• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlarınızın küs olduğunuz kişilerle görüşmesi

Tüm gün görüştüğün yakın bir arkadaşım var. Aramın kötü olduğu bir kişi ile ilgili ona dertlendiğim oluyor. O da onu bana kötülüyor. Sonra onunla samimi bir şekilde görüyorum. Yani kaç yaşında insanlarız. Nerdeyse 40 yaşındayım. Çocuk gibi davranmak istemiyorum ama yine de bu durum hoşuma gitmiyor. Yani böyle durumlarda sizler nasıl tepkiler verirsiniz?
Ama şimdi siz küstünüz diye neden oda arkadaşlığını bozsun. Sizde o kişi hakkında artık konuşmayın madem böyle rahatsız oluyorsunuz. Ay benimde varda kim kimle görüşürse görüşür banane arkamdan konuşuyorsa günahı ona sizde kötü olduğunuz arkadaşınızın arkasından konuşmayın olsun bitsin yani.

Tüm gün görüştüğün yakın bir arkadaşım var. Aramın kötü olduğu bir kişi ile ilgili ona dertlendiğim oluyor. O da onu bana kötülüyor. Sonra onunla samimi bir şekilde görüyorum. Yani kaç yaşında insanlarız. Nerdeyse 40 yaşındayım. Çocuk gibi davranmak istemiyorum ama yine de bu durum hoşuma gitmiyor. Yani böyle durumlarda sizler nasıl tepkiler verirsiniz?
yani ikiyüzlü. madem o onunla samimiyet kurmuş, aranın kötü olduğu kişi hk onunla konuşma, dedikoduya malzeme verme

Back