bunu konu edemiyorum,bence de bolusulmeli .teklıf etsem ayıp olur gıbı gelıyoHesabı neden bir kişi ödüyor ki?
Hesap gelir, kaç kişiysek böleriz, öderiz biz toplaşınca.
Evde birşey yapmak zorunda değilsiniz. Dışarıdan alın . Hem ev daha rahat :)bu da pek mumkun olmuyo kızlar sadece bi gün calısmıyoruz hepımız.ama belkı sartları zorlarsam ayda yılda bır boyle yapıcam dedıgınız gıbı kımseyı kırmadan ılıskılerı devam ettırmenın baska yolu yok gıbı.
sankı bu durum sadece benı rahatsız ediyor gıbı ısın garıbıo arkadaşı davet etmeyin anlar ozaman
benim de vardı böyle arkadaşım artık görüşmüyorum bir iki ödersin de herşey karşılıklıdır insan kendini enayi gibi hissedince gittiği yemekten de arkadaşla buluşmaktan da zevk alamıyor sinir küpü olup dönüyür evesankı bu durum sadece benı rahatsız ediyor gıbı ısın garıbı
İnan ki çok haklısın.Yani hoş zaman geçirmek bir kenara dursun daha çok stres yapıyor bende de bu durum.benim de vardı böyle arkadaşım artık görüşmüyorum bir iki ödersin de herşey karşılıklıdır insan kendini enayi gibi hissedince gittiği yemekten de arkadaşla buluşmaktan da zevk alamıyor sinir küpü olup dönüyür eve
kızlar aynen çok sağolun ya kararlı davranıcam ya da hıc gorusmeyecegım ben de hesabımı bılmelıyım
Doğru bu da ihtimaller dahilindeydi ama oturup apple ın saatini almaktan bahsediyor,çok elzem bir şey değil mesela o masadakiler de şaşırdı.Hadi bunu da geçtim.Eğer başkasına bi hesap ödeteceksem tatlı,kahve sınırsız çay da içmem herhalde diye düşünüyorum.Çünkü herkes atıyorum bir kahve alıyorsa her garson geldiğinde geri de çevirmiyor e madem çevirmiyor.Neden biraz olsun nezaket göstermiyor bana çok tuhaf geliyor işin bu kısmı yoksa tabiki de içtiği iki çayın lafını yapmayız.Ama çok çay içtim acıktım fln deyip iş yiyeceklere kadar uzanıyor.Bilmiyorum hiç ne düşünmeliyim?belki parası yoktur. varsa da, demek ki arkadaşınız cimri. onu bu yönüyle kabul edip sevmeyi deneyin. kimse kusursuz değil.
benim de vardı öyle arkadaşlarım çok beleşçilerdi bildiğin kan emicilerdi ama biz güler geçerdik o huylarına ne istiyolarsa da ısmarlardık dostluklarına değer verirdik yapı meselesi ben zaten pek prensiplerime bağlı biri değilimDoğru bu da ihtimaller dahilindeydi ama oturup apple ın saatini almaktan bahsediyor,çok elzem bir şey değil mesela o masadakiler de şaşırdı.Hadi bunu da geçtim.Eğer başkasına bi hesap ödeteceksem tatlı,kahve sınırsız çay da içmem herhalde diye düşünüyorum.Çünkü herkes atıyorum bir kahve alıyorsa her garson geldiğinde geri de çevirmiyor e madem çevirmiyor.Neden biraz olsun nezaket göstermiyor bana çok tuhaf geliyor işin bu kısmı yoksa tabiki de içtiği iki çayın lafını yapmayız.Ama çok çay içtim acıktım fln deyip iş yiyeceklere kadar uzanıyor.Bilmiyorum hiç ne düşünmeliyim?
Parali gun yapin madem bulusuyorsunuzBir arkadaşım var artık eskisi kadar görüşmeme kararı aldım.Olayı şöyle özetleyeyim.Biz 4-5 arkadaşız yaklaşık beş senedir arkadaşız bekarlık yıllarından.Artık evlilik vs den ötürü eskisi gibi görüşemiyoruz ama görüştüğümüzde de epey takılıyoruz.Dışarda görüşüp bir restaurant ya da cafeye her gittiğimizde epey muhabbet edilip bi sürü şey yenilip içildikten sonra iş hesaba gelince oldukça çekimser davranıyor.İçimizden bir arkadaş son derece cömert davranıp gidip bize hissettirmeden bir kaç kez ödedi.Ancak ben bunun bi daha tekrarlanmamasını rahatsız olduğumu dile getirdim,hepimiz çalışıyoruz kimse kimsenin yediğini içtiğini ödemek zorunda değil.Yine bu buluşmalardan birinde arkadaşıma yine önce davranmasın fırsat vermeyelim ben kalkıyorum garsona söyleyeceğim dediğimde duymamazlıktan geliyor,ya evet öyle yapıyor insanı mahçup ediyor diyor ama hiç harekete geçmiyor.Bi kaç kere de sırf mahçup olduğumdan beş altı kişinin hesabını ben ödemek zorunda kaldım.Buluşmalara katılmayınca da herkese birden ayıp oluyor.Çözüm olarak hepsiyle ayrı ayrı görüşemeyeceğime göre hiçbiriyle görüşemeyeceğim sanırım.Başka bi yolu var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?