Arkadaşlık bağı

BlueDesertRain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
2.432
3.044
133
Öncelikle iyi günler.
Yıllardır konustugum bir arkadasim var cok samimi degiliz ama sevdigim bir arkadasimdir.Ne zaman konussam kiskandigini hissediyorum. Agziylada söylüyor. Esimi ,esimin bana ilgisini, basarimi , arkadaslarimi, gezmemi herseyimi kıskanır oldu. Ne zaman konusup agzimdan birsey kacirsam ertesi gun basima bir is geliyor.Esin ne kadar iyi dese aksama yok yere adamla kavga ediyoruz. Hayatta çok yanlis yaptı hep yanında olmaya calistim .Oda benm zor günümde yanimdaydi. Acikcasi mesafe koymayada kiyamiyorum sizce ne yapmaliyim?

Mesafe koymalısınız.
Yapamam diyorsanız devam.
Başka ne önerilebilir ki?
Kem gözlü demeye getiriyorsunuz, kıskandığını da söylüyormuş ağzıyla, ee nesine kıyamıyorsunuz ilginç.

Bence kendinize şunu sorun, o olsa beni mi tercih eder yoksa kendi huzurunu mu? Duygusal yaklaşımınızdan dolayı bunu söylüyorum.

Ama bana kalırsa hayat huzur kaçıran insanlara ayıramayacak kadar kısa.

Öncelikle iyi günler.
Yıllardır konustugum bir arkadasim var cok samimi degiliz ama sevdigim bir arkadasimdir.Ne zaman konussam kiskandigini hissediyorum. Agziylada söylüyor. Esimi ,esimin bana ilgisini, basarimi , arkadaslarimi, gezmemi herseyimi kıskanır oldu. Ne zaman konusup agzimdan birsey kacirsam ertesi gun basima bir is geliyor.Esin ne kadar iyi dese aksama yok yere adamla kavga ediyoruz. Hayatta çok yanlis yaptı hep yanında olmaya calistim .Oda benm zor günümde yanimdaydi. Acikcasi mesafe koymayada kiyamiyorum sizce ne yapmaliyim?
niye kıyamıyosunuz anlamadım ki.
sana zararı dokunan hakkında fesatlık besleyen birine bu yumuşaklık fazla:))

Aynen öyle. Benden cok kotu bir hayatida yok oysaki...
ya boşver görüşme. benim yakın dediğim arkadaşım yıllarca yurtta aynı odada kaldığım yediğim içtiğim ayrı gitmeyen kız sözümde bildiği halde benimle aynı elbiseyi giymişti. bir daha da görüşmedim. hayat onsuz da güzel :D siz de görüşmeyin

Koy mesafeni gitsin yahu arkadaşlık tamam da göbek bağınız bir mi kesildi sizin?Size kıskançlığından zarar veriyor siz yok zor günümde yanımdaydı yok ben onun yanındaydım.Yarardan çok zararı varsa arkadaşlığı bitirmek gerek.

ya boşver görüşme. benim yakın dediğim arkadaşım yıllarca yurtta aynı odada kaldığım yediğim içtiğim ayrı gitmeyen kız sözümde bildiği halde benimle aynı elbiseyi giymişti. bir daha da görüşmedim. hayat onsuz da güzel :KK70: siz de görüşmeyin

Sozunuzde ayni elbise mi siz ne yaptiniz :skandal:.Bende cok yasadim ya .Elbisemi beğendi istedi olmaz sana dedim sen tombiksin dedi bana esimin yaninda

Sozunuzde ayni elbise mi siz ne yaptiniz :skandal:.Bende cok yasadim ya .Elbisemi beğendi istedi olmaz sana dedim sen tombiksin dedi bana esimin yaninda

krem bi elbisenin üstüne parlak taşlı bir kolyeydi.aynı kesim aynı renk bir elbise almış. parlak da bir kolye almış. ablam kızın kolyesini çıkarttırmıştı :D:D:D:D

Kimileri için daha iyisine sahip olmaya gerek yoktur,huydur kıskançlık.
Sendeki ayakkabı 10Tl'dir,çok yakışır .O 100'lük alır yakıştıramaz yine kıskanır.
Olay senin iyi onun kötü vs oluşu değil,tamamen onun huyu ile alakalıdır.
Sürekli şikayet etmen lazım,mutlu olduğunu görmemeli.Ama o kıskanacak diye hayat da kısıtlanmaz ki.
Mesafe koymazsan daha çok kavga edersin.

Kimileri için daha iyisine sahip olmaya gerek yoktur,huydur kıskançlık.
Sendeki ayakkabı 10Tl'dir,çok yakışır .O 100'lük alır yakıştıramaz yine kıskanır.
Olay senin iyi onun kötü vs oluşu değil,tamamen onun huyu ile alakalıdır.
Sürekli şikayet etmen lazım,mutlu olduğunu görmemeli.Ama o kıskanacak diye hayat da kısıtlanmaz ki.
Mesafe koymazsan daha çok kavga edersin.

Bende hic sizlanmam .Surekli soruncada söylüyorum .Yazik oldu anlayacağınız

Ne bencilliği yav o zaman en büyük bencillik bende.Arama her zaman böyle şeyleri hissetsem mesafe koyar görüşmem.Arkadaşlığa da çok büyük bir anlam yüklemiyorum açıkçası belki bu konuda iyi örnek olmam size.

Uniden arkadaşim bu yillarin problemi anlayacaginz tamda boyle bir ornege ihtiyacim var

Back
X