arkadasligimi bitirmeli miyim?

Görmedim yazdığınızı 🤗 ne kadar özlediysek ayseli herkesi ona benzetiyoruz😅
Yalnız azönce bir konusu üste taşınmış hemen girdim konuya Aysel'in banı kalktı mı diye yok kalkmamış ama azönce msjlaşmış biriyle o nasıl oluyor ki 🤔 kaç gündür yok banlı kız!!

Arkadaşınızla aranıza büyükkkk bir mesafe koyun. Arkadaşınızın olanları bildiği halde bilmiyormuş gibi yapmasına da şaşırmayın..Zira ben arkadaşımın aşkında öldüğü çocugun peşinde koşarken, çocuğun en yakın arkadaşına bizim aramızı yap diye yalvarıp sonra da o yalvardığı çocukla evlendiğini gördüm😂O zamanlar çocuğun arkasından bu gerizekalı da bana yazıyo yeaa derdi, hatırlatınca “aaa yok canımm x hiç öyle bir çocukk değilll” dedi..oww baby tamam o zaman dedim, sonra ne oldu biliyormusunuz, geçmişi bilen insanlardan biri olduğum için ilk beni çıkardılar hayatlarından, sanki ben bayılıyodum o ayrı, ışık hızıyla uzaklaştık…Onlara zaten bu fırsatı vermeden siz yapın bunu..
film cekilse rekor kiracak seyleri yaşıyoruz resmeen 🤣 dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar islerine gelmiyo yarin ben de bitirecegim bu arkadasligiii 🌼

Bu kadar bariz olunca, fake demek bile keyif, tad vermiyor. Hadi biraz gayret yaa, gercekten.
fake derken kanit mi istiyorsun gerçekten
IMG_20211211_210711.webp

Bu kadar bariz olunca, fake demek bile keyif, tad vermiyor. Hadi biraz gayret yaa, gercekten.

Bu arada sucukluyumartaya yapilcak şey değil bu :KK43:

Bol bol Behlül'ü izleyip örnek model alıyor kendine sanırım🙄

Sizin anlattığınızı kaale almayanı arkadaşlığımı devam ettirme konusunda da ben kaale almazdım..

gunlerdir dusunup isin icinden cikamadigim bir konu.Birkac yildir tanistigim bir arkadasim vardi. Ablamin kayni var bir de zamaninda bana yurumus benden yanit alamayinca anneme yonelmis hatta annesinin cocukluk arkadasiyla bile sevgili olmus biriydi. Onu evimden yaka paca da kovdum olse uzulmeyecegim gorunce kin tuttugum biri haline geldi derken en yakin arkadasim ondan hoslandigini soyledi. Oysa ki butun yasananlari anlatmistim bunlara ragmen onunla evlenmek istedigini soyluyor. Ablamin kayni oncelerden adi gecince "hani o sisko arkadasiniz mi"derdi. arkadasim hakkinda böyle konusan biri ve kazik yemis gibi hissediyorum. İnsanin arkadasi boyle seylere ragmen nasil bunu yapar ? Arkadasligimi bitirmeli miyim nasil konusmaliyim?
Meselaaa ben feykim diye bagiran konular yazmayabilirsiniz.

Bol bol Behlül'ü izleyip örnek model alıyor kendine sanırım🙄

Sizin anlattığınızı kaale almayanı arkadaşlığımı devam ettirme konusunda da ben kaale almazdım..
kime anlattiysam sen karisma dedi benim karıştığım bisey yok ki ortada arkadasimdan yedigim koca bir kazik var cok teşekkür ederim ❤️

Arkadaşınıza zaten bütün uyarıları yapmışsınız midesi bunları kaldırıyorsa demek.. yalnız evlilik hayallerinin gerçek olacağını sanmıyorum. Muhtemelen biraz da arkadaşınızla şansını deniyor.

Anneme yürüdü derken?

Arkadaşınız evlense zaten rahat edemeyeceksiniz. Konuyu biliyorsun bu yüzden arkadaşlığımıza devam edemem. Diyin bitirin. Sonra işler sen kocamı kıskanıyorsuna dönüşmesin

Anneme yürüdü derken?

Arkadaşınız evlense zaten rahat edemeyeceksiniz. Konuyu biliyorsun bu yüzden arkadaşlığımıza devam edemem. Diyin bitirin. Sonra işler sen kocamı kıskanıyorsuna dönüşmesin
evet anneme omrum hayatim tarzinda mesajlar yazmisti zamaninda . evet korktugum o ama bitirmeliyim

Back
X