Arkadaşlık isteğini kabul etmeli miyim ?

Burcumsuu

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
6
0
16
Antalya
Kızlar tecrübeli olanlarınızdan yardım istiyorum, şimdi anlatacaklarım büyük ihtimalle çoğunuza çocukça gelecek yada ay dert ettiğin şeye bak diyeceksiniz ama ben ne yapayım bilemedim, şimdi okuldan tanıdığım bi çocuk var okulun ilk haftasından beri her kafamı kaldırdığımda karşımda görüyorum heryerden o çıkıyor sanki, adını öğrenince bir sosyal paylaşım sitesinden arkadaşlık isteği gönderdim ona sinyal yakmak amaçlı :) sürekli yanında dolaşan bir kız vardı arkadaslar sanıyordum ama sevgililermiş tabi bunu fark edince direk sildim kendime yapılmasını istemediğim bişeyi kesinlikle başkalarına yapmıyorum daha sonra çok unutmaya çabaladım hani çok yakışıklıda değil ama onda beni çeken bişeyler var, neyse gel gelelim kızdan ayrıldı bir süre sonra bana daha fazla ilgi göstermeye basladı çoğu arkadasımda tanır onu ay kapıla kapıla bunamı kapıldın diye dalga geçende oldu kendi kendime bende çok sordum aşk böyle bişey olsa gerek, son zamanlarda umursamaz davranışları umudumu söndürdü, yanımdan geçip bakmamalar umursamaz davranışlar falan saklandığını bile düşündüm hani ders aralarında dışarda göremez oldum, hatta bigün eve gelip içim dışıma çıkana kadar bile ağladım yani o derece, söz verdim kendime unutucam diye, ben tam yeminler ederken bi baktım arkadaşlık isteği bundan, ne yapacağımı şaşırdım kaldım yani öyle hiç beklemediğim bi anda çıkıverdi karşıma, şuan korkuyorum kabul etmeye, arkadaşlık için eklemediğinide biliyorum herşeyden haberi var zaten ama eklemesinde arkadaslarımdan birinin payı olabilir söyledilerse falan çok utanırım konuşamam zaten kekeler dururum bide panik atak var bende, şuan en korktuğum şey uzaktan severken dualar ederkenki "o" yine aynı "o" olucakmı benim için ya yakın olunca büyü bozulursa ya çok zıtsak kalbim kırılsın istemiyorum cidden sevdiğimi düşünüyorum arkadaşlarımın beyinlerinin etlerini yedim nerdeyse 3 aydır, daha önce çok kalbim kırıldı aşka inancımı kaybettim çok sözler verildi tutulmadı sizce arkadaşlık istediğini kabul edip konuşmalı mıyım ???

Son düzenleme:
Bence kabul et ama konuşurken kesinlikle mesafeli konuş biraz...
Duygularını biliyor sanırım, hevesli gibi sakın görünme.
Çok uzun uzun konuşma mesela, çıkmam gerek falan sen söyle bunları...
Eğer konuşmaya dalarsan o hep çıkar çıkar der bu kız hep benle konuşacak zaten vs...

Yani ağırdan al, hislerini belli etme..
Tanı derim ben, kendine göre mi bir anla bakalım..
Pişman olacağın adımları atma, ağır ilerle,
Sağlam ilerle.

Başından beri bakışlarımla çok belli ettim zaten şimdi ağırdan alırsam ne yapmaya çalışıyor bu kız der diye korkuyorum

Kabul et ve konus bence.
Ama onunla konusmak icin yaniyormussun gibi de davranma mesafeli ol.
Naz yap

Gerisi gelir zaten..

Son düzenleme:
Bence kabul et fakat ilk yazan sen olma hiç bir zaman, bekle o yazsın. Ayrıca mesafeni koru ki seni basit kızlardan sanıpta iki gün eğlenip bırakmasın. Gayet olgun konuşmaya çalış ve aynı zamanda sevimlide görün ama onu sevdiğini belli edecek daha fazla bir şey yapma derim ben. Onla konuşurken kendinden çok bahsetme, gizemli ol. Fazla uzun süre konuşma bir şeylerle meşgul olduğunu söyleyerek çık. By by demesini bile bekleme. Ona peşinden koşması için zaman tanı. Çünkü erkekler peşinden koşmak ister sen onlara koşturacak bir şey bırakmazsan onlarda sıkılır ve seni bırakır. Benden bu kadar canım kolay gelsin

bence de kabul et ve mesafeni koru canım, eğer arkadaşlık isteğini bile kabul etmezsen hayatta bir daha cesaret veremezsin.

bence de kabul et ve mesafeni koru canım, eğer arkadaşlık isteğini bile kabul etmezsen hayatta bir daha cesaret veremezsin...

Fazla ümitlenip bel bağlamayacaksan kabul et.
Çok kaptırma kendini.
Anane lafı olacak ama kendini ağırdan sat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…