- 20 Ocak 2021
- 2.303
- 2.835
- 83
- 27
- Konu Sahibi ofneyapicam
Var böyleleri hiç kimseye bişeyini söylemez.merhabalar benim bir arkadaşım var biz çok yakındık ama ben gitgide ondan negatif şeyler seziyordum, uzaklaştım. Neyse bu kız tıp kazandı özel okulda %50 bursla okuyordu. Ben de devlette diş okuyorum. Kızla yksde de beraber çalışıyorduk. (tıp okuyan çok arkadaşım var zaten) arkadaşım sene içinde ortalamasını derslerden kaç aldığını bile benimle paylaşmadı. Yani derslerden nasıl geçiyor zor mu diyince bile cevap vermiyor, hani insan şu derste zorlanıyorum der ya birçok dersimiz de ortak diye konu açmaya çalışırken bunları bile geçiştiriyordu, Neyse sonra kendi kendine “önce maşallah de” deyip ortalamam 3.50 dedi ben de tebrik ettim. sene sonunda (kız özelden devlete yatay geçiş için çalışıyordu deli gibi) da laf arasında ee naptın nereyi düşünüyorsun falan diyince “bir ihtimal var bir yer bilmiyorum söyleyince gerçekleşmiyor” deyip böyle saçma bir mesaj attı. Ben zaten 4. sınıf stajyer diş hekimiyim, kız daha birinci sınıf, bu ne demek anlamadım. Siz olsanız darılır mıydınız bu kız yakın arkadaşlarımdan biri çünkü. Ben bu kızla her şeyimi başarısızlığımı da paylaştığım için bana bu davranışları çok anormal geliyor. Nazar değecek diye söylememesi falan. İnsan el aleme bunu düşünür de sürekli konuştuğu arkadaşına bunu direkt der mi?
İyi şeyini söylemiyorsa,kötü şeyinide sen söylemesine izin verme.