- 19 Mart 2019
- 61
- 18
- 38
- Konu Sahibi yumurtalisucuk
yiyecegi pok olsun da baskasina bulasmasiiinBırakın ne poh yerse yesin
Siz de bundan sonra ona göre davranırsınız
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yiyecegi pok olsun da baskasina bulasmasiiinBırakın ne poh yerse yesin
Siz de bundan sonra ona göre davranırsınız
![]()
paralel evrende dusuk butceli behlul buBu nasıl kayın be
Tek başına Dallas
ne ayselmis yahuGörmedim yazdığınızıne kadar özlediysek ayseli herkesi ona benzetiyoruz
![]()
Siz tabii ki sırlarınızı vermediysenizyiyecegi pok olsun da baskasina bulasmasiiin![]()
Yalnız azönce bir konusu üste taşınmış hemen girdim konuya Aysel'in banı kalktı mı diye yok kalkmamış ama azönce msjlaşmış biriyle o nasıl oluyor kiGörmedim yazdığınızıne kadar özlediysek ayseli herkesi ona benzetiyoruz
![]()
Bu konu gerçekse eğer siz ablanızı gerçekten onlara kurban etmişsiniz yazık üzüldüm ablanıza...hahshah tum ailesi biliyo hepsi susmus oglum diyor
film cekilse rekor kiracak seyleri yaşıyoruz resmeenArkadaşınızla aranıza büyükkkk bir mesafe koyun. Arkadaşınızın olanları bildiği halde bilmiyormuş gibi yapmasına da şaşırmayın..Zira ben arkadaşımın aşkında öldüğü çocugun peşinde koşarken, çocuğun en yakın arkadaşına bizim aramızı yap diye yalvarıp sonra da o yalvardığı çocukla evlendiğini gördümO zamanlar çocuğun arkasından bu gerizekalı da bana yazıyo yeaa derdi, hatırlatınca “aaa yok canımm x hiç öyle bir çocukk değilll” dedi..oww baby tamam o zaman dedim, sonra ne oldu biliyormusunuz, geçmişi bilen insanlardan biri olduğum için ilk beni çıkardılar hayatlarından, sanki ben bayılıyodum o ayrı, ışık hızıyla uzaklaştık…Onlara zaten bu fırsatı vermeden siz yapın bunu..
safiz da salak degiliz sir tek kisiliktiirSiz tabii ki sırlarınızı vermediyseniz
Pek de düsünmeyin bazı şeyleri![]()
maalesef gercek her halt yenir hali altina supurulur onlarda ...Bu konu gerçekse eğer siz ablanızı gerçekten onlara kurban etmişsiniz yazık üzüldüm ablanıza...
fake derken kanit mi istiyorsun gerçektenBu kadar bariz olunca, fake demek bile keyif, tad vermiyor. Hadi biraz gayret yaa, gercekten.
Bu kadar bariz olunca, fake demek bile keyif, tad vermiyor. Hadi biraz gayret yaa, gercekten.
Bu arada sucukluyumartaya yapilcak şey değil bu![]()
Meselaaa ben feykim diye bagiran konular yazmayabilirsiniz.gunlerdir dusunup isin icinden cikamadigim bir konu.Birkac yildir tanistigim bir arkadasim vardi. Ablamin kayni var bir de zamaninda bana yurumus benden yanit alamayinca anneme yonelmis hatta annesinin cocukluk arkadasiyla bile sevgili olmus biriydi. Onu evimden yaka paca da kovdum olse uzulmeyecegim gorunce kin tuttugum biri haline geldi derken en yakin arkadasim ondan hoslandigini soyledi. Oysa ki butun yasananlari anlatmistim bunlara ragmen onunla evlenmek istedigini soyluyor. Ablamin kayni oncelerden adi gecince "hani o sisko arkadasiniz mi"derdi. arkadasim hakkinda böyle konusan biri ve kazik yemis gibi hissediyorum. İnsanin arkadasi boyle seylere ragmen nasil bunu yapar ? Arkadasligimi bitirmeli miyim nasil konusmaliyim?
kime anlattiysam sen karisma dedi benim karıştığım bisey yok ki ortada arkadasimdan yedigim koca bir kazik var cok teşekkür ederimBol bol Behlül'ü izleyip örnek model alıyor kendine sanırım
Sizin anlattığınızı kaale almayanı arkadaşlığımı devam ettirme konusunda da ben kaale almazdım..
feyk degil"fake" ikincisi de fake olup elime ne gecebilir sizlerden yorum alinca elime ne gececekMeselaaa ben feykim diye bagiran konular yazmayabilirsiniz.
Dedi imla piremsesi. Feyk feyk feykfeyk degil"fake" ikincisi de fake olup elime ne gecebilir sizlerden yorum alinca elime ne gececek![]()
tesekkur ederim iltifat icinDedi imla piremsesi. Feyk feyk feyk![]()
evet anneme omrum hayatim tarzinda mesajlar yazmisti zamaninda . evet korktugum o ama bitirmeliyimAnneme yürüdü derken?
Arkadaşınız evlense zaten rahat edemeyeceksiniz. Konuyu biliyorsun bu yüzden arkadaşlığımıza devam edemem. Diyin bitirin. Sonra işler sen kocamı kıskanıyorsuna dönüşmesin