arkadasligimi bitirmeli miyim?

gunlerdir dusunup isin icinden cikamadigim bir konu.Birkac yildir tanistigim bir arkadasim vardi. Ablamin kayni var bir de zamaninda bana yurumus benden yanit alamayinca anneme yonelmis hatta annesinin cocukluk arkadasiyla bile sevgili olmus biriydi. Onu evimden yaka paca da kovdum olse uzulmeyecegim gorunce kin tuttugum biri haline geldi derken en yakin arkadasim ondan hoslandigini soyledi. Oysa ki butun yasananlari anlatmistim bunlara ragmen onunla evlenmek istedigini soyluyor. Ablamin kayni oncelerden adi gecince "hani o sisko arkadasiniz mi"derdi. arkadasim hakkinda böyle konusan biri ve kazik yemis gibi hissediyorum. İnsanin arkadasi boyle seylere ragmen nasil bunu yapar ? Arkadasligimi bitirmeli miyim nasil konusmaliyim?
bence arkadaslıgınızı kesmelısınız boyle ınsanlar ne cevrenızde ne hayatınızda olmamalı
yanlıs ınsanlar beraberınde yanlısı getırır arkadas falan degıl o herseyı anlatmıssınız bılıyor bırde o kısıyle evlenıcem dıye karsınıza cıkıyor rezıl

bence arkadaslıgınızı kesmelısınız boyle ınsanlar ne cevrenızde ne hayatınızda olmamalı
yanlıs ınsanlar beraberınde yanlısı getırır arkadas falan degıl o herseyı anlatmıssınız bılıyor bırde o kısıyle evlenıcem dıye karsınıza cıkıyor rezıl
evet yanlislara ragmen yanlis insana goz diken benim esime de goz diker rabbim korusun boyle insanlardan

agladi baya cocugum yasinda biri bunu nasil yapar diye ablam evlenmek uzereydi konuyu acamadi olan onlara olur diye ama ben yakaladim psikolojim bozuldu
Olan niye onlara olsun ki? Enişten bu durumda sapik kardeşini savunacak değildir heralde. Savunursa ablanın yapması gereken yol yakınken ayrılmak olur. Böylece de sapik bir aileden, ailecek kurtulmuş olurdunuz...

Olan niye onlara olsun ki? Enişten bu durumda sapik kardeşini savunacak değildir heralde. Savunursa ablanın yapması gereken yol yakınken ayrılmak olur. Böylece de sapik bir aileden, ailecek kurtulmuş olurdunuz...
babam ogrenseydi elinden kaza cikardi belki de o yuzden sustu o ailenin icindeyken bile igrenc hissediyorum

ilk ailesi tepki gösterdi sonra normallestirdi onlar annesi hala gelir benim oglum aslinda kotu degil der 🤣
aynısını düşündüm, annenize yürümesini bile kafasında normalleştiren bir insandan her şey beklenir. ahlaki sınırı yok demek ki

Arkadaşınızla aranıza büyükkkk bir mesafe koyun. Arkadaşınızın olanları bildiği halde bilmiyormuş gibi yapmasına da şaşırmayın..Zira ben arkadaşımın aşkında öldüğü çocugun peşinde koşarken, çocuğun en yakın arkadaşına bizim aramızı yap diye yalvarıp sonra da o yalvardığı çocukla evlendiğini gördüm😂O zamanlar çocuğun arkasından bu gerizekalı da bana yazıyo yeaa derdi, hatırlatınca “aaa yok canımm x hiç öyle bir çocukk değilll” dedi..oww baby tamam o zaman dedim, sonra ne oldu biliyormusunuz, geçmişi bilen insanlardan biri olduğum için ilk beni çıkardılar hayatlarından, sanki ben bayılıyodum o ayrı, ışık hızıyla uzaklaştık…Onlara zaten bu fırsatı vermeden siz yapın bunu..

Back
X