• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslariyla 1 ay tatil yapacak ama telefonla ilgilenmeyen sevgili

Bana durumu kotu demisti ama simdi vefat ettigini soyledi. Sehir disinda olduklari icin kimseye simdilik soylemiyorlarmis\ fenalasacak akrabalarina sakinlestirici yaptirip soyleyeceklermis. Cenazeyi goturunce soylencekmis. Off yaa nasil uzuldum.

Aman Allahım çok üzüldüm başınız sağ olsun.

Yani bana bu kuzenin ölmesi pek inandırıcı gelmedi..kimseye söylemedik falan hikaye gbi..yahu cenaze bu ne kadar saklanabilinir..tuhaf gerçekten.
Size gelince bence bu ilişkiden çok birşey beklemeyin sizden uzaklaşmak istiyor belliki..
Ayrılıp önünüze bakın bu çocuk zaman kaybı gibi geldi

Yani bana bu kuzenin ölmesi pek inandırıcı gelmedi..kimseye söylemedik falan hikaye gbi..yahu cenaze bu ne kadar saklanabilinir..tuhaf gerçekten.
Size gelince bence bu ilişkiden çok birşey beklemeyin sizden uzaklaşmak istiyor belliki..
Ben mi fesatım diye düşünürken, aradığım yorum.

Umarım biz haklı çıkarız, sevgili beyin saçma sapan bir oyunudur bu.

Ya ama bu çok saçma bir durum, yani ilk sevgilim ben yurt dışına gidince (7 saat farktan bahsediyorum) saat farkı yüzünden çocuk uyumamıştı konuşacağız diye.
Tüm erkekler böyle değil. Cidden değil.
CiRiLLA CiRiLLA nın yaptığını yapın bence. Madem gidiyor e sizi bulamayacağını bilsin de gitsin ;)

Bunu düşündüğüm için sordum ben de neden ölmüş diye.
Yani iki ucu b.klu değnek.

En son lisedeki sevgilim ailesiyle tatile çıkıp telefonuna bakmadığında beni aldatmakla meşguldü döndüğünde ben aşık oldum diye itiraf etmişti

Bende pek inanmadım kuzenin ölmesine. Gerçekten öldü mü bilemem ama konu sahibi kuzenin şak diye ölmesine hiç şaşırmadı, buraya gayet olağan bir şeymiş gibi yazdı. Birde ölüm gizlenebilir mi?
Bana konu sahibi, burada çoğunluk sevilmediğini ve ayrılması gerektiğini yazdığı için, kendisi de ayrılmayı istemediği için böyle bir ölüm uydurdu diye düşünüyorum. Kuzeni öldü, morali bozuk, şu anda ayrılamam, diyecek sanırım.

Bende pek inanmadım kuzenin ölmesine. Gerçekten öldü mü bilemem ama konu sahibi kuzenin şak diye ölmesine hiç şaşırmadı, buraya gayet olağan bir şeymiş gibi yazdı. Birde ölüm gizlenebilir mi?
Bana konu sahibi, burada çoğunluk sevilmediğini ve ayrılması gerektiğini yazdığı için, kendisi de ayrılmayı istemediği için böyle bir ölüm uydurdu diye düşünüyorum. Kuzeni öldü, morali bozuk, şu anda ayrılamam, diyecek sanırım.
Saklama olayi soyle arkadaslar. Bunlar 5 kuzen/cocuk tatile gitmisti. Adam orada fenalasmis ve vefat etmış. Memlekete gitmeden önce sadece bazı kişilere haber verdiler ki bu haberi duyup sağlık sorunu yaşayacak kişilere gidince kontrollu olarak haber vereceklerdi. Nitekim oyle de olmuş, haslı ve tansiyon hastası olanlara haber verilmeden önce sakınlestirici verilmiş.

Normal bir seymiş gibi söylediğimden bahsetmişsiniz ama mesaj ile insan göz yaşlarını gösteremiyor. Ani bir ölüm oldu, şoku hala atlamadım. Bugün işlerden dolayı ne yazıkki cenazeye katılamadım ama yarın yola çıkacagım.

Erkek arkadasim kuzenleriyle 1 aylik bir tatile cikti. Erkek erkege takiliyoruz musait olamiyorum diye 1-2 dk konusabiliyoruz (tabi ben ararsam) mesajlarima da pek cevap vermiyor. Yani bu surede iletisimimiz ben aramasam olmayacak. Bu da cok sinir bozucu oluyor. En iyisi onu kendi haline birakmak diye dusunuyorum. 1 ay ben de bir mola vereyim.

Erkekler hep boyle mi? Siz de olsaniz sizi aramayan adamla iletisimi kesip 1 ay rahat mi birakirdiniz?

GUNCELLEME: Biraz once konusalim istedim. Bir de ne ogreneyim? Tatile gittigi kuzenlerinden biri fenalasmis. Sanirim beyin kanamasi, tam da konusamadik. Doktor resmen yapacak bir sey yok demis. Boyle olaylari gorunce de iki gunluk dunya kimseyi kirmaya gerek yok diye vicdan yapiyorum
Ayrılırdım ansızın ve geri dönmezdim.

Back
X