arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

merhaba.topiği beğendim.açıkçası şu aralar en çok ihtiyacım olan şey güven sorunu yaşamadan yaşayabileceğim yeni arkadaşlıklar :)

benimde çevremde hiç dostum iyi arkadaşım diyebileceğim biri yok.
zamanında çok iyi arkadaşlıklar dostluklar kurmuşluğum vardır fakat üniversiteye geldim geleli o iyi arkadaşlarımla koptuk
üniversitede de herkesle merhabam vardır ama insan dost olabileceği yakın bir arkadaş arıyor malesef yok öyle biri :50:

Bende etrafımdakı ınsanlara sorunlarımı anlatamıyorum dha dgrusu guvendgım benı yargılamadan dınlıcek bırı dıyebılcegım bırı yok etrafımda,burdan sanal da olsa dertlesebılcegm arkadsarım olsun cok isterim kızlar

Ben de geldiiim :3:
En yakın arkadaşlarımdan saçma sapan sebeplerden bitti arkadaşlığımız :50:
Gerçi bu sebepten bittiyse doğru düzgün bi arkadaşlık değilmiş bizimki diye düşünüyorum artık..:ssz:

buyurun arkadaşlık kurmak tanışmak isteyenler gelsin buraya..........
Amaç tam olarak bu mu, bilmiyorum ama ben bir başlık altında "Arkadaşım yok, arkadaş olalım mı? Olalım. Haydeeee!" ile sıkı arkadaşlıklar kurulabileceğine inanmıyorum. Sağlam bir arkadaşlık için ortak düşünce yapısı gerekir bence. Bu forumda gezinin, bir başlık altında ortak bakış açısı olan kişilere yaklaşın. "Diş macunu" başlığı altında "Aa sen de mi ipana kullanıyorsun, ben dee!" diye iletişime geçtiğiniz birileri olacaktır mesela. Tabii diş macunu saçma bir örnek oldu ama işaret ettiğim noktayı anlamışsınızdır. Sizinle aynı dilde konuşan kişileri yakalamak, daha kolay arkadaş kurmanızı ve kurduğunuz arkadaşlıkların daha uzun ömürlü olmasını sağlar.

Amaç tam olarak bu mu, bilmiyorum ama ben bir başlık altında "Arkadaşım yok, arkadaş olalım mı? Olalım. Haydeeee!" ile sıkı arkadaşlıklar kurulabileceğine inanmıyorum. Sağlam bir arkadaşlık için ortak düşünce yapısı gerekir bence. Bu forumda gezinin, bir başlık altında ortak bakış açısı olan kişilere yaklaşın. "Diş macunu" başlığı altında "Aa sen de mi ipana kullanıyorsun, ben dee!" diye iletişime geçtiğiniz birileri olacaktır mesela. Tabii diş macunu saçma bir örnek oldu ama işaret ettiğim noktayı anlamışsınızdır. Sizinle aynı dilde konuşan kişileri yakalamak, daha kolay arkadaş kurmanızı ve kurduğunuz arkadaşlıkların daha uzun ömürlü olmasını sağlar.

doğru söylüyorsunuz bu konuda katılıyorum size kafa yapısının uyması gerek yoksa arkadaşlık kurmak benim amacım tanımak konuşamadan bilemeyiz

kesinlikle haklıısn

Hoşbuldumm..
Geçen sene dersane sınavına girmeyeceğimi önceden arkadaşıma söylemediğim için kavga çıktı aramızda. Hep yalnız(!) bırakıyomuşum kendisini. Halbuki her gün okulda ve dersanede birlikteyiz. Kendisinin de öyle arkadaş çevresi geniştir hani yalnız kalmaz kolay kolay.
Benim sevdiceğim var farklı şehirde. O geldiği zaman hep yanına gidiyomuşum. Kendisi çağırınca gitmiyomuşum.(Bunu sadece 1 kere yaptım. Benim evim zaten dersaneye 1 saat uzaklıkta. Ha diyince kalkıp da gidemem yani 5 dakika sonrası için.) Bu ve buna benzer bir sürü şeyi bahane ederek kavga çıkardı. En çok da sevgilim konusu üzerinde durdu. Sonra benim sayemde tanışmış olduğu diğer arkadaşımı da doldurdu bi güzel.:19::19: Öyle olunca koptuk. :ssz:
Benim hikayem budur :1:

Hoşbuldumm..
Geçen sene dersane sınavına girmeyeceğimi önceden arkadaşıma söylemediğim için kavga çıktı aramızda. Hep yalnız(!) bırakıyomuşum kendisini. Halbuki her gün okulda ve dersanede birlikteyiz. Kendisinin de öyle arkadaş çevresi geniştir hani yalnız kalmaz kolay kolay.
Benim sevdiceğim var farklı şehirde. O geldiği zaman hep yanına gidiyomuşum. Kendisi çağırınca gitmiyomuşum.(Bunu sadece 1 kere yaptım. Benim evim zaten dersaneye 1 saat uzaklıkta. Ha diyince kalkıp da gidemem yani 5 dakika sonrası için.) Bu ve buna benzer bir sürü şeyi bahane ederek kavga çıkardı. En çok da sevgilim konusu üzerinde durdu. Sonra benim sayemde tanışmış olduğu diğer arkadaşımı da doldurdu bi güzel.:19::19: Öyle olunca koptuk. :ssz:
Benim hikayem budur :1:

anladım üzücü bir durum insanlar arkadaşlarını kolay atabiliyorlar benim de bir tane arkadaşım var onla da iyiyiz çat pat küssek de barışırız samimiyiz allah bozmasın insanlar arkadaşlığı ne sanıyorlar acaba

anladım üzücü bir durum insanlar arkadaşlarını kolay atabiliyorlar benim de bir tane arkadaşım var onla da iyiyiz çat pat küssek de barışırız samimiyiz allah bozmasın insanlar arkadaşlığı ne sanıyorlar acaba

İlk başlarda çok üzüldüm. Bu yaptıkları çok ağır geldi. Uzunca bi süre kendimi suçladım hep. Üstelik bu durum yüz yüzeyken de olmadı yani. Mesajla.
Sonradan anladım nolduğunu işte. Artık o kadar üzülmüyorum.
Biz de bi dargın bi barışık geçirirdik bi şekilde.
Allah bozmasın sizinkini canım :nazar:
Oyun gibi geliyo işte bazılarına "arkadaşlıkmış dostlukmuş ney ki günü geçiririm işim bitti mi bana arkadaş mı yok" mantığında bazıları.

Back
X