• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslariyla 1 ay tatil yapacak ama telefonla ilgilenmeyen sevgili

O bunu da anlamaz. Biraz önce rahatsızlığımı dile getirdim. Mevzu uzayacağını anladığından kactı. Ciddi konu olunca hemen kaçar. Kesinlikle bana karşı sevgisi yok belli etti
Üzgünüm, pek sevgisi yok. Bak şimdi üzülme ama bizim sokakta beslediğimiz kediler var. Çok sevdiğimiz bir tanesi gün içinde görmesek özleriz, gider yanına severiz. İki gün görmesek dışarı çıkar sokak sokak ararız. Yani sen pay biç.

Bir ilişkiden hemen çıkabilen biri değilim. Muhtemelen bunun için bir süre gerekecek ama biz çok küsüp barıştık. Yine aynı olur diye korkuyorum. Bugunkü tavrı sevmediğini belli etti bana
Hani kendince seviodur da kaybetmekten korkmadığı kesin. Evcil hayvaniymissin gibi bi tutumu var sana karşı özetle.

Üzgünüm, pek sevgisi yok. Bak şimdi üzülme ama bizim sokakta beslediğimiz kediler var. Çok sevdiğimiz bir tanesi gün içinde görmesek özleriz, gider yanına severiz. İki gün görmesek dışarı çıkar sokak sokak ararız. Yani sen pay biç.
ablam güzel bir örnek verdin, biz evde üç kişi + 1 kedi yaşıyoruz. kediler nankör derler. bizim kedi 6 aylık, 4-5 aydır bizimle. bebekken sahiplendik. gece herkes odasında uyur o koridorda falan takılır. sabah kim ilk uyandıysa kedi ona yanaşır, sürtünür, kendini sevdirir, ilgi ister. geçen sabah kapım aralık kalmış geldi yatağıma çıktı beni uyandırdı. yanıma yattı mır mır uyudu. dışarı gitsek birkaç saat, her geldiğimizde kapının dibinde olur ve kucağımıza atlar, özler çünkü. sürtünür devamlı, ilgi ister. kendi başına evde dolanır, bir yerlerde uyur sonra birimizin yanına gider sırnaşır. hayvan hayvanken hayatında olanlara ilgi göstermeyi, sevgi göstermeyi bilirken sevgili diye hayatımızda olan kişiler biz aramadıkça aramıyorsa, biz sormadıkça sormuyorsa, kendiliğinden ilgi göstermiyorsa hayatımızda tutmanın ne anlamı var?

boğa olabılır mı 😂 o değilde konu sahıbı kaç kişi sormuş yaşına bile cevap vermiyor
Ya toprak ya su grubu diye düşünüyorum ben. Ağırlıkla ya oğlak ya boğa diye geçiyor içimden. Cünkü toprak grubundan en umursamazları bunlar. Hatta adamın genel hatlarıyla haritasını bile çok merak ettim. 4 sene bu kişilikle nasıl yürür? Tek kişilik ilişki resmen.

Ya toprak ya su grubu diye düşünüyorum ben. Ağırlıkla ya oğlak ya boğa diye geçiyor içimden. Cünkü toprak grubundan en umursamazları bunlar. Hatta adamın genel hatlarıyla haritasını bile çok merak ettim. 4 sene bu kişilikle nasıl yürür? Tek kişilik ilişki resmen.
Zar zor yurudu zaten. Hep bitirmek istedim ama bir turlu yapamadım. Benim için yorucu bir ilişki oldu. Ona sorsak her ilişkide olan seyler der herhalde

Yay malesef. Ben de yengecim. Burclara bakınca bile olma ihtimalimiz yok. Gerisini siz düşünün
Yay mı? Oda olur umursamaz ve vurdumduymazlardır onlarda. Babam yay allahuekber dağlarına uzanıyor vurdumduymazlığı ama evlilik hayatında bile annemi arayıp sorar hatta mesaj bile atar.

Sizi sevmiyor olabilir mi?

Yay mı? Oda olur umursamaz ve vurdumduymazlardır onlarda. Babam yay allahuekber dağlarına uzanıyor vurdumduymazlığı ama evlilik hayatında bile annemi arayıp sorar hatta mesaj bile atar.

Sizi sevmiyor olabilir mi?
BEn de artik sevmedigini dusunuyorum.

bunca zamandır bukadar sabretmenızın karşılığı bu olmamalı , sizde biraz kendınızı düşünün artık . bunu mu hakedıyorsunuz ? açın bıraz Adil yıldırım ızleyın keyfınız yerine gelsin ayol
Daha once de bu kisiyi tavsiye etmislerdi. Ilk zamanlar iyi de sonra o da bayiyor sanki:confused:

Şimdi terk etmek kötü hissettirecekse kuzeni düzenlene kadar bekleyip terk etmelisiniz. Kuzeninin nesi varmış bu arada çok geçmiş olsun
Bana durumu kotu demisti ama simdi vefat ettigini soyledi. Sehir disinda olduklari icin kimseye simdilik soylemiyorlarmis\ fenalasacak akrabalarina sakinlestirici yaptirip soyleyeceklermis. Cenazeyi goturunce soylencekmis. Off yaa nasil uzuldum.

Allah rahmet eylesin.
Yani kusura bakmayın merak ettim neden öldü? Kaç yaşındaydı?

Yay malesef. Ben de yengecim. Burclara bakınca bile olma ihtimalimiz yok. Gerisini siz düşünün
Keşke sayfalarca yazana kadar burcunu söyleseydiniz :) Çok klasik yay işte gamsız ve vurdumduymaz. Allah rahmet eylesin bu arada kuzen için.

Back
X