Arkadaşlık ayarını bir türlü tutturamıyorum

yaaaaaa sağol haber verdiğin için çok tatlısınnnn. Yaptığın yorumlara da şöyle bir baktım ve sinirini kk platformunda ufak ufak iğnelemelerle çıkardığın sonucuna vardım. Yorum tarzların oldukça çirkin burası bir paylaşım yeri illa okuyup yorum yapmak istiyosan konulara odaklan kelimelere değil ki yanında oyuncak geçen s ile başlayan 4 harfli kelimeyi bilmiyosan senin "problemin" :dondurma:

Senin gibi küfürlü cümleler bilmemek benim problemim o kadar büyük bi problem ki nası başa çıkarım bilmiyorum:( o senin bakış açın genelleyip kendine bi köşe yapmaya hiç çalışma. Burda beni seven yorumlarımı seven o kadar kişi var ki yorumun bir hiç :))

Ayrıca akıllım ilk yorumuma bakarsan tamamen konunla alakalı bi tavsiye Zekan edebin terbiyen ergenliğin beni cidden üzdü o yüzden bu sana son İĞNELEYİCİ yorumum

Senin gibi küfürlü cümleler bilmemek benim problemim o kadar büyük bi problem ki nası başa çıkarım bilmiyorum:KK43: o senin bakış açın genelleyip kendine bi köşe yapmaya hiç çalışma. Burda beni seven yorumlarımı seven o kadar kişi var ki yorumun bir hiç :))

hahahha küfür mü pardon? O kelime ne zamandan beri küfür oluyor? Çok cahilsiniz üstelik bir de böyle doğal şeyleri küfür sanacak kadar üzücü bir durumdasınız. Pek sevilecek yorum göremedim, ha bazen şu kk'da pek bi beğenilen ""konu sahibine kapak olsun tarzı çok beğeni alan yine iğneleyici yorumlardan bahsediyorsanız tam sizin tarzınız evetttt :KK47:

Ayrıca akıllım ilk yorumuma bakarsan tamamen konunla alakalı bi tavsiye Zekan edebin terbiyen ergenliğin beni cidden üzdü o yüzden bu sana son İĞNELEYİCİ yorumum

Kelimeyi anlamadıysan sayfayı kapatıp hayatına devam etmek dururken, gelip üşenmeden harf alabilir miyim gibi yorum yapan birinin karşısındakine ergen demesi beni üzdü. Ama söz psikolojiyle ilgili bir projem olduğunda sanalda senin gibi iğneleyen tipleri ele alcam :spor:

Genel olarak bu tip insanlardan uzak dururum. Hatta terslenirim sert çıkarım. Tavırlarınız ortamı yumuşatmaz .aksine insanları geriyor. Yapacağınız şey bi sabah ciddi anlamda karar verin. Geri çekilin. İşinizi yapın. Sorulara sevimlilikle cevap verin. Gülümseyin. . O kadar. Saka yapmayın. Kahkaha atmayin. Muhabbete girmeyin. Daha düzgün arkadaşlıklar böyle kuruluyor

Back
X