Kilo veriyoruzzz ✨

03.08.2025 / 4.gün

sabah kahvaltıda

kahvaltılık pizza (tam puğday ekmeği üzerne biber, domates, zeytin ve kaşar peyniri ile fırına attım)
2 tam ceviz
mevsim yesillikleri..

öğle öğününde asıl menüde dünkü smoothie’nin aynısı vardı fakat yarın check up randevum var. hastaneden son gün et ve süt ürünleri tüketmemem istendi.

aksam da normalde menüde balık vardı ki dört gözle belkliyordum ama onu da değiştirip zeytinyağlı fasulye yaptım. cünkü yarın esim dısarıda yemek yemeyi teklif etti. e balığı yarın yerim o zaman 😂😂

bir de bugün öğle yemeğinden sonra dayanamayıp bir tane çikolata yedim 🫤

Bollll eksiler inşallah 🌸
Beni de çok motive ettiniz bende niyet ettim doğum kilolarımı vermeye bende diyetisyen ile devam ediyordum ara verdim sayenizde tekrardan başlayacağım dilerseniz eşlik etmek isteriimmm 🥰🥰

çok teşekkür ederiimm yarın sabah bende sizin gibi paylaşacağım
Beraber diyet yapınca insan daha azimli oluyor
evet öyle gercekten. diyeti bozmak istediğimde buraya nasıl açıklarım diye düsünüp bozmuyorum 😂😂 bi grupla diyet yapınca insan daha sadık oluyor diyete

evet öyle gercekten. diyeti bozmak istediğimde buraya nasıl açıklarım diye düsünüp bozmuyorum 😂😂 bi grupla diyet yapınca insan daha sadık oluyor diyete
Booolll eksilerimiz olsun
Bende tek diyete doğru düzgün adapte olamıyorum ama bu grup sayesinde güzel kilolar vereceğimi düşünüyorum

Back
X