Arkadaşlık bağı

Görüşme sıklığınızı azaltın. Araya zaman girince soğuklukta oluşur unutursunuz birbirinizi.
Yapamam görüşmek istiyorum yine de diyorsanız kendi hayatınızı anlatmayın. Konuyu size döndürmeye çalışırsa kısa cümlelerle geçiştirin.
Bana kalırsa arkadaşlığınızı bitirmeniz en güzeli. Ne sizin huzurunuz kaçar ne de o kıskançlık içinde boğulur. İkiniz için daha hayırlı olur.

Ben böyle insanlar için yeni totem geliştirdim. Totem de değil gerçi de...
Olmayan kötü şeyleri olmuş gibi söylüyorum ya da eşini çekiştiriyorsa "ya yaa tabi bende de var aynı modelden" diyorum ki gözleri, nazarları değmesin. Varsın eşimi huysuz bilsinler varsın dert çekiyorum sansınlar. Ben kapımı kapatıp eşimle, evimde mutlu olduktan sonra vız gelir tırıs gider.

Bir deneyin siz de bunu.

Sürekli görüşmek yerine ayda bir görüşün , özel hayatınızı anlatmayın bu kadar rahatsız ediyorsa özel hayatımı anlatmaya çekinirdim ben.

bi de herşeyi anlatınca insan özellikle sırrını, sonra o sırları dürüm yapıp yediriyorlar laf arasında.. yüzüne vurur gibi..
boş be herşey boş, aileden gayrısı boş..

Arkadaşlarımızı biz seçiyoruz madem eleyin hayatınızdan gitsin.. kimse bişey kaybetmez..
Ama her problem onun nazarindan olmuyor sonuçta o yokken de anlamsız kavgalar olacak.. Bu ara kızımın her dusmesini nazara bagliyorum sonra diyorum belki de fazla koşup zıpliyor.. Bu tarafini da düşünün..

Arkadaşlarımızı biz seçiyoruz madem eleyin hayatınızdan gitsin.. kimse bişey kaybetmez..
Ama her problem onun nazarindan olmuyor sonuçta o yokken de anlamsız kavgalar olacak.. Bu ara kızımın her dusmesini nazara bagliyorum sonra diyorum belki de fazla koşup zıpliyor.. Bu tarafini da düşünün..

Haklisiniz ama ben dikkat ediyorum ozellikle ne zmn gelse eve esimle ilgili konussa birsey cikiyor tesaduf dedim en baslarda inanmadim sonra fark ettim

Haklisiniz ama ben dikkat ediyorum ozellikle ne zmn gelse eve esimle ilgili konussa birsey cikiyor tesaduf dedim en baslarda inanmadim sonra fark ettim

Kesin bişey olacak bugün o gelmişti diye önyargı da olur onu demek istedim..
3 günlük dünyada rahatsız eden arkadaş da en son lazım olan şey.. kurtulun inş

Back
X