Arkadaşlarla toplanmak:

Arkadaşınızı önce uyarın cömert davranmayı bi kenara bıraksın.. hesap gelince pos makinası da isteyin herkes kartıyla kendi hesabını teker teker ödesin para bozdurma işi olmadığı için daha pratik oluyor kalabalıkla

Ay en gıcık insan tipi gelir yer içer hesap gelince ilgisiz davranır lavaboya gideceği tutar sonra feyste vs yer paylaşımı yapar süper eğleniyoruz,kızlarla sohbet koyu bilmem ne bide acayip sosyalizm sosyallikten ölüyorum triplerine girer sanal alemde....

Valla ben bu konuda açık sözlüyümdür, toplanıp bir yerlere yemeye içmeye gidiyorsam gittiğim insanlarla da belli bir samimiyetim vardır zaten. Mahçubiyet, şu bu o, anlamam. Adil bir yöntemle ödenecek o hesap. Ha içinden gelmiştir, birisi ısmarlamak istemiştir o çok ayrı konu ama neden bir kişi ödesin ki? Ya kişi sayısına bölünür ya da herkes yediği, içtiği neyse onun parasını öder. Söyleyin açık açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…