Arkadaslariyla 1 ay tatil yapacak ama telefonla ilgilenmeyen sevgili

Benim eşim 4 gün gitti kardeşleriyle denize girdiği zamanlar hariç hep aradı konuştuk ilk izin verdim sonradan zoruma gitti daha uzun kalsa kesinlikle katlanamam ben öyle bişeye bu adam evlenince de yaparsa böyle bişey ona göre düşün karar ver ileriye dönük düşün evlilikte daha çok zoruna gidiyor insanın ve bence düşünme evlenmeyi bu tiple
Bu tatilden once beraber biz de tatile gittik. o zaman da eline telefon almiyordu. o yuzden karakteri bu diyorum ama oyle de olsa bana boyle davranmasi hosuma gitmiyor.

Niye berabersiniz peki? Adam zaten aramayan sormayan ilgisiz, sevgisiz bir tip. Bu işi neden 4 yıldır zorla itiyorsunuz? Ben acıdım zamanınıza, sevilmek değer görmek varken neden böyle bir ilişliyi tercih ediyorsunuz?
4 yildir sorunsalim bu. Hicbir sekilde ayrilamadim. Ben de kendime cok kiziyordum ama sonunda bunu kabullendim mi desem bilemiyorum. Aslinda birlikteyken sorun yasadigimiz konular belli. Oyle cok tartismiyoruz. Ilgisiz de diyemem ama sanal olarak cok ilgisiz olan biri

Onceki mesajlarimda hatali oldugum yerler var demistim. Onu simartmak da bunlardan biri. O kafasini dinlesin ben de dinleyeyim. En guzeli bu sanirim. Bu surede biraz da KK'a takilirim, ozlemisim :)
arayınca atlama sakın tamam mı? Kendi kendine eğlen. Ama gerçekten eğlen. Arkadaşlarınla, ailenle, tek başına da olsa plan program yap. Sosyal medyadan paylaşabilirsin de. Sakın üzerine düşme çok pis sinir oluyorum böyle tiplere.
Bak o ne kadar rahat ve özgür. Ne yaptığından haberimiz yok dimi?
Bunu iyi düşün.
O seni garantilemiş. Ne de olsa bu kız avucumda. Benim arkamdan iş çevirmez diye düşünüyor.
Bu kadar güven vermeyelim şu adamlara.

1 ay tatil ne ya? Hadi onu da geçtim sizi seven özleyen insan arar sorar merak eder. Bu adamla sakın evleneyim deme hayatın zindan olur. Bunlar size işaret iyi analiz yapın

tam da durum budur. sosyal medyada pek takılan tipler değiliz ama arayıp sormayınca belki kafasına dank edebilir.

1 ay tatil ne ya? Hadi onu da geçtim sizi seven özleyen insan arar sorar merak eder. Bu adamla sakın evleneyim deme hayatın zindan olur. Bunlar size işaret iyi analiz yapın
Almanyadan kuzeni geliyor. 1 ay ailcek tatil yapıyorlar ama bu yıl sadece kuzenler takılıyormuş. Evlilik konusunda çok ciddi tereddütlerim var aslında. Sabırsız biriyimdir, o da vurdum duymaz. bu zıtlık beni zorluyor. 1 haftadır tatildeler düsünün patlamamak için zar zor dayanıyorum. Neyse ki BDV var da biraz dertleşmek iyi geliyor

arayınca atlama sakın tamam mı? Kendi kendine eğlen. Ama gerçekten eğlen. Arkadaşlarınla, ailenle, tek başına da olsa plan program yap. Sosyal medyadan paylaşabilirsin de. Sakın üzerine düşme çok pis sinir oluyorum böyle tiplere.
Bak o ne kadar rahat ve özgür. Ne yaptığından haberimiz yok dimi?
Bunu iyi düşün.
O seni garantilemiş. Ne de olsa bu kız avucumda. Benim arkamdan iş çevirmez diye düşünüyor.
Bu kadar güven vermeyelim şu adamlara.
garantiledim diye düşündüğü kesin

35 yaşındaysanız daha ciddi, size değer veren, önceliği gören biriyle olun.
Yanlış bir ilişki içerisindesiniz.

