- 30 Mart 2009
- 2.148
- 6.459
- 158
- Konu Sahibi bulancak28
-
“Belki çocukken ‘alıngansın’ dediğinizde inanıyordum fakat şu yaşa geldik; hala düşüncelerim ve rahatsızlığım stabil. Demek ki sorun bende değil” deyinO zaman sen yine eskisi gibi alınmaya başladın hani degismistin her şeye darilma huyunu bırakmıştım demeler.para etmiyor çok denedim
Iste kendimi çok kötü hissediyorum boyle olunca.iyiki yılda bir iki görüşüyoruz.laf sokmayı da beceremiyorum ki ahhKendinizi kötü hissettiren kim olursa olsun bence görüşmeyin,
Tamam dostluk iyi hoş güzel ama size oynamalarına müsaade etmeyin
Iste kendimi çok kötü hissediyorum boyle olunca.iyiki yılda bir iki görüşüyoruz.laf sokmayı da beceremiyorum ki ahh
Size huzur veren insanlar olsun hayatınızda. İyi gün dostu her yerde var. Gerçek dostlarınız olsun. 15 sene diyorsunuz. Sizi biliyorlardır, alındığınızı görüyorlardır. Israrla aynı şeyleri yapıyorlarsa değer vermiyorlardır.Merhaba hanımlar bende mi sorun var,yoksa alınganim bilmiyorum.
Benim liseden beri birlikte oldugum bir takım arkadaşlarım var.5 kişiyiz ve 15 yıllık arkadaşız.eskiden beri ortamlarda benim üzerime çok geliniyor.yani laf sokmalar,ardı dan beni bozduklari için gülmeler kahkahalar vs.önceden de aliniyordum,küsüyordum.bana da sen çok alingansin muhatleri yapılıyordu.aradan zaman geçti evlendim tabiki olgunlastik falan derderken dun gece beraber iftar yaptık ama aynı moddalar.ben anlamıyorum.tamam ben de onların yanında rahatım diye konusuyorum falan hemen yine eski muamele.
Geceden beri çok canım sıkkın.bazen de abartiyorsun eski alınganlık huyuna dönme diyorum.bakıyorum grupta en fazla benim üzerime böyle çocukça şakalar yapılıyor.
Ya grubun safı benim iste herkes bana oynuyor.ben de kimseyi kıracak laf dahi etmiyorum.onların böyle yapması da canımı açılıyor.laf cambazı değilim onlar gibi.
Bilmiyorum içim çok fena bir şeyler söyleyin bana.30 yasindayiz artık çocukça muhabbetlerden sıkıldım ya.onlar ise hala ayni
Peki şöyle bir örnek vereyim.iftardan sonra namaz için camiye gittik ve hanımlar için namaz yeri ararken.biraz acele ettim vakit geçmesin diye.hızlı hareket ediyorum.arkadaş da 'ya cami özürlüsu gibi davranma' dedi.Hiç bir örnek vermediğiniz için tahmin ediyorum. Kaç yıllık arkadaş dediğiniz ve bir türlü kendilerini bırakmadığınız insanlar olduğuna göre arkadaşlıkları iyi. Siz hala denilen her şeye alınıyorsanız yüksek ihtimal aşırı alıngansınız. O kadar kötülerse 15 yıldır neyin arkadaşlığını yapasınız, değil mi ama... Sorunu kendinzide arayabilirsiniz. Hepsi birden sizin alıngan olduğunuzu söylüyorsa doğrudur muhtemelen.
Whatsapp grubundan cik bence oralarda daha cok geyik olur.
Kirk yilda bir gorusuyomussun zaten cok yüz verme. Demek ki biraz laubali tipler. Size kasit oldugunu sanmiyorum.
Bulancak'a selamlar
Haklısınız gerçekten ama bu insanlarla tek gorustumuzde bu durum olmuyor hepimiz bir araya geldiğimizde kendilerini benim üzerimde resmen eglence aracı olarak görüyorlarvalla ben artık x senelik arkadaşım diye kimseyi alttan almıyorum. biri gider biri gelir. sanki arkadaş dediğin anan baban mı sanki vazgeçilmez olsunlar? sohbet muhabbet etmeye gezmeye insan çok bulunur. eğer senin dostun değilse sana iyi gelmiyorsa bi insan şutla gitsin bir şey kaybetmezsin. hayat aptal insanları çekmek için çok kısa. yeni arkadaşlar edin. elini sallasan insan dolu.
insanlar zamanla gelişiyor ve değişiyor. uzun süredir arkadaşsın diye aynı kalacaksın diye bir durum yok. eğer artık birbirinize uymuyorsanız zorlama oluyorsa bir şey uzaklaşın. valla insana çooook iyi geliyor. böyle çok insan yolladım ben. çok da mutluyum kararlarımdan.
Zaten ben hepsine ayrı değer veriyorum ve onlardan göremeyince zoruma gidiyor haklısınızSize huzur veren insanlar olsun hayatınızda. İyi gün dostu her yerde var. Gerçek dostlarınız olsun. 15 sene diyorsunuz. Sizi biliyorlardır, alındığınızı görüyorlardır. Israrla aynı şeyleri yapıyorlarsa değer vermiyorlardır.
Bunun farkındayım biliyorum ama artık canım tam etti ve Türkiyenin her yerinden farklı insanlardan yorum istedim buraya konu açarakBenim de tavsiyem görüşmelerinizi azaltmanız yönünde. Canınızı sıktığınıza hiç değmez inanın
Dile getirdim gerçekten söylüyorumCiddi ciddi dile getirmedin mı bunu ?
Ben de laf sokmaya çalışayım karakterime ters“Belki çocukken ‘alıngansın’ dediğinizde inanıyordum fakat şu yaşa geldik; hala düşüncelerim ve rahatsızlığım stabil. Demek ki sorun bende değil” deyin
Ayrıca madem alınganmışsınız, bunu bile bile üzerinize gelmek nedenmiş?
Ben olsam bu arkadaşlarımla görüşmezdim uzun bir süre
Her arkadaş grubunda herkesin ayrı bir özelliği,ayrı bir yeri var.az değil 15 yıllık arkadaşız diyorsunuz,eskiden kalma bir alışkanlık olmalı arkadaşlarınızın tavırları.çok uzuluyorsaniz tatlı tatlı söyleyin bu kadar abartmayın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?