- Konu Sahibi pembeveduru
-
Kendini kasıyosun galiba ne anlatsam diye. O zaman daha çok tıkanırsın. Ben de çok konuşan geveze tabir edilen bayanlardan değilim ama böyle şeylerde laf lafı açar. Neyseki spor, siyaset, magazin, diyet gibi konularda kendi fikirlerime sahibim de yeni tanıştığım insanlarla bile iletişime geçebiliyorum. Bence bu tip konularda geliştirmelisin kendini çünkü bunların bütünü genel kültür anlamına gelir.
Geçen günlerde yaşadığın bir olayı anlatmakla başlayabilirsin. Kendi görüşünü katarsın doğrusuyla yanlışıyla.
Kitap okuyor musun bilmiyorum ama okuduklarından bahsedebilirsin.
haklısın canım.çok çabuk ısınamıyorum insanlara...çok sıcak görünsemde...kendimi gelişmiş hisstmiyorum malesef dediğin gibi. yani zamanında çok magazin izlerdim bebek geldi 2 yıldır hiç bakmıyorum magazin....siyaset sevmem.sporda yürüyorum o kadar.kitapsa çocukyetiştirmek hakkında çok kitap okudum. bazende roman hepsi bu..belki daha çok fikir verirsin diye ayrıntılı yazdım
ben de konuşkan değilimdir.Genelde dinleyen taraf olurum.Çok imrenmişimdir konuşkan insanlara
Bende mesaj sayısı çok olanları çok konuşkan sanırdım:)
ayyy işte onu yapmak istemiyorum feci vicdan azabı duyuyorum eve gelince neden dedim neden dedimm diye...dedikodu istemiyorum ya...yani benim sorunum aslında ilk bikaç görüşmede moda komik olaylar konuştun bitiyor yaaa sonra ne konuşulacak
Konusacak bir konu bulamayan insanlar, baska insanlarin arkasindan konusur ve onlarin dedikodusunu yapar. Ben kendimden bilmiyorum.
Ben ne mi konusuyorum; begendigim filmleri, aldigim malzemeleri(kiyafet olsun , makyaj malzemesi olsun), sevinclerimi, kederlerimi , gunluk olaylari, gezdigim yerleri, gittigim kurslardaki komik olaylari vs vs...
ben bikaç görüşmeden sonra komşularımla filan ne konuşsam bilemiyorum... saçma gelebilir belki ama bana yardımcı olun..sorun şu.. erkekler gibi spor sevmem futbol konuşamam.siyasete bulaşmak istemem.... eşimle sorunlarım ve kayınvalidemle sorunlarımı anlattım ve yanlış yaptığımı düşünüyorum.aslında anlatsam rahatlıyorum ama bunu insanlar sonradan kulllanır gibi geliyor.tecrübeylede sabit...saçma sapan sinir bozucu samimi olmayan yorumlar yapıyorlar.yemek tarii derseniz eee artık internet tarif dolu.çocuktu ev işleriydi derseniz onlarda 5 dkda bitiyor konuşmak.ben dostları kastedmiyorum.çünkü onlarla her konu uzun uzun konuşulur ve pişmanlık duyulmaz. arkadaşlıkları söylüyorum. hani şu hergün haftada birkaç gün buluşan arkadaşlar komşular ne konuşur? sizler nasıl yürütüyosunuz ilişkilerinizi?
iyide böyle zamanlarda önden konuşmanı hazırlayıp,monitörden okuyamazsın..
veya aksamdan kompozısyon butunlugunde neler konuşacağını bı kagıda yazamazsın..
genelde laf lafı acar..çocuklardan gırersın,yemeklerden çıkarsın..
eşlerden gırersın,temızlıkten çıkarsın..
dizilerden girersin,kılolardan çıkarsın..
Cok iyi tespit etmissin. Ben de sirf konusmak icin arkadaslar arasi muhabbetlerin dedikoduya saptigini dusunuyorum, konusacak konu olmasin, arkadaslik olmasin, gunaha girmekten daha mi onemli, yeterince gunahim var zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?