “beni sormuyorsun böyle önemli bir şey için çalışıyorum” deyip aynı zamanda bana alınabilecek bir kızdı da. Yani aslında onu düşündüğümü belli etmek isterken meraklı gibi gözüktüm sizin gözünüzde. Arkadaşımın bunları paylaşmayacağını düşünsem sormam ki

hem böyle diyorsun

hem böyle diyorsun

kızın tavrı tuhaf değil tampon tampona giden tofaşlar gibi darlıyorsun gibi görünüyor burdan
Kızı markaja atmış makaslıyor :D

Zaten kesinlikle. Saygı da duydum hayırlısı olsun dedim. Kötü hissettiğim için kendisine yazmayıp buraya yazdım
hiç kişisel alma, bazi seyler bizimle ilgili değildir. hatta cogu sey bizimle ilgili degildir.
sana sacma geldiyse arkasindan "yedik sanki bölümünü, salak yaaa" de geç, hakkindir:)
ama yapacak bir sey yok
benim arkadasim ben istemedigim halde bebeginin resimlerini bana gonderip duruyor ama bana ozelden yazarken bile hem tek açımlık mesaj gönderiyor hem de emoji koyuyor😂😂 sinir oluyorum mesela, nazarımdan korkuyorsan atma yani yuzu gorunmeyen bebek fotografindan bana ne.
sacmaligin daniskasi ama arkadasimin sınırlarına saygi duyuyorum bir sey demiyorum.
ablam da ayni sekilde hamileyken bebegin resmini paylasmamamiz konusunda uyardi. öyle nazarlar degecek akça pakca bir bebiş de degildi :) ama tamamen saygi duydum bugun cocuk 8 yasinda hala asla paylasmam çünkü saygi duyarim:)
siz de bosverin, ayyy totom diyin gecin yapacak bir sey yok

Kimseyi makasladığım yok, kız bana kendi sürecimi, bütümü, kaç aldığımı sorar ben de söylerim şundan kaldım şöyle yaptım. Bir beis görmedim konu içerisinde naptın hallettin mi demekte
Yahu şaka yapıyorum. Her şeyi ciddiye alma boşver sen onun dersini bütünü ne yapican sana anlatmiyorsa o muhabbetlere girmezsin olur biter çok takiyorsun kafana oyyy

hiç kişisel alma, bazi seyler bizimle ilgili değildir. hatta cogu sey bizimle ilgili degildir.
sana sacma geldiyse arkasindan "yedik sanki bölümünü, salak yaaa" de geç, hakkindir:)
ama yapacak bir sey yok
benim arkadasim ben istemedigim halde bebeginin resimlerini bana gonderip duruyor ama bana ozelden yazarken bile hem tek açımlık mesaj gönderiyor hem de emoji koyuyor😂😂 sinir oluyorum mesela, nazarımdan korkuyorsan atma yani yuzu gorunmeyen bebek fotografindan bana ne.
sacmaligin daniskasi ama arkadasimin sınırlarına saygi duyuyorum bir sey demiyorum.
ablam da ayni sekilde hamileyken bebegin resmini paylasmamamiz konusunda uyardi. öyle nazarlar degecek akça pakca bir bebiş de degildi :) ama tamamen saygi duydum bugun cocuk 8 yasinda hala asla paylasmam çünkü saygi duyarim:)
siz de bosverin, ayyy totom diyin gecin yapacak bir sey yok
Mesela bu da bana garip gelir, bir arkadaşım başka bir arkadaşımıza sevgilisini atmadı (çok yakınlar) ben atmak istemiyorum dedi. Kız çok alınmıştı (kız da her şeyini anlattığı için) aynı ona benzedi bu durum. Yani evet üzülüyorsun ama yapacak bir şey yok

Hayır ben ondan farklı sebeplerden uzaklaştım, hatta buraya konu açmıştım, ancak arkadaşım kendisi ilk başta “böyle bir şey düşünüyorum, ortalamamı şöyle nasıl yapabilirim, şu ders zor” falan diye benimle konuşuyordu. Bizde de huydur büte kaldın mı, ee naptın, bu tarz sorular. Kendimle çelişmiyorum. Kız son zamanlarda bu tavra girdi
kyk kredileri tcnin son hanesine göre günlerde yatardı hala öyle mi bilmiyorum. en yakın arkadasım bana tcsinin son hanesini bile söylememişti. bazı insanlar böyle olabilir yani ilk defa burda yazıyorum bunu kimseye anlatmamıştım bile. ama neden nasıl vs asla bunları kafama takmadım bi sekilde arkadaslığımız da yavaş yavaş bitti zaten. sen herkesin peşine düşüceksen böyle işin zor.
Burada anonim fikir almak ban farklı bakış açıları kazandırıyor.
o zaman bu da sana farklı bir bakış açısı olsun canım al. hepimiz böyle seyler yaşıyoruz önemli olan bunu ne kadar ciddiye aldığın

Back
X