Arkadaslik, dostluk yok mu gercekten?

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.780
1.834
333
Selam kizlar,

Size icimi dökmeye geldim.

Is yerinde tatli, hos, sakin bir arkadasim var. Kisaca anlatmam gerekirse; cok yardimseverdir, kimseyi kolay kolay geri cevirmez, komiktir, beni de ne zaman arasam dinler, gerektigine akil verir. Ben de ona karsi hep iyi olmaya calistim.

Bu ara hayatimizda kimse yok diye dating app indirelim dedi. Onceleri sicak bakmasam da o indirince ben de indirdim. Tinder degil farkli bir app ve matchlesmeye basladim.

Bugun birlikte otururken matchlestigim insanlara bakip kritik yapiyorduk. Birden tuhaf yorumlar yapmaya basladi. Iste sen kisasin boy kistasin olmamali. Uzun erkekler bizimle olmali vs. Ben de gulerek simdiye dek hep uzun denk geldi dedim. Sonrasinda bir cocugun bana yaptigi kura guldu falan. (Cocuk beni etkilemek icin cok tatlisin, dizilerde, filmlerde olmalisin gibi seyler yazmisti.) bu bunu gorunce sen mi filmde olacakmissin gibi vir sey soyledi. Huylandim haliyle.

Ve sonunda birlikte bakmaya devam ederken birden sirtini donup digerleriyle konusmaya basladi. Cok sasirdim. Hic birsey demeden donmesi cok garibime gitti.

Yaptigi davranisin anlamini biliyorum. Sadece sunu merak ediyorum; hic iyi gunumuzu ya da mutlulugumuzu paylasacak dostumuz, arkadasimiz olmayacak mi?

Icimdeki ses yaptigi cok bariz, hayatinda tutmana gerek yok diyor. Ama o zaman da hepten yalniz kaliyorum.

Mesajla yaptiginin yanlis oldugunu, beni kirdigini soylemek istiyorum. Aslinda ne yapmaya calistigini bildigimi ve bunun cok komik oldugunu soylemek istiyorum ama kesin inkar edicek.

Ne dersiniz?
 
Abartmayin mesaj atmayın tabiki
 
Ah ya, hani derler ya kötü gğn değil iyi gün dostu bulamıyoruz artık diye, iki flörtleşmeyi çok görmüş size hey allam . yani ben olsam evet söylerim çok dramatize etmeden tabi durumu, farkında olduğunuzu bilsin yeter, belki biraz da özeleştiri yapar içten içe tabi. Ha ters de tepebilir inkar edip, üste de çıkabilir bu arada elbette özel hayatımdan çok bahsetmezdim bu arkadaşa. Sonra zamana bırakır durumu tartardım sanırım..
 
Böyle burnu kaf dağında insanları hiç sevmem. Yüzeysel görüşün. Manken gibi arkadaşlarım var hiç böyle demediler bana. Yüzleşip ne diyeceksiniz? Daha fazla poposunu kaldırmayın.

Yani ben de yakin arkadaslarimdan hic boyle bir tepki almamistim. Ayni sekilde bu da hic boyle degildi. Cok sakin, kimseyi kirmayan , elestirmeyen biridir normalde.

Yazip yuzlemezsem icimde kalirmis gibi hissediyorum. Belki hatasini anlar ozur diler gibi.
 

Kesinlikle. Teyzemi kaybettim, hasta oldum. Her zaman aradi yanimda oldu. Hala da ne zaman sikintim var desem dinler, tavsiye verir, rahatlatir. Kotu gunde zaten sikinti yokmus, asil sikinti iyi gunumde benimle sevinmesinde, benimle mutlu olmasindaymis.
 
Kimseyle samimi olmayın. Uygulamalardan da birini bulmayın bence karşınıza ne çıkacağı belli değil

Bilmiyorum bu arkadasla kahve icerken, sohbet ederken cok mutlu oluyordum. Birlikte gulup egleniyorduk. Boyle seyleri hayattan cikarinca her sey sikici geliyor bana.

Uygulama benlik degil zaten.
 
Fazla mı alınganlık yaptınız acaba.. aranızdaki samimiyete güvenerek espri yapmış olabilir.
Ben boy muhabbetine gülerdim mesela yakın gordüğüm biri öyle bir şey söylese :)
Diğerine de espriyle cevap verir ti ye alırdım.
 
Yaptigi yorumlara guldum, sikinti etmedim ki yuz ifadesi vs garip olmasina ragmen.

Beni sasirtan nokta birlikte konusurken, birden bire sirtini hatta vucudunu cevirip digerleriyle konusmasiydi. Ve eminim onlar buna laf atmadi, bir sey sormadi. Donmesi tamamen kendiyle ilgiliydi.
 
Kusursuz dost arayan dostsuz kalır demiş atalar.
Onuda öyle kabullen sakın mesaj felan atma. Hele inkar edeceği bi konuysa. Gereksiz bi kaos
 

Eminim güzel bir açıklaması vardır ona da.
Anlattığınız kadarıyla iyi bir arkadaş. İnsanların bazı anları olabilir, ona denk gelmiş olabilirsiniz. Tek bir olaya göre bence sorgulayıp, canınızı sıkmayın.. yerinizde olsam bu konuyu iyileştirerek sorardım. Bir anda bize anlattığın gibi sorarsan, kıskanılmış profile çızebilirsiniz. Öyle bir niyeti yoksa kalbi kırılabilir.. yine içinize sinmezse bir süre gözlemlersiniz tekrarı halinde aranıza seviye koyarsıniz
 
Bazı insanlar karşısındakinin kötü gününde yanında dururlar, o insanın derdi tasası onu mutlu eder, aslında kendi de mutlu değildir karşıdaki de olsun istemez, sanırım sizin arkadaş da bu türlerden, böyle bir arkadaşım vardı, vasat günlerimden sonra başarılar bir bir gelince başka birine dönüştü, hiç konuşayım anlasın derdine düşmedim, yol verdim gitti, kıyıda köşede kendini yesin, bana ne.
 

Zaten kafami bu karistiriyor. Beni bilerek hic kirmadi, bugune dek. Yanimda oldu. Benim baska arkadaslarim da var tabii ki aradigim konustugum, ama hic birine buna oldugu gibi sebep gostermeden arayamiyorum.

Simdi boyle birseyden aramiz bozulsun istemiyorum. Bir de bana aksi gibi cok fazla istek vs gelmis, gercekten imrenmis olabilir.

Zamana birakip, uygun bir zamanda konusmayi dusunuyorum :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…