Arkadaşlarıyla gece dışarı çıkmak istiyor

çift olmak demek yapışık ikiz olup her yere beraber gitmek demek değil. onun da senin de ayrı ayrı yaşadığınız şeyler olacak ki birbirinizden sıkılmayın. çok yanlış yapıyorsun bence. bırak gitsin, sen de kız arkadaşlarınla takıl bir akşam onsuz mesela. sonuçta bu çocuk 23 yaşında. 43 yaşında değil ki aman oturayım evde ne işim var dışarda desin. elbetteki bara da cafeye de gitmek isteyecek arkadaşlarıyla. biraz serbest bırakın birbirinizi bence.

yaa sen sevgiline güveniyorsun ama bara ya da başka bir yere arkadaşlarıyla gidince kıyametleri koparıyorsun. erkekler bu kısıtlamalardan pek hoşlanmıyor. bırak gezsin, buluşsun arkadaşlarıyla.. o görüştüğü kişiler dışardan ipsiz sapsız gibi görünüyor olabilir ama o ortama girmeden onları tanımadan anlaşılabilecek bir durum değil bu. onlar hakkında yanlış da düşünüyor olabilirsin.. bırak sevgilin hangi arkadaşlarının yanında rahatsa onlarla çıksın dışarı..

yaa sen sevgiline güveniyorsun ama bara ya da başka bir yere arkadaşlarıyla gidince kıyametleri koparıyorsun. erkekler bu kısıtlamalardan pek hoşlanmıyor. bırak gezsin, buluşsun arkadaşlarıyla.. o görüştüğü kişiler dışardan ipsiz sapsız gibi görünüyor olabilir ama o ortama girmeden onları tanımadan anlaşılabilecek bir durum değil bu. onlar hakkında yanlış da düşünüyor olabilirsin.. bırak sevgilin hangi arkadaşlarının yanında rahatsa onlarla çıksın dışarı..

tanıyorum arkadaslarını tanımasam onyargı yapmam kı zaten.bılıyorum fazla sıkmak ıyı degıl ama elımde olmadan yapıyorum işte.mesela gıtsn arkadaslarıyla takılsn etsn ben bunlara bısı demıyodum zaten bu gece clubu olaynda koptu olay.ama bndan snra baklm kendımı gerı cekıcem dedııgnz gbı bakalm nasıl olacak..tşk ederm

Back
X