Kızlar tecrübeli olanlarınızdan yardım istiyorum, şimdi anlatacaklarım büyük ihtimalle çoğunuza çocukça gelecek yada ay dert ettiğin şeye bak diyeceksiniz ama ben ne yapayım bilemedim, şimdi okuldan tanıdığım bi çocuk var okulun ilk haftasından beri her kafamı kaldırdığımda karşımda görüyorum heryerden o çıkıyor sanki, adını öğrenince bir sosyal paylaşım sitesinden arkadaşlık isteği gönderdim ona sinyal yakmak amaçlı :) sürekli yanında dolaşan bir kız vardı arkadaslar sanıyordum ama sevgililermiş tabi bunu fark edince direk sildim kendime yapılmasını istemediğim bişeyi kesinlikle başkalarına yapmıyorum daha sonra çok unutmaya çabaladım hani çok yakışıklıda değil ama onda beni çeken bişeyler var, neyse gel gelelim kızdan ayrıldı bir süre sonra bana daha fazla ilgi göstermeye basladı çoğu arkadasımda tanır onu ay kapıla kapıla bunamı kapıldın diye dalga geçende oldu kendi kendime bende çok sordum aşk böyle bişey olsa gerek, son zamanlarda umursamaz davranışları umudumu söndürdü, yanımdan geçip bakmamalar umursamaz davranışlar falan saklandığını bile düşündüm hani ders aralarında dışarda göremez oldum, hatta bigün eve gelip içim dışıma çıkana kadar bile ağladım yani o derece, söz verdim kendime unutucam diye, ben tam yeminler ederken bi baktım arkadaşlık isteği bundan, ne yapacağımı şaşırdım kaldım yani öyle hiç beklemediğim bi anda çıkıverdi karşıma, şuan korkuyorum kabul etmeye, arkadaşlık için eklemediğinide biliyorum herşeyden haberi var zaten ama eklemesinde arkadaslarımdan birinin payı olabilir söyledilerse falan çok utanırım konuşamam zaten kekeler dururum bide panik atak var bende, şuan en korktuğum şey uzaktan severken dualar ederkenki "o" yine aynı "o" olucakmı benim için ya yakın olunca büyü bozulursa ya çok zıtsak kalbim kırılsın istemiyorum cidden sevdiğimi düşünüyorum arkadaşlarımın beyinlerinin etlerini yedim nerdeyse 3 aydır, daha önce çok kalbim kırıldı aşka inancımı kaybettim çok sözler verildi tutulmadı sizce arkadaşlık istediğini kabul edip konuşmalı mıyım ???
Son düzenleme: