• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslariyla 1 ay tatil yapacak ama telefonla ilgilenmeyen sevgili

uzunince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.211
1.581
133
38
Erkek arkadasim kuzenleriyle 1 aylik bir tatile cikti. Erkek erkege takiliyoruz musait olamiyorum diye 1-2 dk konusabiliyoruz (tabi ben ararsam) mesajlarima da pek cevap vermiyor. Yani bu surede iletisimimiz ben aramasam olmayacak. Bu da cok sinir bozucu oluyor. En iyisi onu kendi haline birakmak diye dusunuyorum. 1 ay ben de bir mola vereyim.

Erkekler hep boyle mi? Siz de olsaniz sizi aramayan adamla iletisimi kesip 1 ay rahat mi birakirdiniz?

GUNCELLEME: Biraz once konusalim istedim. Bir de ne ogreneyim? Tatile gittigi kuzenlerinden biri fenalasmis. Sanirim beyin kanamasi, tam da konusamadik. Doktor resmen yapacak bir sey yok demis. Boyle olaylari gorunce de iki gunluk dunya kimseyi kirmaya gerek yok diye vicdan yapiyorum

Son düzenleme:
Erkek arkadasim kuzenleriyle 1 aylik bir tatile cikti. Erkek erkege takiliyoruz musait olamiyorum diye 1-2 dk konusabiliyoruz (tabi ben ararsam) mesajlarima da pek cevap vermiyor. Yani bu surede iletisimimiz ben aramasam olmayacak. Bu da cok sinir bozucu oluyor. En iyisi onu kendi haline birakmak diye dusunuyorum. 1 ay ben de bir mola vereyim.

Erkekler hep boyle mi? Siz de olsaniz sizi aramayan adamla iletisimi kesip 1 ay rahat mi birakirdiniz?
Ne zamandır birliktesiniz?

Ne kadar süredir berabersiniz ve hep böyle ilgisiz biriyse bilemem ama tatile özel bir ilgisizlik ise altında bir şey aramalı bence. Ayrıca her tatile gidip ortam değiştirince böyle yapacaksa işiniz var

Böyle ile şöyleyi alıp ekmişler, hiç olmuş.
Velhasıl diyecegim böyle ile şöyle ile uğraşmazdım.

Yani tabi ki insan tatile çıkabilir kafa dinlemek de isteyebilir ama bu durum bana pek normal gelmedi. Sanki sizi ikinci plana atıyor gibi. İnsan hiç mi özlemez? Sizi yeteri kadar sevdiğine emin misiniz?
Bunlari gectim de ne bileyim insam mesajlara da cevap veremez mi? Belki de kafa dinlemek istiyordur. Erkeklerde var bu. Ozellikle erkek erkege takilirken kadinlarin rahatsiz etmesini sevmiyorlar . Ama bu rahatsiz edilmeme 1 ay olunca fazla geliyor

1 ay beni aramiyorsa geldiginde de bulamaz kusura bakmasin.
Nebileyim 2-3 gunluk kafa tatili olsa anlarim telefona az bakmasini ama 1 aylik tatil icin 1-2 dakika konusmayla geciştiriyorsa o adam benim beklentilerimi bir ömür karşilayamaz cunku.

Sirf boyle bir hareketten dolayi haber vermeden ayrilmişligim var. Adam 1 hafta sonra kamptan donunce hala sevgiliyiz sanip beni aradiginda ayrildigimizi soylemistim. 🙄🙄 O arada da baskalariyla gorusup buluşup gezip eglenmiştim.

1 aylık tatil mi olur çok saçma.Ayrica sizi seven ve düşünen insan sürekli yazmak konuşmak ister zaten.Bir halt karıştırıyor olabilir.

Bunlari gectim de ne bileyim insam mesajlara da cevap veremez mi? Belki de kafa dinlemek istiyordur. Erkeklerde var bu. Ozellikle erkek erkege takilirken kadinlarin rahatsiz etmesini sevmiyorlar . Ama bu rahatsiz edilmeme 1 ay olunca fazla geliyor
Normal değil bence. Benim eski bir sevgilim de bir haftalık bir tatile çıkmıştı ama beni her gün aradı mutlaka. Gün içerisinde de hep mesaj attı, ki kendisi öyle çok da ilgili biri değildi. Buna rağmen beni habersiz bırakmadı. Sizin durumunuz çok uç geldi o yüzden. Bir gariplik var gibi. Acaba sizden ayrılmak istiyor da söyleyemiyor o yüzden böyle mi yapıyor?

Ara
Iste hep arayan ben olunca garip bir durum olusuyor. Bugun en cok bunu sorun ettim. En iyisi 1 ay takilsin

Arama ablacım sen de. Sürekli arayan, peşten koşan taraf olmak zoruna gitmiyor mu? İlişki dediğin karşılıklı olur.

1 ay aramayan sormayan adamı asla aramam. 1 ayda başka sevgili yaparım en iyisi, 1 ay öldüm mü kaldım mü sormayan adama müstehak

Aramayı mesaj yazmayı bırakın. O ararsa hemen açmayın telefonu 3 kez ararsa 1 inde açın, mesajına cevap vermeyin. Anlasın bakalım ulaşamamak nasılmış.

Ayrıca her erkek böyle değil. Seven değer veren erkek böyle yapmaz.
Belki de yeteri kadar sevmiyordur bilmiyorum. Yapisi donuk diye hep idare ediyorum ama sevgilisi icin neler neler yapanla oldugunu gayet iyi biliyorum.

Back
X