1 ay tatil 😎 iş güç yok herhalde küçük beyin! :halay:
Ben sizin yerinizde olsam aramam. Hatta kafaya takmadan şu kalan 3 haftayı arkadaşlar, aile, eğlenceli etkinlik-çalışmalar şeklinde planlarım. Zihnimi meşgul ve mutlu tutup 4 yıllık XXL adamı düşünmezdim. Kendi iyiliğiniz için kendi kendinizin merkezi olun derim ben. Ayrılın falan demeyeceğim. Kalın takılın önemli değil ama önce kendinize bakın diyorum. Adam böyle rahat nasılsa siz niye kedere, öfkeye boğulup hayatınızı ızdıraba çeviresiniz ki!!!

1 ay tatil 😎 iş güç yok herhalde küçük beyin! :halay:
Ben sizin yerinizde olsam aramam. Hatta kafaya takmadan şu kalan 3 haftayı arkadaşlar, aile, eğlenceli etkinlik-çalışmalar şeklinde planlarım. Zihnimi meşgul ve mutlu tutup 4 yıllık XXL adamı düşünmezdim. Kendi iyiliğiniz için kendi kendinizin merkezi olun derim ben. Ayrılın falan demeyeceğim. Kalın takılın önemli değil ama önce kendinize bakın diyorum. Adam böyle rahat nasılsa siz niye kedere, öfkeye boğulup hayatınızı ızdıraba çeviresiniz ki!!!
Gerçekten bu kafada olmak isterdim. O zaman da ona yer kalmazdı herhalde:dondurma:

1 ay boyunca bu adam eline telefonu sizinle günlük sadece 1-2 dklık iletişime geçebilecek kadar mı alacak? Ayy şaka gibi insan hiç mi dünyada ne olup bitiyor diye eline telefon almaz. (Tuşlu telefonsa o ayrı) Almışken bir mesaj atayım sevgilime öldü mü kaldı mı diye merak etmez.. Enteresan gerçekten..

1 ay boyunca bu adam eline telefonu sizinle günlük sadece 1-2 dklık iletişime geçebilecek kadar mı alacak? Ayy şaka gibi insan hiç mi dünyada ne olup bitiyor diye eline telefon almaz. (Tuşlu telefonsa o ayrı) Almışken bir mesaj atayım sevgilime öldü mü kaldı mı diye merak etmez.. Enteresan gerçekten..
Whatsappa bile girmiyor. Benimle tatildeyken de oyleydi. Whatsappa girmez gelen her telefona bakmazdı ama insan sevgilisine de oyle davranmamalı bence

Ben mola verirdim ama sonsuz bir mola. Bir daha görüşmemeli ve konuşmamalı bir mola:’)

4 yıl boyunca böyle ilerleyebildiyseniz iyi valla. Demek ki bu hareketleri size artık normal gelmeye başlamış 😅
Sormayın ilk 2 yıl hep kavga çıkarıyordum, sonraları onun böyle biri olduğunu kabul ettim ama onun böyle olması da beni mutlu etmiyor. Belki de bu 1 ayı biraz durum değerlendirme fırsatı olarak düşünmeliyim

Erkek arkadasim kuzenleriyle 1 aylik bir tatile cikti. Erkek erkege takiliyoruz musait olamiyorum diye 1-2 dk konusabiliyoruz (tabi ben ararsam) mesajlarima da pek cevap vermiyor. Yani bu surede iletisimimiz ben aramasam olmayacak. Bu da cok sinir bozucu oluyor. En iyisi onu kendi haline birakmak diye dusunuyorum. 1 ay ben de bir mola vereyim.

Erkekler hep boyle mi? Siz de olsaniz sizi aramayan adamla iletisimi kesip 1 ay rahat mi birakirdiniz?
Böyle bir aşk sevgi falan yok yalnız.. kesin bilgi.. 1 ay iletisimsiz durulur mu yaa keyfi.. saçmalık.

Ben olsam bir ay hiç sesimi çıkarmam. Nasıl olsa o tatil bitecek, Alamancı kuzenleri gidecek. Normal hayatına dönünce aklına geleceğim. Bir lütfedip arayacaktır önünde sonunda. Bu sefer de ben açmam, dönmem de. Kudursun dursun işte, zevkten dört köşe olurdum valla. :KK53: Bir ay sonra şaka gibi canım ben de tatile çıkmıştım da, biz nasıl olsa tatillerde aramıyoruz birbirimizi derdim. :D
Tatile giren ilişki, hiç duymamıştım valla. 15 tatile falan da giriyor musunuz? Resmi tatiller, bayramlar falan?:deli:

Back
X